Napisano 2 Sierpień 201014 l swietny styl masz. Wszystko wyglada jakby bylo pociosane zajebiscie ostrym narzedziem, nastepnie polakierowane... W klimatach sci-fi/future jestes kozak, nie wiem jak taki styl sprawdzilby sie w innych klimatach, ale w sumie nie obchodzi mnie to- w tym co robisz jestes guru;]
Napisano 2 Sierpień 201014 l pierwszy fajnie zalatuje syd meadem. Prace mają bezbłędne kolory. Nie marnujesz pociągnieć pędzla, arty wyglądają świeżo i na nie przkombinowane. Fajne pomysły.Niektóre twarze czarnych ziomów troszke mi nie podchodzą, ale to może tylko mi.
Napisano 2 Sierpień 201014 l Autor TMoże się nie sprawdzać we wszystkich tematykach ale tutaj gra idealnie. Natomiast miejskie-gangsta klimaty chyba szczególnie Ci podchodzą. W klimatach sci-fi/future jestes kozak, nie wiem jak taki styl sprawdzilby sie w innych klimatach Nie wiem jak by to szło ale nie jest tajemnicą, szczególnie dla ludzi którzy mnie znają ze nie pod drodze mi szczególnie z trollami upozażonymi w topory itp. smoki. Wręcz wydaje mi sie że ludzie od digitalpantingu z urzędu są przyszufladkowani w taki temat, nie zarzekam sie ze tego nie tkne, ale jesli mam smarować coś dla siebie to raczej nie siekiery i topory. czyja koncepcja w tych bomboxach? moja. Dzięki za komenty ogólnie, fajnie ze sie podoba.
Napisano 2 Sierpień 201014 l świetne te sceny. Syd'owy obrazek bomba. Fantastyczna paleta kolorów, której nie mogę się napatrzeć i czystość sceny. Bardzo ładnie maźnięta pani a'la zakonnica. Klimaty urban i future niesamowicie dobrze wychodzą w Twoim stylu. Z pewnością warto się temu przyjrzeć i przeanalizować. Natomiast gangsta raperzy ciekawi graficznie ale odpychający dla mnie ze względu na ideę. Kilka źle rozwiązanych miejsc w anatomii (zwłaszcza ramię i twarz gościa po prawej w białej koszulce). Całościowo dajesz czadu, nie ma co.
Napisano 2 Sierpień 201014 l Ci raperzy świetni. Mowie o koncepcji - reszta trzyma stały wysoki pozią ;)
Napisano 2 Sierpień 201014 l nie wiem co napisac.. bo mnie zatkalo.. czysty profesionalizm, swiatowy poziom chetnie bym sie zapisal do Ciebie na korepetycje z digitalpaintingu :D:D
Napisano 2 Sierpień 201014 l Moze wyraze sie troche wulgarnie ale wpadlem pospuszczac sie z reszta do tego worka. Kozak!
Napisano 3 Sierpień 201014 l wypasne pracki, gangsta najlepsza - bardzo fajny pomysl, w tej zimowej nie do konca ogarniam co jest co w tym sci fi skuterze ale i tak sie milo patrzy
Napisano 3 Sierpień 201014 l Czy w swoich pracach dużo machasz lassem? Z tego co widzę po idealnych krawędziach trochę tego jest. Zastanawiam się też czy pracujesz na warstwach (dużo/mało?) bo ponowne zaznaczanie lassem drobnych elementów jest męczące. Chyba że zapisujesz zaznaczenia. Hm? Jak by nie było efekt wart przetrenowania. Super dla oka i bez smoków i bez toporów =].
Napisano 3 Sierpień 201014 l tez jestm ciekaw tego co emilius, czy robisz 500warstw czy masz zapisane zaznaczenia.
Napisano 3 Sierpień 201014 l Autor Lassa troszke jest pewnie, jakoś tego nie rejestruję, poprostu sie dzieje, sporo rzeczy na różnych warstwach, jakoś nie mam nawyku spłaszczania. Warstw wychodzi mi zazwyczaj coś koło tego: Jeszcze coś wygrzebałem takiego
Napisano 3 Sierpień 201014 l Pierwsza pracka z postu 496 to czysty Syd Mead :) Po za tym to co tutaj więcej pisać , mistrzostwo , własny niesamowity styl i kolejny obrazek z czarnymi braćmi , który miażdży .
Napisano 3 Sierpień 201014 l kosa! jak patrze na twooj progres to mam ochote połamać ci paluszki.. fajnie bawisz tym lassem normalnie zawodowy cowboy eheh..
Napisano 3 Sierpień 201014 l http://img299.imageshack.us/img299/2923/mazdalisu5cut.jpg :O och żesz w mordeczkę... wypasione.... aż czuje się tą wypolerowaną na super połysk karoserię...
Napisano 9 Sierpień 201014 l oh geee... przegladam sobie teczki i zagladam tu na dobitke...no i jest dobitka :) nie proznujesz chlopie... pozdro!
Napisano 10 Sierpień 201014 l 200 warstw mój komputer kaszle już przy 3... może kiedyś... prace świetne, a ta z "bumboxami" prześwietna. Najlepszy ten koleżka po lewej, plecak ma niesamowity.
Napisano 1 Październik 201014 l Autor Malo ostatnio czasu na malowanki dla siebie.. Takie cos w przerwach miedzy pracą dziabane od jakiegoś czasu.
Napisano 1 Październik 201014 l zawsze uważałem ze kostium z crysisa się marnuje ;) nie wiem czy celowo siagasz oko na takiego wielkiego buta, reszta pozytywna bardzo.
Napisano 1 Październik 201014 l to ja moze troche pomarudze, bo i tak bedzie zaraz masa ochow i achów;] troche skrót piersi-biodra siadł- zbiegi tu szaleją...I taki jeszcze jeden drobiazg-szyja nie 'wcina sie' w klatke piersiową. I na sam koniec- nie podobają sie te ludziki z tylu- wygladają jakos tak przypadkowo;/ a pozatym to pro,ochy i achy;]
Napisano 1 Październik 201014 l Praca trochę jak nie Twoja, dużo bardziej sterylna, przejrzysta, kolorystyka też jakaś taka bardzo jednostajna. Poprzedni klimat prac dużo bardziej mi odpowiadał. To ponarzekałem a teraz czekam na Twoje kolejne wstawki. ;)
Napisano 1 Październik 201014 l Spoko praca i obrana kolorystyka. Ciekawę co ta babka oraz żołnierze zobaczyli po lewej ;)
Napisano 1 Październik 201014 l Mayk, mały cichy głosik w mojej głowie mówi mi, że tym razem wiele więcej się narobiłeś malarsko niż zwykle - znaczy mniej CG, bardziej digital painting. Ale ten cichy głosik często gada od rzeczy, więc może i tym razem nie ma racji ;) Co do pracy - ja tam nie mam zastrzeżeń, wszystko jako wzięte razem do kupy gra w jednym teamie i jest co trzeba... Story, kompo itd. Że można czegoś tam szukać - no... zawsze można na upartego. Ostatnio jakoś bardziej całościowo na prace patrzę, myślę że jest w tym jakiś głębszy sens niż szukanie pryszczy na tyłku u gościa na drugim planie ;)
Napisano 2 Październik 201014 l Praca wypasio, czapka z głowy. Ale... jak już jest w pracy seksapil to czemu jej cycki wyglądają tak że mogły by raczej robić za ufo na trzecim planie..?
Napisano 2 Październik 201014 l Praca git !!!, troszke mi przeszkadza, ze jak by wyprostować kadr to panna jest mało nchylona do podłoża, ale to szczegół w sumie.
Napisano 7 Grudzień 201014 l Autor Siemacie dranie, wrzuce non-published personal stuff na wstepne podsumowanie 2010, koniec przekazu ;) Sa to rzeczy dziabane gdziestam po godzinach przez ostatnie 2 miechy. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Napisano 7 Grudzień 201014 l masakra, przy 2uch ostatnich pękły mi oczy!! przestrzeń prawie namacalna
Napisano 7 Grudzień 201014 l nie taka masakra mi pekly dopiero przy czwartym :-D najlepsze z kobita przy trupie
Napisano 7 Grudzień 201014 l Coraz fajniej te "na twardo" malowanie ci wychodzi forfiter helboyki i paana przy trupie mega :)
Napisano 7 Grudzień 201014 l miażdży jak zwykle :) Z ciekawości ... ile czasu potrzebujesz na taką prackę w takim stylu... ?
Napisano 7 Grudzień 201014 l świetne, ale zarazem bardzo amerykańskie hm Edytowane 7 Grudzień 201014 l przez Thx
Napisano 7 Grudzień 201014 l Babeczka z gunem rox. A koleś przy stole dopala szluga - szkoda że już o tym nie wie =]
Napisano 7 Grudzień 201014 l Nawet szkoda coś pisać, bo i tak wszyscy piszą to samo :D. Fantastycznie. pozdrawiam
Napisano 8 Grudzień 201014 l dziabane gdziestam po godzinach Cóż, może kiedyś i mnie takie owocne nadgodziny wyjdą ;) Pełna profeska. Widać, że wiesz co robisz. (chociaż ta panna a la noir w kapeluszu trochę połamana wyszła ;) )
Napisano 8 Grudzień 201014 l Autor Dzieki wszystkim, fajnie że ma to taki pozytywny odbiór. miażdży jak zwykle :) Z ciekawości ... ile czasu potrzebujesz na taką prackę w takim stylu... ? Naprawde ciezko mi to ocenić bo tak jak pisałem powstawało to raczej z doskoku. Łatwiej mi oceniać timing rzeczy które robie komercyjnie bo tam pojawiają się konkretne terminy i jest spinka. Oceniając mieści sie to w jakieś normie (nie 2h ale i nie 20).
Napisano 9 Grudzień 201014 l Ha! widzę smoka! :) No trochę skamieniały ale jest :P Bardzo wypas jak zwykle.. co tu dużo gadać. Pozdrowienia z Wrocławia.
Napisano 9 Grudzień 201014 l bardzo fajne rzeczy, najbardziej mi podeszla z gangsterska laska, fajna historyjka