Napisano 7 Listopad 201212 l Autor Uploaded with ImageShack.us ck.us Edytowane 7 Listopad 201212 l przez Thx
Napisano 7 Listopad 201212 l te 3 niebieskie szkicowe (part 1 i dwa tego duzego niebieskiego i part 1 tego mniejszego) są po prostu mega. Wyglądają jak pastele. no i ten jasno żółty fragment w dolnym lewym rogu przepięknie świeci.
Napisano 8 Listopad 201212 l Proces w jakim powstają Twoje prace jest powalający. Ostatnia za klimat, kolory i design tych robotów
Napisano 15 Listopad 201212 l Autor dzięki a tutaj ponownie analog 100x 70 tusz, kręci mnie duży format Uploaded with ImageShack.us
Napisano 15 Listopad 201212 l THX to napażaj jak Starowieyski na wielkich formatach, oklej ściany/ścianę szarym papierem, wegiel czy co tam chcesz w łapę i masz rozmach jak sam sku****yn ;P Fajnie by bylo miec w dostępie coś ala bilboard... Ogólnie jest siła wyrazu, świetnei prowadzona linia/krecha... widzę niezły komiks wylany z Twojej łapy (ambitny, wybitnego scenariusza) Pozdro
Napisano 16 Listopad 201212 l Autor Rotcore chciałbym mieć tyle wiary co Ty, pozdro Uploaded with ImageShack.us
Napisano 16 Listopad 201212 l ostatni tusz naprawde PECIA!!! świetna kreska, ogólnie niezła grafika, powiesił bym sobie coś takiego na ścianie :D
Napisano 23 Listopad 201212 l Autor jutro robimy otwarcie wystawy, a tak wyszedł Cyber...X w dużym formacie, zdjęcie niezręczne bo telefonem, pozdro Uploaded with ImageShack.us
Napisano 23 Listopad 201212 l wyszedł świetnie. plastycznie idealne na jeszcze większe formy. Tylko ta typografia w plakacie komiksów sprawia, że ide po piwo do lodówki, bo musze sie znieczulić ;)
Napisano 23 Listopad 201212 l O, i Rybb się wystawia. Szkoda, że tak daleko mieszkam, chętnie bym zaglądnął.
Napisano 24 Luty 201312 l Autor PORZĄDKUJĘ DOKUMENTACJE I TAKIE COŚ ZNALAZŁEM9 MOŻE JUŻ TO WKŁADAŁEM, (NIEWAŻNE, NIE PAMIĘTAM), to mój malutki wkład w fanowski świat SW Uploaded with ImageShack.us
Napisano 16 Kwiecień 201311 l Matko, jak ja lubię Twoją stylistykę. Szkoda, że nie sprzedajesz wydruków ;/
Napisano 17 Kwiecień 201311 l Autor definicja lęku Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Napisano 17 Kwiecień 201311 l Autor ostatnio poczyniłem parę ilustracji do kumpla sonetów: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Napisano 22 Kwiecień 201311 l Autor TUSZ Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Napisano 24 Kwiecień 201311 l Te ostatnie rysunki są po prostu superświetne, jestem zakochana, w ogóle wszystkie twoje kreskowe prace mi się podobają. Żeby nie było, bardzo lubię kreski, ale szczególnie podoba mi się jak tych kresek jest mało.
Napisano 25 Kwiecień 201311 l Autor PREZES po wizycie w Japonii, akwarela Uploaded with ImageShack.us
Napisano 26 Kwiecień 201311 l Autor dzięki Altus Uploaded with ImageShack.us Edytowane 27 Kwiecień 201311 l przez Thx
Napisano 27 Kwiecień 201311 l Autor MAM PROBLEM Z JAKOŚCIĄ Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 27 Kwiecień 201311 l przez Thx
Napisano 27 Kwiecień 201311 l jakość zawsze sie zatraca przy kompresji przydało by sie więcej czasu między klatkami 0,3 albo 0,4s
Napisano 27 Kwiecień 201311 l Autor Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 27 Kwiecień 201311 l przez Thx
Napisano 6 Maj 201311 l Autor Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 6 Maj 201311 l przez Thx
Napisano 8 Maj 201311 l Autor to juz chyba było ale zrobiłem nowa reprodukcję Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 8 Maj 201311 l przez Thx
Napisano 9 Maj 201311 l Super akty. Najbardziej chyba podoba mi się drugi w serii (od góry licząc). Czekam też z utęsknieniem na kontynuację "kosmicznych" pejzaży. Rzadko spotyka się prace na poziomie, które nie siedzą w jakiejś debilno-infantylnej tematyce fantasy.
Napisano 10 Maj 201311 l Autor ostatnio złapałem jobla na te krótkie formy ruchome Uploaded with ImageShack.us
Napisano 17 Maj 201311 l Autor ilustracje do Sonetów Adama Ochwanowskiego: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us