ttaaddeekk Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 (edytowane) Klicek udostepnij rendery, zrobimy masowe bukakke na Twoim modelu (w pozytywnym tego slowa znaczeniu, chodziaz nie wiem czy jest jakies negatywne :F) bo tez bym sie pobawil w posta :F Edytowane 2 Luty 2009 przez ttaaddeekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 Bardzo klimatyczny koleś!! Aż by się chciało go ożywić! Mógłby coś powiedzieć do kamery i wciągnąć gluta... ha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 Bardzo przyjemny render bardzo nieprzyjemnego jegomościa :) Piękny modeling i shadery. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 Elegancko wyszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 Bigleb- zgadzam sie z tym co piszesz, wazne tylko zeby myslec przed i w trakcie robienia, a nie potem. Natomiast co do podrysowaywania obrazkow, to oczywiscie dobry pomysl, tylko w tym przypadku problem jest bardzo subtelny, trudny do oddania przez kogos kto nie ma naprawde swietnej reki. Tu nie chodzi o to ze bryla w tym czy innym miejscu moglaby wygladac inaczej, chodzi o drobne detale, uwzglednienie grawitacji przy zmarszczkach, dodanie speculara ktory uwypuklil to ze to zywa istota itp. Ale to wszystko drobiazgi, nie ma co bic piany;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczery. Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 prosty model, proste textury, średni shader więc nie ma się czym zachwycać ale render mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mis3k Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 prosty model, proste textury, średni shader więc nie ma się czym zachwycać ale render mi się podoba. Każdy by chciał takie modele jak ty robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 prosty model, proste textury, średni shader więc nie ma się czym zachwycać ale render mi się podoba. Zazdroszcze umiejętności jak to wszystko jest takie proste dla Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 Heja Postać fajna z takim zdecydowanie komiksowym charakterem. Natomiast gile nie przypadły mi do gustu, takie dzieciackie podejście do tematu. Podobnie nie lubię jak ktoś wkłada postaci peta w gębę. Pozdrawiam! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 Dobra siata, silny komputer+światowy poziom ! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 te dwie nowe wersja wyglądają świetnie KLICEK dzięki za siatkę napewno nam pomoże:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 a ja widziałem lepszego glutojada, nawet ktoś go zanimował zobaczcie http://www.youtube.com/watch?v=2cndnm8RhEM&feature=related 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 OMFG...... *paw* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Luty 2009 Autor Share Napisano 2 Luty 2009 Heja dzieki dzieki dzieki za komentsy ! :) na poczatek siatkers low Leru - ;> T or GFTO :D Krian - dziex, fajnie slyszec, ale to tylko i wylacznie zasluga Biga, ja tylko odmurzynowalem swoje :) Kannu - dzieki ;) jaras - Jarkens dzieki, strzal w dyszke :D ttaaddeekk - hmm, wstydziam sie, ale uporzadkuje psdeka i dostarcze czyste szity, bez tla bo te staram sie wymazac z pamieci ;) Kris_R - propozycja ? ;) peter_f - dzieki Gomez - dziex ziom Luki Luki - "tylko w tym przypadku problem jest bardzo subtelny, trudny do oddania przez kogos kto nie ma naprawde swietnej reki." no dokladnie wiem o czym mowisz, wkurzam sie troche na te swoje marne modeliki mowiac szczerze, czuje ze stac mnie wiecej, ale jestem takim leniem patentowanym, po prostu po pracy nie mam ochoty na nim oprocz na lezakowanie i ogladanie filmow... a wiesz jak jest w robocie, jak sie otworzy zetke raz na 4 miechy to jest swieto. Tak czy inaczej obiecalem sobie teraz kilka rzeczy, postaram sie podszkolic (ile razy juz to sobie mowilem :>) mis3k - dzieki :) Szczery. - dzieki :) Morbid Karbid - hehe, spoko doskonale rozumiem :) fajnie ze zajrzales :) pozdro dla rodzinki JunioR - Bigu ma swiatowy, ja jestem jeszcze w glebokiej ... :) mrkrzysiek - haha :D okej :D filmik na jutubie, fajny ale nie przepadam za nim ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 3 Luty 2009 Share Napisano 3 Luty 2009 Piękny. Pudrowana skóra. Blurek na ustach nie siedzi. Włosy fajnie dynamizują. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 3 Luty 2009 Share Napisano 3 Luty 2009 Szacuneczek... aż mi się zachciało coś w Zbrushu zmontować. Pokłony chłopaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 3 Luty 2009 Share Napisano 3 Luty 2009 No spoko ziomek, szczytem moich marzeń nie jest ale spoczko;) Gluty mi się nie podobają, spojrzenie mi pasi całkiem. Blendowałeś warstwy z zbrusha? Czy to render? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Luty 2009 Autor Share Napisano 3 Luty 2009 dzieki chlopaki :) Levus - render z mentala :) Sly - dzieki Marduk - hehe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Innos Napisano 3 Luty 2009 Share Napisano 3 Luty 2009 Klicuś nie obraź się ale... to jest fantastyczne :D Siateczka idealna jak dla mnie i lubie taki styl... Świetnie czujesz byłę w ZB i to widać po tym modelu - za dużo baza się nie zmieniła po exporcie jak widze i to fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferni Napisano 3 Luty 2009 Share Napisano 3 Luty 2009 według mnie rewelacja, stanowczo zaliczam do czołówki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Innos Napisano 5 Luty 2009 Share Napisano 5 Luty 2009 Szybko z tego fronta spadłeś :D Ale to dobrze bo przynajmniej dobre prace częściej się pokazują :) Gratuluje fronta na 3Dtotal - jak zobaczyłem twoją pracę na stronie głównej to się nie lada zdziwiłem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brat kuzyna mojej ciotki Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 twoje modele powinien wziąc na warsztat jakis dobry animator, wtedy bylby wykorzystany w pelni ich potencjal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dynia Napisano 7 Luty 2009 Share Napisano 7 Luty 2009 poprawione obrazki są rewelacyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 11 Luty 2009 Share Napisano 11 Luty 2009 Super pracka. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 11 Luty 2009 Share Napisano 11 Luty 2009 Chciałbym być kiedyś tak dobry jak ty, wstać rano i powiedzieć: O dzisiaj zrobie włochatego glutojada!! :) Szacuneczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 Dzięki takim pracą nie rzuca się tego wszystkiego w diabły, gdy przychodzi gorszy dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 Technicznie szacunek, ale tematycznie obrzydlistwo ;) pozdrawiam, makak_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 Klicuś i Bigu naprawdę świetna robota, jak się patrzy na takie pracki to aż się chce wracać do Zbrusha pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 Generalnie model i render KLICKA podmalowany przez bigleba, który go następnie skorygował czyniąc jeszcze ładniejszym po poprawce Jarka jest ekstra. :) ...to tak po krótce nie wdając się w szczegóły hehe. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 13 Luty 2009 Share Napisano 13 Luty 2009 Jol Nygaa! Gratulacje za 3d total gallery :D elo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 13 Luty 2009 Share Napisano 13 Luty 2009 zarąbicha w każdym calu, całkowicie pojechana crejzy postać XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 17 Luty 2009 Share Napisano 17 Luty 2009 ja tez sie dolaczam do gratulacji zarabisty oblech :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J|L Napisano 17 Luty 2009 Share Napisano 17 Luty 2009 tak jak napisalem na cgtolku przesadzony ziomus! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi