hkropinski Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 Czesc;) prosiłbym was o wypelnienie naprawdę szybkiej ankiety:D wiem ze tego nie lubicie, ale potrzebuje to do szkoly, i tak bede musial pewnie troche wynikow sam dopisac:D 5 pytań http://www.ankietka.pl/ankieta/pokaz/id/4271/praktyczne-wykorzystanie-internetu.html dzieki i pozdrawiam Dirk -> uznajmy, że przedział 512-2048, jest dla wartości większych od 512. podobnie z pozostalymi odpowiedziami chveti -> zapomnialem ze ty rozwiazales na samym poczatku:D pikSar -> liczylem gora na 10-15 wypełnień:* piksar -> dziękuję bardzo;) chveti -> dziękuję bardzo;) AGmakonts-> dziękuję bardzo;) ziomuś -> dziękuję bardzo;) Topek -> dziękuję bardzo;) JmTm00 -> dziękuję bardzo;) mowilem ze nie bedzie trudno;) SoAd -> dziękuję bardzo;) kannu -> serwus;) dziękuję bardzo;) patry -> dziękuję bardzo;) piotrek -> dziękuję bardzo;) sciema to jest wtedy jak mowie ze skoncze model:D Dirk -> dziękuję bardzo Kedzior -> dziękuję bardzo Xiz0r -> dziękuję bardzo Ardeni -> dziękuję bardzo veri_jr -> dziękuję bardzo mirach -> dziękuję bardzo Muzzy -> dziękuję bardzo aspenboy -> dziękuję bardzo empeck -> dziękuję bardzo purple -> dziękuję bardzo:D Gavreel -> dziękuję bardzo maveric sheep -> dziękuję bardzo maczuga -> dziękuję bardzo SWRSC -> dziękuję bardzo pecet -> dziękuję bardzo liliowy -> dziękuję bardzo maciekG -> dziękuję bardzo thud -> dziękuję bardzo ognisty -> dziękuję bardzo ^johny -> dziękuję bardzo M@Ti -> dziękuję bardzo JackVasi -> dziękuję bardzo michlord -> dziękuję bardzo siwy -> dziękuję bardzo prrr szalony -> dziękuję bardzo banana.split -> dziękuję bardzo, dałeś radę;) mort -> dziękuję bardzo streaker -> dziękuję bardzo Leru -> dziękuję bardzo ledyr -> dziękuję bardzo Robertus -> dziękuję bardzo voyager -> dziękuję bardzo Pilot -> dziękuję bardzo RA -> dziękuję bardzo Predator -> dziękuję bardzo DraB -> dziękuję bardzo arevulopapo -> dziękuję bardzo Raffaello -> LOL:D dziękuję bardzo Simple_man -> dziękuję bardzo Lukasz_S -> dziękuję bardzo, zalatwimy to na jakimś zlocie:P grass -> dziękuję bardzo Najt -> dziękuję bardzo blood_brother -> dziękuję bardzo Sanderalek -> dziękuję bardzo EX3qtor -> dziękuję bardzo hind... MONKEY ON YOUR BACK -> dziękuję bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 proszę bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 już . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 mówisz masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 poszło. blablaba [10 znaków] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topek Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 chwytaj (szkoda, że spacje się nie liczą;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 proste bylo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 A masz :D ...Da mesydż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 serwus :) jakoś mi sie udało wypełnić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 Oki, wypełniłem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 Myślałem, że określenie "ankieta 30 sek." to tylko taka marketingowa ściema :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 Wypełniłem:) To było nawet mniej niż 30 sekund:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 jest i moja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 prosze cier bardzo;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 wypełnione :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
veri_jr Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 "Pszę" bardzo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 Free p0rn, buy v14gr4 N0W!... em, znaczy sie... wypełniłem ankiete :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 wypełnione :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 Zrobione :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 poszło, należy się 3,50PLN ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 15 sekund z zegarkiem na ręku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavreel Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 Proszę bardzo... zawsze chciałem zrobić coś pożytecznego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 oo jestem trendy używam frefoxa :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 proszę bardzo, wypełniłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 trach pach ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 illy, jakieś porady?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 i ja........................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 hkropinski-jeśli mogę coś napisać to wydaje mi sie, że pytanie o szybkość łącza jest mylące. Jeśli ktoś ma łącze 512 to kwalifikuje się do odpowiedzi 3 czy 4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 poszło ;) Pozdrawiam edit: nie liliowy !! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 kome -> dziękuję bardzo ale ja nie wypełniłem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 a ja tak :) pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 wypelniono ankiete pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ognisty Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 proszu (10znakow) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 prosze :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 proszę....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackVasi Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 Wypełniłe... uff! Ciężko było :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość michlord Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 Też już wypełniłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 ..........już........... ryzykowny post, znowu dostane warning za spamowanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 częściej takie spam topicki prosze;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 Ja też się pochwale, że wypełniłem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banana.split Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 pytania były proste, bez problemu sobie poradziłem z tym quizem... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 proszz baudzo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 Walczyłem ciężko i wytrwale, ale udało się, wypełniłem :) Dobrze świadczy ta ankieta o userach, tylko 9 osób na 84 używa IE ! BRAWO :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 też chcę repa za wypełnienie ankiety ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 PrOsHeU BaRzOu :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertus Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 no i poszlo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 trzym ode mnie ;) i mam +1 do liczby postów :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilot Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 proszę bardzo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 Już wiem jak działa marketing :) Zrobiłeś oficjalne podziękowanie w pierwszym poście i każdy chce być ankietowany :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 No wypełniłem... :) Brakowało mi jednak opcji "nie mam zdania". Bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi