Napisano 27 Kwiecień 200817 l Zacząłem go jakis czas temu i tak sobie dłubie powoli...to moze pokaże;) Poczciwa stara dobra ciotka Ju 52. [/img] [/img] P.S. Że krzywo? wiem wiem. Edytowane 11 Maj 200816 l przez kliment woroszyłow
Napisano 27 Kwiecień 200817 l jesli mam byc szczery to nie wygieta blacha nie wyglada jeszcze tak jak powinna, poza tym oki i spoko, chociaz tak jak mowilem na gg, nie wchodzilbym tak w detal zanim nie mialbym skonczonego prostego modeli calosci ;) ale ja to ja :P powodzenia z nowym projektem, bede tu czesto zagladal jak zawsze pionier.
Napisano 27 Kwiecień 200817 l o jej wkocnu to dodales :D No robi wrazenie :) Widac ze ci sie nudzi :D pozdro !
Napisano 27 Kwiecień 200817 l Autor Patry>na zdjęciach referencyjnych jest duzo krzywiej, a ja dopiero zaczynam go krzywić ;)
Napisano 27 Kwiecień 200817 l te krzywizny to talent czy brak umiejetnosci?:D chyba juz sobie sam odpowiedzialem:) jedziesz dalej:)
Napisano 27 Kwiecień 200817 l Fajną maszynę wybrałeś, zawsze mnie rozbawiało to nietypowe umiejscowienie silników na dziobie i skrzydłach:). Jedziesz dalej.
Napisano 27 Kwiecień 200817 l Wygląda jak po wypadku. Czy te blachy na dachu nie powinny się trochę inaczej schodzić? Jakieś łączenia, śrubki, nity?
Napisano 27 Kwiecień 200817 l Pierwszy krzywy model który mi siępodoba :) Jedziesz dalej. Pokażesz siatunie?
Napisano 27 Kwiecień 200817 l Autor Fajnie ze sie podoba, mnie w sumie tez. ZAWSZE chciałem go wymodelowac.Na dzisiaj mam dość. ostatni renderek. i siatka dla maniaków :P Aniu- powinny ciut, ale nie martw sie jeszcze to pomęcze:)
Napisano 27 Kwiecień 200817 l wogole mi sie to niepodoba juz, wszysto brzydko, krzywo, szaro, nie zgadza sie z referkami to wogole nie wyglada na samolot tylko czolg albo rower i za malo poly, juz nie wspominajac o szczegolow ktory tutaj wogole nie ma, wiec co ja mam Ci napisac ?! JEST PIEKNIE I CZEKAM NA WIECEJ! ! MY MASTER :D pozdro ziom! edit: hahahh ale bede sie z Ciebie smial jak w polowie ci komp wywali ;D
Napisano 27 Kwiecień 200817 l Nie wiem, jak Twoj sprzet to wytrzymuje, ale model jest elegancki. To trzeba byc zakochanym w takich samolocikach, zeby takie szczegoly modelowac;p
Napisano 28 Kwiecień 200817 l jest pieknie moj góró ! :) a o sprzet sie nie martwcie.. klimek ma renderfarme :D
Napisano 30 Kwiecień 200817 l Autor Główna konstrukcja płata zrobiona, można wreszcie przystąpic do uzbrajania go w osprzęt, cięcia arkuszy no i wytłaczania blachy. [/img]
Napisano 1 Maj 200817 l Amazing :D wiesz jak będą pierwsze loty to zaproś mnie też bym se takim polatał ;D :D :D co TY masz za sprzęt?? ;| mi to już dawno by przy czymś takim komop dawno się zjarał :P
Napisano 1 Maj 200817 l Autor Ostatni renderek na dzisiaj. Zmęczyła mnie ciotunia:) płat skończony chyba. [/img]
Napisano 1 Maj 200817 l heh oj kolego kiedy Ci sie to znudzi ?! Daj szanse innym ;D Naprawde pieknie ! jak tego nie skonczysz to zobaczysz co Ci zrobie ;D pozdro !
Napisano 1 Maj 200817 l Łoł... nie żal ci kompa??;D Kurcze jak to jest, że u jednych krzywo to poprostu badziewie i brak umiejętności, a u innych poprostu piękny detal i im krzywiej tym lepiej? Ładnie, czekam na upy.
Napisano 1 Maj 200817 l Autor arekk_94, pewnie dlatego ze krzywo niechcacy a krzywo celowo to jednak róznica. hmm?
Napisano 1 Maj 200817 l arekk_94, pewnie dlatego ze krzywo niechcacy a krzywo celowo to jednak róznica. hmm? z tym, ze u Ciebie wyglada na niecelowo bo te krzywizny nie wygladaja jak krzywa blacha tylko jak bledy... :)
Napisano 3 Maj 200817 l Autor kontynuuje prace, powoli idzie ale zawsze do przodu, zaczynam robic usterzenie ogonowe i dodłubałem kółko . [/img]
Napisano 3 Maj 200817 l no no dajesz dajesz :D mowilem Ci ze ladnie przedstawiasz swoje modele ?:p pozdro !
Napisano 3 Maj 200817 l Model miazga. Ale mam mieszane uczucia co do tego kamuflażu. Ja bym zrobił czysto blaszaną maszynę :).
Napisano 3 Maj 200817 l Model na tym poziomie cieszy oko niesamowicie, brawo! Dawaj dalej!!! Powodzenia!
Napisano 3 Maj 200817 l no kurcze az sie chce zlamac regulamin :) hehe no jest elegancko i rewelacyjnie :)
Napisano 3 Maj 200817 l Witam Zgadzam sie z Hynol-em model wyglada zdecydowanie lepiej bez kamuflazu. Z nim nie widac ile pracy w niego wlozono. Beda wiec dwie wersje? Czy juz zapadla ostateczna decyzja? Pozdrawiam i bede dalej obserwowal pace. xaoo