nicponim Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 swietny styl masz. Wszystko wyglada jakby bylo pociosane zajebiscie ostrym narzedziem, nastepnie polakierowane... W klimatach sci-fi/future jestes kozak, nie wiem jak taki styl sprawdzilby sie w innych klimatach, ale w sumie nie obchodzi mnie to- w tym co robisz jestes guru;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 czyja koncepcja w tych bomboxach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 pierwszy fajnie zalatuje syd meadem. Prace mają bezbłędne kolory. Nie marnujesz pociągnieć pędzla, arty wyglądają świeżo i na nie przkombinowane. Fajne pomysły.Niektóre twarze czarnych ziomów troszke mi nie podchodzą, ale to może tylko mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 2 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2010 TMoże się nie sprawdzać we wszystkich tematykach ale tutaj gra idealnie. Natomiast miejskie-gangsta klimaty chyba szczególnie Ci podchodzą. W klimatach sci-fi/future jestes kozak, nie wiem jak taki styl sprawdzilby sie w innych klimatach Nie wiem jak by to szło ale nie jest tajemnicą, szczególnie dla ludzi którzy mnie znają ze nie pod drodze mi szczególnie z trollami upozażonymi w topory itp. smoki. Wręcz wydaje mi sie że ludzie od digitalpantingu z urzędu są przyszufladkowani w taki temat, nie zarzekam sie ze tego nie tkne, ale jesli mam smarować coś dla siebie to raczej nie siekiery i topory. czyja koncepcja w tych bomboxach? moja. Dzięki za komenty ogólnie, fajnie ze sie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 świetne te sceny. Syd'owy obrazek bomba. Fantastyczna paleta kolorów, której nie mogę się napatrzeć i czystość sceny. Bardzo ładnie maźnięta pani a'la zakonnica. Klimaty urban i future niesamowicie dobrze wychodzą w Twoim stylu. Z pewnością warto się temu przyjrzeć i przeanalizować. Natomiast gangsta raperzy ciekawi graficznie ale odpychający dla mnie ze względu na ideę. Kilka źle rozwiązanych miejsc w anatomii (zwłaszcza ramię i twarz gościa po prawej w białej koszulce). Całościowo dajesz czadu, nie ma co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 Ci raperzy świetni. Mowie o koncepcji - reszta trzyma stały wysoki pozią ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Areien Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 obrazek z afrosami jest swietny... super koncept Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 nie wiem co napisac.. bo mnie zatkalo.. czysty profesionalizm, swiatowy poziom chetnie bym sie zapisal do Ciebie na korepetycje z digitalpaintingu :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 Moze wyraze sie troche wulgarnie ale wpadlem pospuszczac sie z reszta do tego worka. Kozak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misha81 Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 Kozak... zwlaszcza koncept pojazdu kolowego - niesamowite :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 wypasne pracki, gangsta najlepsza - bardzo fajny pomysl, w tej zimowej nie do konca ogarniam co jest co w tym sci fi skuterze ale i tak sie milo patrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiakS Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 jest klasa; chociaz bez toporow i smokow to bieda ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 Czy w swoich pracach dużo machasz lassem? Z tego co widzę po idealnych krawędziach trochę tego jest. Zastanawiam się też czy pracujesz na warstwach (dużo/mało?) bo ponowne zaznaczanie lassem drobnych elementów jest męczące. Chyba że zapisujesz zaznaczenia. Hm? Jak by nie było efekt wart przetrenowania. Super dla oka i bez smoków i bez toporów =]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 tez jestm ciekaw tego co emilius, czy robisz 500warstw czy masz zapisane zaznaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 3 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2010 Lassa troszke jest pewnie, jakoś tego nie rejestruję, poprostu sie dzieje, sporo rzeczy na różnych warstwach, jakoś nie mam nawyku spłaszczania. Warstw wychodzi mi zazwyczaj coś koło tego: Jeszcze coś wygrzebałem takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frank600 Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 Pierwsza pracka z postu 496 to czysty Syd Mead :) Po za tym to co tutaj więcej pisać , mistrzostwo , własny niesamowity styl i kolejny obrazek z czarnymi braćmi , który miażdży . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 kosa! jak patrze na twooj progres to mam ochote połamać ci paluszki.. fajnie bawisz tym lassem normalnie zawodowy cowboy eheh.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misha81 Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 http://img299.imageshack.us/img299/2923/mazdalisu5cut.jpg :O och żesz w mordeczkę... wypasione.... aż czuje się tą wypolerowaną na super połysk karoserię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samborek Napisano 4 Sierpień 2010 Share Napisano 4 Sierpień 2010 ujęcie mazdy po lewej wypasione :D chce więcej takich cukierków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 oh geee... przegladam sobie teczki i zagladam tu na dobitke...no i jest dobitka :) nie proznujesz chlopie... pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rembik Napisano 10 Sierpień 2010 Share Napisano 10 Sierpień 2010 200 warstw mój komputer kaszle już przy 3... może kiedyś... prace świetne, a ta z "bumboxami" prześwietna. Najlepszy ten koleżka po lewej, plecak ma niesamowity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 1 Październik 2010 Autor Share Napisano 1 Październik 2010 Malo ostatnio czasu na malowanki dla siebie.. Takie cos w przerwach miedzy pracą dziabane od jakiegoś czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bezio Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 świetne, co można więcej powiedzieć?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 zawsze uważałem ze kostium z crysisa się marnuje ;) nie wiem czy celowo siagasz oko na takiego wielkiego buta, reszta pozytywna bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dekiel Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 kapitalne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 to ja moze troche pomarudze, bo i tak bedzie zaraz masa ochow i achów;] troche skrót piersi-biodra siadł- zbiegi tu szaleją...I taki jeszcze jeden drobiazg-szyja nie 'wcina sie' w klatke piersiową. I na sam koniec- nie podobają sie te ludziki z tylu- wygladają jakos tak przypadkowo;/ a pozatym to pro,ochy i achy;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Kaczmarczyk Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 Praca trochę jak nie Twoja, dużo bardziej sterylna, przejrzysta, kolorystyka też jakaś taka bardzo jednostajna. Poprzedni klimat prac dużo bardziej mi odpowiadał. To ponarzekałem a teraz czekam na Twoje kolejne wstawki. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 Spoko praca i obrana kolorystyka. Ciekawę co ta babka oraz żołnierze zobaczyli po lewej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 Mayk, mały cichy głosik w mojej głowie mówi mi, że tym razem wiele więcej się narobiłeś malarsko niż zwykle - znaczy mniej CG, bardziej digital painting. Ale ten cichy głosik często gada od rzeczy, więc może i tym razem nie ma racji ;) Co do pracy - ja tam nie mam zastrzeżeń, wszystko jako wzięte razem do kupy gra w jednym teamie i jest co trzeba... Story, kompo itd. Że można czegoś tam szukać - no... zawsze można na upartego. Ostatnio jakoś bardziej całościowo na prace patrzę, myślę że jest w tym jakiś głębszy sens niż szukanie pryszczy na tyłku u gościa na drugim planie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad11 Napisano 2 Październik 2010 Share Napisano 2 Październik 2010 Praca wypasio, czapka z głowy. Ale... jak już jest w pracy seksapil to czemu jej cycki wyglądają tak że mogły by raczej robić za ufo na trzecim planie..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 2 Październik 2010 Share Napisano 2 Październik 2010 Praca git !!!, troszke mi przeszkadza, ze jak by wyprostować kadr to panna jest mało nchylona do podłoża, ale to szczegół w sumie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 3 Październik 2010 Share Napisano 3 Październik 2010 elegancko wyszło pojazdy w tle ładnie dopełniają kompozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 7 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2010 Siemacie dranie, wrzuce non-published personal stuff na wstepne podsumowanie 2010, koniec przekazu ;) Sa to rzeczy dziabane gdziestam po godzinach przez ostatnie 2 miechy. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 7 Grudzień 2010 Share Napisano 7 Grudzień 2010 masakra, przy 2uch ostatnich pękły mi oczy!! przestrzeń prawie namacalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 7 Grudzień 2010 Share Napisano 7 Grudzień 2010 echh..... . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 7 Grudzień 2010 Share Napisano 7 Grudzień 2010 nie taka masakra mi pekly dopiero przy czwartym :-D najlepsze z kobita przy trupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adaś0101 Napisano 7 Grudzień 2010 Share Napisano 7 Grudzień 2010 Kiedyś ci dorównam, na razie składam chołd:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 7 Grudzień 2010 Share Napisano 7 Grudzień 2010 Zdecydowanie pozytywnie zakrecony czlowiek z ciebie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 7 Grudzień 2010 Share Napisano 7 Grudzień 2010 Coraz fajniej te "na twardo" malowanie ci wychodzi forfiter helboyki i paana przy trupie mega :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArchiSphera Napisano 7 Grudzień 2010 Share Napisano 7 Grudzień 2010 miażdży jak zwykle :) Z ciekawości ... ile czasu potrzebujesz na taką prackę w takim stylu... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 7 Grudzień 2010 Share Napisano 7 Grudzień 2010 (edytowane) świetne, ale zarazem bardzo amerykańskie hm Edytowane 7 Grudzień 2010 przez Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 7 Grudzień 2010 Share Napisano 7 Grudzień 2010 Babeczka z gunem rox. A koleś przy stole dopala szluga - szkoda że już o tym nie wie =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 7 Grudzień 2010 Share Napisano 7 Grudzień 2010 Świetne! Bardzo ciekawa stylistyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 7 Grudzień 2010 Share Napisano 7 Grudzień 2010 Rewelacyjne prace tworzysz. Rly! Super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 7 Grudzień 2010 Share Napisano 7 Grudzień 2010 Nawet szkoda coś pisać, bo i tak wszyscy piszą to samo :D. Fantastycznie. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudek Napisano 7 Grudzień 2010 Share Napisano 7 Grudzień 2010 ode mnie 5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 8 Grudzień 2010 Share Napisano 8 Grudzień 2010 dziabane gdziestam po godzinach Cóż, może kiedyś i mnie takie owocne nadgodziny wyjdą ;) Pełna profeska. Widać, że wiesz co robisz. (chociaż ta panna a la noir w kapeluszu trochę połamana wyszła ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 8 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2010 Dzieki wszystkim, fajnie że ma to taki pozytywny odbiór. miażdży jak zwykle :) Z ciekawości ... ile czasu potrzebujesz na taką prackę w takim stylu... ? Naprawde ciezko mi to ocenić bo tak jak pisałem powstawało to raczej z doskoku. Łatwiej mi oceniać timing rzeczy które robie komercyjnie bo tam pojawiają się konkretne terminy i jest spinka. Oceniając mieści sie to w jakieś normie (nie 2h ale i nie 20). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 Ha! widzę smoka! :) No trochę skamieniały ale jest :P Bardzo wypas jak zwykle.. co tu dużo gadać. Pozdrowienia z Wrocławia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 bardzo fajne rzeczy, najbardziej mi podeszla z gangsterska laska, fajna historyjka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi