Napisano 9 Kwiecień 201014 l Autor a co to za przeprowadzka? Jedziesz za ocean?:) bede mogl powiedziec wiecej za 3-4 tygonie, jak juz za tym oceanem bede
Napisano 10 Kwiecień 201014 l Oglądałem właśnie trailer "The Wall" do Crysisa2 i omg ten żołnierz w helikopterze wygląda zupełnie jak ty :D
Napisano 10 Kwiecień 201014 l Wow... Masz devianta? Ponieważ nie nadążam :D, dodałbym chętnie twoje prace do kolekcji ^^
Napisano 10 Kwiecień 201014 l Autor Oglądałem właśnie trailer "The Wall" do Crysisa2 i omg ten żołnierz w helikopterze wygląda zupełnie jak ty :D marek, rofl!
Napisano 10 Kwiecień 201014 l Noo, to grats w takim razie, bo czuje, ze szykuje sie jakis powazny news:)
Napisano 11 Kwiecień 201014 l szczerze mowiac to na pierwszy rzut oka tego monstera nie widac... obserwuje caly czas podsylane wypasy przed Ciebie no i nie mam slow bardzo dobre prace- zycze wiecej sukcesow zawodowych ;)
Napisano 11 Kwiecień 201014 l Obvious rzygać Ci się już nie chce , od słuchania tego ciągłego słodzenia ? :) - zajeb.... prace :D
Napisano 11 Kwiecień 201014 l Autor popijam herbata gorzka i jest ok! weekend sie konczy wiec czas zarzucic jakims conceptem. Cisne ile sie da, zona mnie walkiem po glowie leje ze za malo czasu z nia spedzam:P
Napisano 11 Kwiecień 201014 l Mam nadzieję, że czytając tego posta trzymasz w ręku szklankę gorzkiej herbaty, bo to kolejna zarąbista praca. :). Żeby nie było tylko słodzenia. Powiedz, czy światło sam, z głowy ustawiasz, czy podpierasz się w większości refkami? Czy działa to w ten sposób, że siadasz i zaczynasz rysować, a po 2 godzinach ot tak masz bezbłędną pracę z mega kolorkami ? Przepraszam jeśli odpowiedziałeś już poprzednio na podobne pytanie. pozdrawiam
Napisano 12 Kwiecień 201014 l Autor joel - pisalem to na ostatnich 5 stronach, nie pamietam gdzie, nie chce mi sie szukac ;)
Napisano 12 Kwiecień 201014 l Dzięki, sry, że pytałem, ale to samo co ty, nie chce mi się, albo raczej nie mam czasu szukać :). pozdrawiam
Napisano 12 Kwiecień 201014 l Czy Ty jako jeden z wiodących rysików naszego forum masz czasem takie coś że popełnisz jakiś obrazek, spojrzysz na niego i mówisz sobie: O k****, ale tragedia, beznadzieja, jak to się mogło stać? Czy zawsze Ci wszystko wychodzi, czy są czasem arty które Ci nie wychodzą?
Napisano 12 Kwiecień 201014 l Autor nie poznalem jeszcze osoby ktora trzaskalaby same udane prace i sam do tych osob nie naleze :)
Napisano 14 Kwiecień 201014 l czy to wam się nie kojarzy z postacią z Clash of The Titans: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=51784&page=38
Napisano 14 Kwiecień 201014 l czy to wam się nie kojarzy z postacią z Clash of The Titans: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=51784&page=38 Ale co ? Z którą postacią ? Wyłuskasz jakiś obrazek dla porównania, bo póki co nie kojarzy mi się z niczym konkretnym...
Napisano 14 Kwiecień 201014 l Ale co ? Z którą postacią ? Wyłuskasz jakiś obrazek dla porównania, bo póki co nie kojarzy mi się z niczym konkretnym... pewnie z tym http://photogallery.filmofilia.com/data/media/76/clash_of_the_titans_12.jpg :] super ten 2godzinniak z 51 str
Napisano 14 Kwiecień 201014 l simple man podejżewa, ze Cpt. projektował ten plakat pewnie. http://www.shockya.com/news/wp-content/uploads/clash_of_the_titans_blue_international.jpg
Napisano 14 Kwiecień 201014 l Autor nie projektowalem sorry :( filmowka mnie nie lubi wiec puki co jaram sie fanartem. natomiast dzis zajaralem sie spagethi westernem: Edytowane 14 Kwiecień 201014 l przez Cpt.Obvious
Napisano 14 Kwiecień 201014 l hehehe dobra scena... nie uważasz, że trochu przykrótki tułów zawadiaki? Gicior
Napisano 14 Kwiecień 201014 l oo to fajne wygląda, któryś z panoramicznych obrazków chyba na tapetę u mnie trafi
Napisano 15 Kwiecień 201014 l Autor zrzutka krajobrazow utrzymanych w klimacie 'jaknajwiecejdetaluwjaknajkrotszymczasie'
Napisano 15 Kwiecień 201014 l Genialne te widoczki . Kapitanie z bańki to pojechałeś czy może z natury gdzieś to już tam za oceanem wypatrzyłeś ?
Napisano 15 Kwiecień 201014 l Autor tak dlugiego nerwu wzrokowego zeby z frankfurtu do californi siegnac to nie mam ;) pomysl->szkic->refki by dopracowac swiatlo + tanie kapitanskie triki
Napisano 27 Kwiecień 201014 l Korzystam z okazji że jestem zalogowany i dziękuję za pędzelki. Następnym razem dołącz tylko instrukcję jak ich używać. No kompletnie mi takie mazanie nie idzie, hehe. A poza tym rzucam jeszcze ze dwa ..trzy ukłony do samej ziemi za całokształt. Ten obrazek z drzewkiem i panią w cieniu do dziś jest u mnie na pulpicie :)
Napisano 27 Kwiecień 201014 l Masz bardzo fajne pędzelki. Przypominają trochę pastele. Dają fajny efekt i przyjemnie się na to patrzy. Zapodaje to takim tradycyjnym malunkiem :) Podoba mi się jak malujesz twarze (fajna jest postać kobietki wstawiona parę stron wcześniej). Piracica fajna chociaż CzAki ostatnio trafił na filmik przedstawiający egzekucje dokonywane przez irakijskich przygłupów i ścięte głowy wywołują u mnie dreszcze. Niemniej mogłaby być troche bardziej...przestrzenna. Robocik ładny...eviro przyjemne. CzAki Lubi to :D Pozdro
Napisano 6 Maj 201014 l Genialna sprawa z tymi szybkimi envirami. Trzeci najlepszy chyba, światło takie jakby zza chmur buduje nastrój. Pozatym pytanie, jak ty robisz takie ziarno na pracy (strona 48, mech na envirze z wysokim horyzontem)? Czy to jakiś pędzel czy zdjątko faktury w jakimś trybie czy co?
Napisano 7 Maj 201014 l ja napisze tylko tyle- sporo tu watkow z 5* ale tylko jak tutaj wchodze to mam wrazenie ze przenosze sie na jakies inne forum typu conceptart.org i ogladam watek jakiegos swiatowego wymiatacza. To co wyprawiasz to czysta finezja, no uczta dla oka. I nie wiem co tak do anatomi skacza, nie jest moze idealna ale wszystko lezy tak jak trzeba, jest realna i to najwazniejsze.
Napisano 7 Maj 201014 l ten cykl "jaknajwiecejdetaluwjaknajkrotszymczasie' mi pasuje ;), szczególnie 1 i 3. //pozdr.
Napisano 7 Maj 201014 l I nie wiem co tak do anatomi skacza, nie jest moze idealna ale wszystko lezy tak jak trzeba, jest realna i to najwazniejsze. No właśnie nie wszystko leży jak trzeba ;) Ale za to malarsko prace kapitana miażdżą - jeden z najlepszych malarzy tutaj. Takie wyczucie to trzeba chyba po prostu mieć.
Napisano 8 Maj 201014 l Świetne prace! Jestem pod ogromnym wrażeniem. Skąd masz takie fajne pędzle może podrzucisz linka? ;) Po prostu uczta dla oczu Twoje prace :)
Napisano 15 Czerwiec 201014 l Jak tam Maciuś cieplo w Kaliforni? ;) Pochwal sie moze nam tu jakimis zdjeciami z okolicy, bylo by fajnie. P.S Dla jakiej "korporacji" teraz pracujesz? Edytowane 15 Czerwiec 201014 l przez ICE
Napisano 15 Czerwiec 201014 l Dla zaj****ej, nawet bardzo:) Pochwal sie Macius, jest czym:) A landszafty wysmienite, jak zawsze.
Napisano 1 Lipiec 201014 l Autor mysle ze opis pod avaterem wyjasnia wszystko:) tak wogole, cholera, brakuje mi domowego bazgrolenia i chyba bedzie trzeba do tego wrocic wkrotce.
Napisano 5 Lipiec 201014 l No pochwal się Maciek i napisz coś więcej (i tak prędzej czy później wyjdzie) bo zobaczymy gdzieś w creditsach.
Napisano 9 Lipiec 201014 l Autor A wiec Naughty Dog ? ;] Naughty Dog, chociaz nie wydaje mi sie ze jest czym sie chwalic. Bardziej cieszy okolica oraz fakt ze moge pracowac ponownie z bardzo dobrym kumplem, z ktorym robilem wczesniej przy projektach dla crytek. Naprawde zaczyna mi brakowac tego wiosennego maratonu malarskiego sprzed wyjazdu, ale moja kochana malzonka oraz nowe miejsce skutecznie odciagaja mnie od monitora:) Moze cos na przerwie obiadowej, w jakis dzien, wkrotce....
Napisano 9 Lipiec 201014 l Ten kumpel to Timur Mutsaev ? :) ... ale wścibski jestem :P Capitanie uważaj na ponętne murziiiinki ....