Napisano 24 Luty 200718 l witam przedstawiam moją kolejną scenę :) W sumie nie wiem co jeszcze napisać, jak są jakies pytanka to walcie śmiało, chętnie odpowiem :) Soft: 3ds max Vray Photoshop Pozdrawiam!
Napisano 24 Luty 200718 l nie pasuje mi drzewko z prawej strony i tekstura na oknach ( czerwona ) sie powtarza, a tak to boommmba;) pozdr
Napisano 24 Luty 200718 l ta czerwona falliczna rzecz super ekstra plus ale bruk do bani, widziałeś kiedyś takie dziury w bruku? i proszę Cię bardzo, wyprostuj obrazek :)
Napisano 24 Luty 200718 l śliczne, tylko ulica trochę zbyt czysta, jej boki powinny być bardziej przybrudzone i czy mi się wydaje czy tam nie ma dziurki od klucza? świetne teksturki
Napisano 24 Luty 200718 l http://ximg.eu/uploads/98f6d141a1.jpg Zaznaczyłem to co mi się nie podoba, czyli ta linia podchodząca pod kolor z niebieskiego na fioletowy. Poniżej kolejne dwa punkty, texturka wydaje się być rozmazana. No i w drzwiach te kartki nie wyglądają tak super. Reszta jest piękna. Gratuluję :)
Napisano 24 Luty 200718 l świetna pracka ! dodałbym jeszcze jakieś małe kępki trawki i ziemi na łączeniu drogi z tym murkiem
Napisano 24 Luty 200718 l textura jezdni się powtarza i sciany mają zbyt dużego reflecta ;]. poza tym i tak w pełni zasłużyłeś na front page ;]
Napisano 24 Luty 200718 l Belki podtrzymujące balkon świecą pikselami :) Reszta miodna Gratulacje !!! Chyba wróce do swoich Wipów :)
Napisano 24 Luty 200718 l kawał dobrej roboty, śliczniutkie te teksturki, można było tylko troszeczkę zmodyfikować teksturę ulicy aby sie tak nie powtarzała i dodać parę drobiazgów jakie pisali ania i jaras jestem ciekawy tylko siateczki gratuluje fronta!!! pozdro
Napisano 24 Luty 200718 l Bardzo zacnie Juniorze Najbardziej podobają mi się teksturki na okiennicach ;) Pozdrawiam
Napisano 24 Luty 200718 l powiedz mi jak zrobiles droge - to jest displace? a moze modelowales to? skad masz takie texturki ladne? aaaa zrob tutka! jestes master :D pzdr
Napisano 24 Luty 200718 l dzięki za siateczkę, dobry modeling wykonałeś prosty i konkretny też głosuje za making off'em! najbardziej mnie interesuje dział teksturowania więc jak będziesz miał ochotę to dziargnij nam making off a reput poleci ;-))) pozdrro
Napisano 25 Luty 200718 l Junior! Ladne:) Fajowe:) Co prawda nie w moim klimacie ale bardzo fajnie zrobione:) Jak sie robi taki zniszczony tynk? Buźka:)
Napisano 25 Luty 200718 l ladnie wyglada.no ale sciana za bardzo blyszczy,textura konstrukcji balkonu tez troszke nie za bardzo.mam taki niesmak ze pracka stoi na pograniczu realizmu i bajkowosci i nie moze sie zdecydowac gdzie pojsc.
Napisano 25 Luty 200718 l no ladnie ladnie:] tez by mi sie przydal taki making of, chocby z texturowania:] aha na obu okiennicach masz takiego samego dirta:P, ale mi tez by sie nie chcialo robic:P pozdro i powodzenia na innych forach:)
Napisano 26 Luty 200718 l No i elegancko. Ta wersja lepsza od pierwszej. Pierwsza tez byla noiczego sobie. Piekna robota. Zycze nastepnych tak udanych prac i pozdrawiam.
Napisano 26 Luty 200718 l Bardzo przyjemnie patrzy się na tą siatkę, nie wspominając o samej pracy :)
Napisano 12 Marzec 200718 l Jedno mi nie lezy jak bym na to nie spojrzal : od kiedy to w Anglii masz skrzynki przyklejone do sciany ? Przesun skrzynke na listy na chodnik tak, zeby jakis Angol sie o nia zabil i bedzie duzo realistyczniej. Jesli ktos z forumowiczow widzial gdzies w UK skrzynke pod sciana to mozecie mnie zjechac.
Napisano 31 Marzec 200717 l lewy gorny rog - sciana obok balkonu blyszczy sie tak jakby byla farba olejna pociagnieta ;) ale to drobiazg - praca powala z nog