JunioR Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 witam przedstawiam moją kolejną scenę :) W sumie nie wiem co jeszcze napisać, jak są jakies pytanka to walcie śmiało, chętnie odpowiem :) Soft: 3ds max Vray Photoshop Pozdrawiam! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 kozak :) front Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 nie pasuje mi drzewko z prawej strony i tekstura na oknach ( czerwona ) sie powtarza, a tak to boommmba;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 super, bardzo mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 ta czerwona falliczna rzecz super ekstra plus ale bruk do bani, widziałeś kiedyś takie dziury w bruku? i proszę Cię bardzo, wyprostuj obrazek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 śliczne, tylko ulica trochę zbyt czysta, jej boki powinny być bardziej przybrudzone i czy mi się wydaje czy tam nie ma dziurki od klucza? świetne teksturki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tiger Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 http://ximg.eu/uploads/98f6d141a1.jpg Zaznaczyłem to co mi się nie podoba, czyli ta linia podchodząca pod kolor z niebieskiego na fioletowy. Poniżej kolejne dwa punkty, texturka wydaje się być rozmazana. No i w drzwiach te kartki nie wyglądają tak super. Reszta jest piękna. Gratuluję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 świetna pracka ! dodałbym jeszcze jakieś małe kępki trawki i ziemi na łączeniu drogi z tym murkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 Bardzo fajna scenka ! Gratuluje fronta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 swietne!! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 Bardzo ładna praca...pokaz to na CGtalku...i pokaz nam siatkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 świetne kolorki jak i sama scena , gratuluje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 textura jezdni się powtarza i sciany mają zbyt dużego reflecta ;]. poza tym i tak w pełni zasłużyłeś na front page ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 Super...a teraz pokaż siatę...plizzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 podoba mi się, nawet bardzo! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hax0r Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 Belki podtrzymujące balkon świecą pikselami :) Reszta miodna Gratulacje !!! Chyba wróce do swoich Wipów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 Dobre :) ale bez rewelacji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 kawał dobrej roboty, śliczniutkie te teksturki, można było tylko troszeczkę zmodyfikować teksturę ulicy aby sie tak nie powtarzała i dodać parę drobiazgów jakie pisali ania i jaras jestem ciekawy tylko siateczki gratuluje fronta!!! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 Bardzo zacnie Juniorze Najbardziej podobają mi się teksturki na okiennicach ;) Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 nono, poka siate:) ładnie wyszło, nawet bardzo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 Piękna skrzynka na listy, reszta też nie odstaje jakością. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 powiedz mi jak zrobiles droge - to jest displace? a moze modelowales to? skad masz takie texturki ladne? aaaa zrob tutka! jestes master :D pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 mmm miodzik ;) no Making of byłby mile widziany ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 swietne modele :) wiec czekamy na making of'a :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 Pięknie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 Dla mnie bomba! Uwielbiam tego typu scenki :) Brawo x10 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 Jestem za. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 dzięki za siateczkę, dobry modeling wykonałeś prosty i konkretny też głosuje za making off'em! najbardziej mnie interesuje dział teksturowania więc jak będziesz miał ochotę to dziargnij nam making off a reput poleci ;-))) pozdrro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 25 Luty 2007 Share Napisano 25 Luty 2007 Junior! Ladne:) Fajowe:) Co prawda nie w moim klimacie ale bardzo fajnie zrobione:) Jak sie robi taki zniszczony tynk? Buźka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drakul Napisano 25 Luty 2007 Share Napisano 25 Luty 2007 ladnie wyglada.no ale sciana za bardzo blyszczy,textura konstrukcji balkonu tez troszke nie za bardzo.mam taki niesmak ze pracka stoi na pograniczu realizmu i bajkowosci i nie moze sie zdecydowac gdzie pojsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 25 Luty 2007 Share Napisano 25 Luty 2007 no ladnie ladnie:] tez by mi sie przydal taki making of, chocby z texturowania:] aha na obu okiennicach masz takiego samego dirta:P, ale mi tez by sie nie chcialo robic:P pozdro i powodzenia na innych forach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malyboa Napisano 25 Luty 2007 Share Napisano 25 Luty 2007 Junior Gratuluje fronta ... a i pięknej pracki tak trzymaj ! Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 25 Luty 2007 Share Napisano 25 Luty 2007 nie wiem co moge powiedzieć...full wypas, tłusta praca:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
etyr11 Napisano 26 Luty 2007 Share Napisano 26 Luty 2007 No i elegancko. Ta wersja lepsza od pierwszej. Pierwsza tez byla noiczego sobie. Piekna robota. Zycze nastepnych tak udanych prac i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 26 Luty 2007 Share Napisano 26 Luty 2007 ekstra, proponuje jeszcze ctrl+shift+B w photoshopie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 26 Luty 2007 Share Napisano 26 Luty 2007 Ja powiem jedynie: śliczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 26 Luty 2007 Share Napisano 26 Luty 2007 Bardzo przyjemnie patrzy się na tą siatkę, nie wspominając o samej pracy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Mich@l_ Napisano 26 Luty 2007 Share Napisano 26 Luty 2007 A bym se pooglądał, a tu wyrzucony obrazek. Może re-up? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 26 Luty 2007 Autor Share Napisano 26 Luty 2007 dzięki dzięki :* juz powinno działac :) Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Mich@l_ Napisano 26 Luty 2007 Share Napisano 26 Luty 2007 Gdyby nie siatka uznałym to za fotkę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razi91 Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 Nice one. Mój qmpel powiedział że to fajne zdjęcie:D Nie zauważył że to 3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 Super. Dolna część budynku bardzo mi się podoba :) Będzie making of? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 JunioR bardzo przyjemna klimatyczna praca :) gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
designboot Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 Szkoda ze tylko jedno ujęcie pokazujesz .. :( Ale pracka bardzo fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeMS Napisano 12 Marzec 2007 Share Napisano 12 Marzec 2007 Jedno mi nie lezy jak bym na to nie spojrzal : od kiedy to w Anglii masz skrzynki przyklejone do sciany ? Przesun skrzynke na listy na chodnik tak, zeby jakis Angol sie o nia zabil i bedzie duzo realistyczniej. Jesli ktos z forumowiczow widzial gdzies w UK skrzynke pod sciana to mozecie mnie zjechac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belialek Napisano 31 Marzec 2007 Share Napisano 31 Marzec 2007 lewy gorny rog - sciana obok balkonu blyszczy sie tak jakby byla farba olejna pociagnieta ;) ale to drobiazg - praca powala z nog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi