Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 320
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

te 3 niebieskie szkicowe (part 1 i dwa tego duzego niebieskiego i part 1 tego mniejszego) są po prostu mega. Wyglądają jak pastele. no i ten jasno żółty fragment w dolnym lewym rogu przepięknie świeci.

Napisano

THX to napażaj jak Starowieyski na wielkich formatach, oklej ściany/ścianę szarym papierem, wegiel czy co tam chcesz w łapę i masz rozmach jak sam sku****yn ;P

Fajnie by bylo miec w dostępie coś ala bilboard...

Ogólnie jest siła wyrazu, świetnei prowadzona linia/krecha... widzę niezły komiks wylany z Twojej łapy (ambitny, wybitnego scenariusza)

Pozdro

Napisano

ostatni tusz naprawde PECIA!!! świetna kreska, ogólnie niezła grafika, powiesił bym sobie coś takiego na ścianie :D

Napisano

wyszedł świetnie. plastycznie idealne na jeszcze większe formy. Tylko ta typografia w plakacie komiksów sprawia, że ide po piwo do lodówki, bo musze sie znieczulić ;)

Napisano

PORZĄDKUJĘ DOKUMENTACJE I TAKIE COŚ ZNALAZŁEM9 MOŻE JUŻ TO WKŁADAŁEM, (NIEWAŻNE, NIE PAMIĘTAM), to mój malutki wkład w fanowski świat SW

satanjedikomp.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Napisano

Te ostatnie rysunki są po prostu superświetne, jestem zakochana, w ogóle wszystkie twoje kreskowe prace mi się podobają. Żeby nie było, bardzo lubię kreski, ale szczególnie podoba mi się jak tych kresek jest mało.

Napisano

Super akty. Najbardziej chyba podoba mi się drugi w serii (od góry licząc). Czekam też z utęsknieniem na kontynuację "kosmicznych" pejzaży. Rzadko spotyka się prace na poziomie, które nie siedzą w jakiejś debilno-infantylnej tematyce fantasy.