Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

junior_house42.jpg

witam

przedstawiam moją kolejną scenę :)

W sumie nie wiem co jeszcze napisać, jak są jakies pytanka to walcie śmiało, chętnie odpowiem :)

Soft:

3ds max

Vray

Photoshop

Pozdrawiam!

• Like 1
  • Odpowiedzi 45
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ta czerwona falliczna rzecz super ekstra plus ale bruk do bani, widziałeś kiedyś takie dziury w bruku?

i proszę Cię bardzo, wyprostuj obrazek :)

Napisano

śliczne, tylko ulica trochę zbyt czysta, jej boki powinny być bardziej przybrudzone

i czy mi się wydaje czy tam nie ma dziurki od klucza?

świetne teksturki

Gość Raffaello
Napisano

kawał dobrej roboty, śliczniutkie te teksturki, można było tylko troszeczkę zmodyfikować teksturę ulicy aby sie tak nie powtarzała i dodać parę drobiazgów jakie pisali ania i jaras

jestem ciekawy tylko siateczki

gratuluje fronta!!!

pozdro

Gość _Kreska_
Napisano

nono, poka siate:) ładnie wyszło, nawet bardzo :)

Napisano

powiedz mi jak zrobiles droge - to jest displace? a moze modelowales to? skad masz takie texturki ladne? aaaa zrob tutka! jestes master :D pzdr

Gość Raffaello
Napisano

dzięki za siateczkę, dobry modeling wykonałeś prosty i konkretny

też głosuje za making off'em! najbardziej mnie interesuje dział teksturowania więc jak będziesz miał ochotę to dziargnij nam making off a reput poleci ;-)))

pozdrro

Napisano

ladnie wyglada.no ale sciana za bardzo blyszczy,textura konstrukcji balkonu tez troszke nie za bardzo.mam taki niesmak ze pracka stoi na pograniczu realizmu i bajkowosci i nie moze sie zdecydowac gdzie pojsc.

Napisano

no ladnie ladnie:] tez by mi sie przydal taki making of, chocby z texturowania:] aha na obu okiennicach masz takiego samego dirta:P, ale mi tez by sie nie chcialo robic:P pozdro i powodzenia na innych forach:)

Napisano

No i elegancko. Ta wersja lepsza od pierwszej. Pierwsza tez byla noiczego sobie.

Piekna robota. Zycze nastepnych tak udanych prac i pozdrawiam.

Napisano

Jedno mi nie lezy jak bym na to nie spojrzal : od kiedy to w Anglii masz skrzynki przyklejone do sciany ? Przesun skrzynke na listy na chodnik tak, zeby jakis Angol sie o nia zabil i bedzie duzo realistyczniej. Jesli ktos z forumowiczow widzial gdzies w UK skrzynke pod sciana to mozecie mnie zjechac.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności