Monio Napisano 25 Styczeń 2013 Share Napisano 25 Styczeń 2013 Świetne. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 7 Marzec 2013 Autor Share Napisano 7 Marzec 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panRebonka Napisano 7 Marzec 2013 Share Napisano 7 Marzec 2013 Jak się robi takie brasze? Wygląda to prawie jak malarstwo. Na płótnie, farbami, wyglądałoby to dopiero kozacko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyrie Eleison Napisano 7 Marzec 2013 Share Napisano 7 Marzec 2013 Marnujesz się w tym digitalu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asdaq Napisano 7 Marzec 2013 Share Napisano 7 Marzec 2013 Opad szczęki. Od 1. do ostatniej strony. Dobrze, że są tacy jak Ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewichan Napisano 7 Marzec 2013 Share Napisano 7 Marzec 2013 Specyficzne to Twoje malarstwo. Dawno takich artów nie widziałam, szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 12 Marzec 2013 Share Napisano 12 Marzec 2013 @panRebonka: ja bym obstawiał ArtRage'a ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 28 Marzec 2013 Autor Share Napisano 28 Marzec 2013 @panRebonka: ja bym obstawiał ArtRage'a ;) to akurat photoshop, custom brush + zabawa z reliefem dzięki wszystkim za miłe słówka! a teraz 1 layer + parę porannnych kaw. znudziło się za szybko jak zwykle ale chciałbym wierzyć, że jeszcze do tego przysiądę -> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saharaam Napisano 28 Marzec 2013 Share Napisano 28 Marzec 2013 Nie no, dupe urywa :D Widac, ze wiesz juz jak dobierac kolory, ale cwiczen nigdy nie zabraknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamesanin Napisano 30 Marzec 2013 Share Napisano 30 Marzec 2013 mysza no zawieszenie to ta tenisistka ma obłędne ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 3 Maj 2013 Autor Share Napisano 3 Maj 2013 ; D ilustracja 'testowa' do karcianki czy planszówki, nie jestem pewien w sumie, tak czy siak odrzucona \o/ ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 3 Maj 2013 Share Napisano 3 Maj 2013 Fajne, bardzo mi się podoba. Koncept postaci jest fajny. Jedyna rzecz, która trochę mi nie pasuje to ten bardzo jasny dym na pierwszym planie. Trochę się dziwię art directorowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaliditusZaliditey Napisano 3 Maj 2013 Share Napisano 3 Maj 2013 IMO poszalałeś i zapomniałeś o celu tej robótki, czyli jeśli to karcianka to pewnie musi być w miniaturce czytelna do bólu. Wypowiadam się chociaż, żadnej karcianki nie robiłem, ale nie raz mnie poniosło i z fajnych robót nici :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 13 Maj 2013 Autor Share Napisano 13 Maj 2013 akurat chodziło o to, że styl nie podpasował do klimatu ;d a tu taki eksperyment dłubany od czasu do czasu coby nie zwariować. więcej tu było klikania myszką niż tabletowania - ostatnio coraz bardziej mi coś takiego podchodzi. jak zwykle przedwcześnie zakończone i wrzucone ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panRebonka Napisano 15 Maj 2013 Share Napisano 15 Maj 2013 Ilustracja o karcianki bardzo spoko, przypomina mi trochę Bisleya. Gra z taką grafiką byłaby na pewno bardzo fajna. Ludzie (czy może zleceniodawcy) wolą chyba jednak rzeczy bardziej "cacane". Ostatni obrazek w ogóle mi się niestety nie podoba, kojarzy mi się z deviantartem i zabawą początkującego w Photoshopie. Pewnie z takim stylem jak twój trudno zaistnieć komercyjnie, ale mimo wszystko szkoda byłoby go kasować z prac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 7 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2013 z każdym stylem można zaistnieć komercyjnie - jednym jest łatwiej, innym trochę trudniej ;d ale nic nie jest niemożliwe kek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 7 Czerwiec 2013 Share Napisano 7 Czerwiec 2013 Mną jak zwykle ten styl i kolory zamiatają! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 7 Czerwiec 2013 Share Napisano 7 Czerwiec 2013 dużo tutaj zajebistości :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 10 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2013 szejps in spejs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 17 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2013 taką zabawę sobie wymyśliłem dla odprężenia: http://facity.com/ -> 2-3 twarze -> każda po maksymalnie 10 min -> wszystko na jednym obrazku -> realistycznie w miarę ;d wyszło nudne jak flaki z olejem więc przysiadłem jeszcze parę minut i pokiereszowałem to po swojemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 17 Czerwiec 2013 Share Napisano 17 Czerwiec 2013 Kosa jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mallow Napisano 17 Czerwiec 2013 Share Napisano 17 Czerwiec 2013 Świetna teczka. Prace bardzo różne i na różnym poziomie, ale niektóre są wręcz genialne. Trochę się zgodzę z wcześniejszymi komentarzami, że nie powinieneś się ograniczać do digitalu. Wiele Twoich obrazów by wyglądało jeszcze lepiej na płótnie. Rób oczywiście co uważasz za słuszne, ale ja bym bardzo chętnie obejrzał takie obrazy w jakiejś galerii sztuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 21 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2013 prawie dwa miechy absencji a i niebardzo mam co zaserwować : 2 podciągnięte speedy z tsp + bupr napaćkany myszką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamesanin Napisano 21 Sierpień 2013 Share Napisano 21 Sierpień 2013 221 troszku jak David Bowie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 29 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2013 ha, ano rzeczywiscie. szkoda, że pewnie jakbym chciał rzeczywiście narysować bowiego to wyszłoby niewiadomoco ;D zarzucam starociem bo nie mam czasu nic nowego fajnego skończyć. miała to być okładka do jednej sprośnej piosenki ale.. nie jest ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whynot Napisano 3 Wrzesień 2013 Share Napisano 3 Wrzesień 2013 Tak patrzę i patrzę , codziennie po parę stron Twoich prac, często powtarzając te które już mnóstwo razy widziałem i z dnia na dzień coraz bardziej wgniatało mnie w fotel z miną " ułoooo... ;O ". Jestem początkujący w didżitalowych pajntingach, za to tradycyjnym ciapaniem farbą już dłużej się bawię i po oglądaniu takiej masy zarąbistości miliony pomysłów pchają się do głowy, lecz gorzej z ich przełożeniem na kartkę/ekran..No nic , będę dalej spoglądał tutaj motywując się do dalszych swoich działań ;) A tak ogółem : po prostu PRO i trzymaj tak dalej , bo się bardzo przyjemnie ogląda! ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 26 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2013 w wolnym czasie od czasu do czasu cośtam, jeszcze do tego wrócem kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 16 Listopad 2013 Autor Share Napisano 16 Listopad 2013 the devil's apprentice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 5 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2013 The demon of the waterless desert, the killer-demon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 20 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theSZ Napisano 21 Grudzień 2013 Share Napisano 21 Grudzień 2013 Napiszę tylko, że lubię Twoje prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emenems Napisano 22 Grudzień 2013 Share Napisano 22 Grudzień 2013 heh, bober mnie rozwalił... :P swietne pracki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 7 Marzec 2014 Autor Share Napisano 7 Marzec 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 10 Marzec 2014 Autor Share Napisano 10 Marzec 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 13 Marzec 2014 Autor Share Napisano 13 Marzec 2014 brush test gone wild iiiiiiiiiiiiii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 20 Marzec 2014 Autor Share Napisano 20 Marzec 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 22 Marzec 2014 Autor Share Napisano 22 Marzec 2014 AlwaysWorkInProgress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 26 Marzec 2014 Autor Share Napisano 26 Marzec 2014 (edytowane) wip b4 sl33p -I- -II- Edytowane 4 Kwiecień 2014 przez mysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 4 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 5 Kwiecień 2014 Share Napisano 5 Kwiecień 2014 Fajnie to wychodzi. Trochę mi się kojarzy z Bisleyem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 5 Kwiecień 2014 Share Napisano 5 Kwiecień 2014 Niezła psychodela :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz G Napisano 5 Kwiecień 2014 Share Napisano 5 Kwiecień 2014 Faktycznie, ma to swój klimat. Bardziej mi się podobają twoje prace gdy jeszcze nie wchodzisz w detal, tylko działasz duzymi pedzlami. Widać to na postaci z deskorolką. Takie jest moje zdanie. Jakieś zombiaki powinieneś namalować:D. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 9 Maj 2014 Autor Share Napisano 9 Maj 2014 belive, belive in me Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 9 Maj 2014 Share Napisano 9 Maj 2014 Ostatni świetny! Te "twarze" celowo wyglądają jak dziury w obrazie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 11 Maj 2014 Autor Share Napisano 11 Maj 2014 dzięx. od nich się zaczęło, więc chyba mogę powiedzieć, ze tak z wczoraj i jeszcze taki jeden zapomniany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 11 Maj 2014 Share Napisano 11 Maj 2014 plastycznie jesteś przekozak, myślę że niejeden by się nabrał gdybyś zrobił wystawę wydruków na płótnie na przykład... awesome! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 26 Maj 2014 Autor Share Napisano 26 Maj 2014 heh ale coz z tego ze by sie nabral. czesciej ludzie sa raczej rozczarowani jak sie dowiaduja ze to digital, tak mi sie zdaje a tutaj takie coś tyrką namyszane: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 5 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piret Napisano 6 Czerwiec 2014 Share Napisano 6 Czerwiec 2014 Wyjątkowa krecha nie do podrobienia. Szacun za warsztat i pomysły. Pozdrawiam i piąteczka ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 19 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2014 trochę biedniej dziś, same linje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi