Napisano 23 Wrzesień 200717 l Czesc;) prosiłbym was o wypelnienie naprawdę szybkiej ankiety:D wiem ze tego nie lubicie, ale potrzebuje to do szkoly, i tak bede musial pewnie troche wynikow sam dopisac:D 5 pytań http://www.ankietka.pl/ankieta/pokaz/id/4271/praktyczne-wykorzystanie-internetu.html dzieki i pozdrawiam Dirk -> uznajmy, że przedział 512-2048, jest dla wartości większych od 512. podobnie z pozostalymi odpowiedziami chveti -> zapomnialem ze ty rozwiazales na samym poczatku:D pikSar -> liczylem gora na 10-15 wypełnień:* piksar -> dziękuję bardzo;) chveti -> dziękuję bardzo;) AGmakonts-> dziękuję bardzo;) ziomuś -> dziękuję bardzo;) Topek -> dziękuję bardzo;) JmTm00 -> dziękuję bardzo;) mowilem ze nie bedzie trudno;) SoAd -> dziękuję bardzo;) kannu -> serwus;) dziękuję bardzo;) patry -> dziękuję bardzo;) piotrek -> dziękuję bardzo;) sciema to jest wtedy jak mowie ze skoncze model:D Dirk -> dziękuję bardzo Kedzior -> dziękuję bardzo Xiz0r -> dziękuję bardzo Ardeni -> dziękuję bardzo veri_jr -> dziękuję bardzo mirach -> dziękuję bardzo Muzzy -> dziękuję bardzo aspenboy -> dziękuję bardzo empeck -> dziękuję bardzo purple -> dziękuję bardzo:D Gavreel -> dziękuję bardzo maveric sheep -> dziękuję bardzo maczuga -> dziękuję bardzo SWRSC -> dziękuję bardzo pecet -> dziękuję bardzo liliowy -> dziękuję bardzo maciekG -> dziękuję bardzo thud -> dziękuję bardzo ognisty -> dziękuję bardzo ^johny -> dziękuję bardzo M@Ti -> dziękuję bardzo JackVasi -> dziękuję bardzo michlord -> dziękuję bardzo siwy -> dziękuję bardzo prrr szalony -> dziękuję bardzo banana.split -> dziękuję bardzo, dałeś radę;) mort -> dziękuję bardzo streaker -> dziękuję bardzo Leru -> dziękuję bardzo ledyr -> dziękuję bardzo Robertus -> dziękuję bardzo voyager -> dziękuję bardzo Pilot -> dziękuję bardzo RA -> dziękuję bardzo Predator -> dziękuję bardzo DraB -> dziękuję bardzo arevulopapo -> dziękuję bardzo Raffaello -> LOL:D dziękuję bardzo Simple_man -> dziękuję bardzo Lukasz_S -> dziękuję bardzo, zalatwimy to na jakimś zlocie:P grass -> dziękuję bardzo Najt -> dziękuję bardzo blood_brother -> dziękuję bardzo Sanderalek -> dziękuję bardzo EX3qtor -> dziękuję bardzo hind... MONKEY ON YOUR BACK -> dziękuję bardzo
Napisano 23 Wrzesień 200717 l Myślałem, że określenie "ankieta 30 sek." to tylko taka marketingowa ściema :)
Napisano 23 Wrzesień 200717 l hkropinski-jeśli mogę coś napisać to wydaje mi sie, że pytanie o szybkość łącza jest mylące. Jeśli ktoś ma łącze 512 to kwalifikuje się do odpowiedzi 3 czy 4?
Napisano 23 Wrzesień 200717 l ..........już........... ryzykowny post, znowu dostane warning za spamowanie :)
Napisano 23 Wrzesień 200717 l Walczyłem ciężko i wytrwale, ale udało się, wypełniłem :) Dobrze świadczy ta ankieta o userach, tylko 9 osób na 84 używa IE ! BRAWO :)
Napisano 23 Wrzesień 200717 l Już wiem jak działa marketing :) Zrobiłeś oficjalne podziękowanie w pierwszym poście i każdy chce być ankietowany :D
Napisano 23 Wrzesień 200717 l No wypełniłem... :) Brakowało mi jednak opcji "nie mam zdania". Bardzo.