Thx Napisano 7 Listopad 2012 Autor Share Napisano 7 Listopad 2012 (edytowane) Uploaded with ImageShack.us ck.us Edytowane 7 Listopad 2012 przez Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 7 Listopad 2012 Share Napisano 7 Listopad 2012 szkoda ze nie większa rozdziałka, piękne rzeczy tworzysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 7 Listopad 2012 Share Napisano 7 Listopad 2012 te 3 niebieskie szkicowe (part 1 i dwa tego duzego niebieskiego i part 1 tego mniejszego) są po prostu mega. Wyglądają jak pastele. no i ten jasno żółty fragment w dolnym lewym rogu przepięknie świeci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j4q Napisano 8 Listopad 2012 Share Napisano 8 Listopad 2012 Cyber X wymiata :) fajny klimat i paleta tyż ładnie dobrana :) pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 8 Listopad 2012 Share Napisano 8 Listopad 2012 Proces w jakim powstają Twoje prace jest powalający. Ostatnia za klimat, kolory i design tych robotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 8 Listopad 2012 Share Napisano 8 Listopad 2012 No tym to mnie rozniosłeś na łopaty ,szacun .Kolor i pomysł rewelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brave Napisano 8 Listopad 2012 Share Napisano 8 Listopad 2012 great man ! aa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 15 Listopad 2012 Autor Share Napisano 15 Listopad 2012 dzięki a tutaj ponownie analog 100x 70 tusz, kręci mnie duży format Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 15 Listopad 2012 Share Napisano 15 Listopad 2012 wypas jak zwykle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 15 Listopad 2012 Share Napisano 15 Listopad 2012 Świetne!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 15 Listopad 2012 Share Napisano 15 Listopad 2012 THX to napażaj jak Starowieyski na wielkich formatach, oklej ściany/ścianę szarym papierem, wegiel czy co tam chcesz w łapę i masz rozmach jak sam sku****yn ;P Fajnie by bylo miec w dostępie coś ala bilboard... Ogólnie jest siła wyrazu, świetnei prowadzona linia/krecha... widzę niezły komiks wylany z Twojej łapy (ambitny, wybitnego scenariusza) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 16 Listopad 2012 Autor Share Napisano 16 Listopad 2012 Rotcore chciałbym mieć tyle wiary co Ty, pozdro Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j4q Napisano 16 Listopad 2012 Share Napisano 16 Listopad 2012 ostatni tusz naprawde PECIA!!! świetna kreska, ogólnie niezła grafika, powiesił bym sobie coś takiego na ścianie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 23 Listopad 2012 Autor Share Napisano 23 Listopad 2012 jutro robimy otwarcie wystawy, a tak wyszedł Cyber...X w dużym formacie, zdjęcie niezręczne bo telefonem, pozdro Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 23 Listopad 2012 Share Napisano 23 Listopad 2012 wyszedł świetnie. plastycznie idealne na jeszcze większe formy. Tylko ta typografia w plakacie komiksów sprawia, że ide po piwo do lodówki, bo musze sie znieczulić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 23 Listopad 2012 Share Napisano 23 Listopad 2012 ale czad chce to mieć na ścianie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 23 Listopad 2012 Share Napisano 23 Listopad 2012 O, i Rybb się wystawia. Szkoda, że tak daleko mieszkam, chętnie bym zaglądnął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 23 Listopad 2012 Share Napisano 23 Listopad 2012 Świetnie się ta praca prezentuje na dużym formacie. Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 24 Luty 2013 Autor Share Napisano 24 Luty 2013 PORZĄDKUJĘ DOKUMENTACJE I TAKIE COŚ ZNALAZŁEM9 MOŻE JUŻ TO WKŁADAŁEM, (NIEWAŻNE, NIE PAMIĘTAM), to mój malutki wkład w fanowski świat SW Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 24 Luty 2013 Share Napisano 24 Luty 2013 Robi wrażenie w takim formacie . Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 26 Luty 2013 Autor Share Napisano 26 Luty 2013 Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaliditusZaliditey Napisano 27 Luty 2013 Share Napisano 27 Luty 2013 chciałbym zobaczyć taki wydruk 5m. Mocarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 15 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2013 Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 16 Kwiecień 2013 Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Matko, jak ja lubię Twoją stylistykę. Szkoda, że nie sprzedajesz wydruków ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 17 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2013 definicja lęku Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 17 Kwiecień 2013 Share Napisano 17 Kwiecień 2013 Brakuje tam kalendarza z cyfra "pierwszy" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 17 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2013 ostatnio poczyniłem parę ilustracji do kumpla sonetów: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 18 Kwiecień 2013 Share Napisano 18 Kwiecień 2013 hehe :) gumka bozia wymaże grzechy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 22 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2013 TUSZ Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slabiak Napisano 22 Kwiecień 2013 Share Napisano 22 Kwiecień 2013 jak zwykle mocne, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 24 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2013 fragment Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 24 Kwiecień 2013 Share Napisano 24 Kwiecień 2013 intrygujące ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javvie Napisano 24 Kwiecień 2013 Share Napisano 24 Kwiecień 2013 Te ostatnie rysunki są po prostu superświetne, jestem zakochana, w ogóle wszystkie twoje kreskowe prace mi się podobają. Żeby nie było, bardzo lubię kreski, ale szczególnie podoba mi się jak tych kresek jest mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 25 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2013 PREZES po wizycie w Japonii, akwarela Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 26 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2013 (edytowane) dzięki Altus Uploaded with ImageShack.us Edytowane 27 Kwiecień 2013 przez Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 27 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2013 (edytowane) MAM PROBLEM Z JAKOŚCIĄ Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 27 Kwiecień 2013 przez Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 27 Kwiecień 2013 Share Napisano 27 Kwiecień 2013 jakość zawsze sie zatraca przy kompresji przydało by sie więcej czasu między klatkami 0,3 albo 0,4s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 27 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2013 (edytowane) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 27 Kwiecień 2013 przez Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 2 Maj 2013 Autor Share Napisano 2 Maj 2013 Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 2 Maj 2013 Share Napisano 2 Maj 2013 Twój styl jest troche podobny do Przemyława Truścińskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 6 Maj 2013 Autor Share Napisano 6 Maj 2013 (edytowane) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 6 Maj 2013 przez Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 6 Maj 2013 Share Napisano 6 Maj 2013 super zobaczyć tu coś nowego od Ciebie, zawsze podobała mi się Toja technia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 6 Maj 2013 Autor Share Napisano 6 Maj 2013 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamesanin Napisano 7 Maj 2013 Share Napisano 7 Maj 2013 OOOOO jak mi się to podoba :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 8 Maj 2013 Autor Share Napisano 8 Maj 2013 (edytowane) to juz chyba było ale zrobiłem nowa reprodukcję Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 8 Maj 2013 przez Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panRebonka Napisano 9 Maj 2013 Share Napisano 9 Maj 2013 Super akty. Najbardziej chyba podoba mi się drugi w serii (od góry licząc). Czekam też z utęsknieniem na kontynuację "kosmicznych" pejzaży. Rzadko spotyka się prace na poziomie, które nie siedzą w jakiejś debilno-infantylnej tematyce fantasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 9 Maj 2013 Share Napisano 9 Maj 2013 O, więcej tych zółto-niebieskich :) Bardzo inspirujące i świetnie wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 10 Maj 2013 Autor Share Napisano 10 Maj 2013 ostatnio złapałem jobla na te krótkie formy ruchome Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 12 Maj 2013 Autor Share Napisano 12 Maj 2013 Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 17 Maj 2013 Autor Share Napisano 17 Maj 2013 ilustracje do Sonetów Adama Ochwanowskiego: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi