CzAk1 Napisano 15 Marzec 2010 Napisano 15 Marzec 2010 Pod koniec ubiegłego tygodnia w sieci zagościła druga zapowiedź do filmu ze stajni DreamWorks Animation „Shrek Forever”. Zachęcamy do obejrzenia w rozszerzeniu wiadomości. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1071
jaras Napisano 15 Marzec 2010 Napisano 15 Marzec 2010 (edytowane) przestancie biadolić :) do kina i tak na to nie pojdziecie wiec po co marudzić ? ... jak będziecie mieli dzieci to pogadamy :) Edytowane 15 Marzec 2010 przez jaras
JmTm00 Napisano 15 Marzec 2010 Napisano 15 Marzec 2010 hmmm....no ja dzieci shrekiem karmić nie zamierzam póki nie lizną i zrozumieją czegoś z czego póżniej w szreku wyśmiewać sie będą, dla mnie osobiście padaka juz od 2 czesci (scenariuszowo) to jest baja dla starszych moim zdaniem.
Nezumi Napisano 16 Marzec 2010 Napisano 16 Marzec 2010 Ja mam. Ale co to zmienia? Shrek przestal byc zabawny juz w drugiej czesci. Trzeciej nie dalem rady obejrzec choc zaczalem. Kolejnej odgrzewanki... nawet nie zaczne ogladac. A dziecko? Zaproponuje mu jakas alternatywe - w koncu nie jest tak ze shrek to jedyny film jaki sie ukaze.
kotisded Napisano 16 Marzec 2010 Napisano 16 Marzec 2010 "jak będziecie mieli dzieci to pogadamy :)" A gdzie jest powiedziane, że nie mamy dzieci ? ;]
Kusanagi Napisano 16 Marzec 2010 Napisano 16 Marzec 2010 do kina ? ja nawet 2 czesci nie widzialem z filmami sie zaczyna robic jak z grami/ aby to samo w kolko co sie sprzedalo ble obejrze trailer i mi starczy
dziadek3D Napisano 16 Marzec 2010 Napisano 16 Marzec 2010 ...a mnie się wydawało żę to jest portal tych co robią filmy, a nie narzekających blondynek....:)) 1
piotr kura Napisano 16 Marzec 2010 Napisano 16 Marzec 2010 a ja lubie wszystkie czesci :) dla mnie nie ma roznicy czy odgrzeja film pod postacia shreka czy zrobia kolejna planete 51.
sly Napisano 16 Marzec 2010 Napisano 16 Marzec 2010 Ładnie trailerek wygląda. Dziwne futra... 6 osób odpowiedziało że odgrzewany kotlet - i już portal narzekających blondynek się zrobił - cóż na wnioski. Za to Siwek narzeka że 6 osób narzeka.
dziadek3D Napisano 16 Marzec 2010 Napisano 16 Marzec 2010 Siwek może ....bo zrobił film.... i dlatego jest brunetką z dużym oddechem....:))
n-pigeon Napisano 16 Marzec 2010 Napisano 16 Marzec 2010 Ciekawe co z tego wyjdzie, czasem się zdarza że kontynuacja dorównuje pierwowzorowi :) Pożyjemy zobaczymy. Już nie wspominając że prawdopodobnie dla samej animacji będzie warto obejrzeć :)
Traitor Napisano 16 Marzec 2010 Napisano 16 Marzec 2010 Odgrzewana historia, lecz ja osobiscie chetnie wybiore sie do kina mimo, ze nie posiadam i nie planuje miec dzieci :)
Kroopson Napisano 16 Marzec 2010 Napisano 16 Marzec 2010 http://www.joemonster.org/art/11898/Filmy_animowane_Pixar_vs._Dreamworks Krótko i na temat ;)
Alibaba Napisano 16 Marzec 2010 Napisano 16 Marzec 2010 Malkontentyzm jest cechą narodową Polaków. Niezupelnie. Cecha narodowa Polakow sa kompleksy na punkcie wlasnej narodowosci. Dlatego sobie wlasne wady wymyslamy. Shrek 4 to odgrzewany kotlet? Zgadza sie. Kazda kolejna czesc jest gorsza od poprzedniej? Tez sie zgadza. Idzie obejrzec kolejna czesc w kinie? Kwestia osobistego wyboru, ja na przyklad nie zamierzam. PO chusteczke do tego mieszac naradowosc? Nie mam zielonego pojecia.
vision3d Napisano 16 Marzec 2010 Napisano 16 Marzec 2010 kurcze, a ja nawet pierwszej czesci nie widzialem :]
Shogun 3D Napisano 16 Marzec 2010 Napisano 16 Marzec 2010 Pierwszy i drugi Shrek to robota Andrew Addamsona, którego niezwykle cenię. Oba te Shreki są świetne, choć do drugiego przekonałem się dopiero po pewnym czasie. Trzeci to już padaczka, a czwarty - zobaczymy. Niestety też obawiam się padaczki. Całe szczęście dla równowagi jest Planeta 51: lekka, zabawna, bardzo dobrze zrobiona. A że ślady odsmażania są? A w których filmach ich nie ma? Zawsze można powiedzieć, że to już było. Różnica polega na tym, ze w przypadku jednych filmów słowa "to se ne vrati" budzą żal a w innych radość.
Baggins Napisano 16 Marzec 2010 Napisano 16 Marzec 2010 Jedynka była spoko. Na dwójce popłakałem się ze śmiechu. Trójka była słabiutka. Czwórka wygląda na próbę odświeżenia konwencji - a to często dobra decyzja, więc zobaczymy. Swoją drogą Panowie tutaj mówicie, jakbyście nigdy odsmażanego kotleta z przyjemnością nie zjedli. Wegetarianie psia mać ;-) salut t.
piotr kura Napisano 16 Marzec 2010 Napisano 16 Marzec 2010 jakbyście nigdy odsmażanego kotleta z przyjemnością nie zjedli. LOL :D
asblaze Napisano 16 Marzec 2010 Napisano 16 Marzec 2010 Niezupelnie. Cecha narodowa Polakow sa kompleksy na punkcie wlasnej narodowosci. Dlatego sobie wlasne wady wymyslamy. Shrek 4 to odgrzewany kotlet? Zgadza sie. Kazda kolejna czesc jest gorsza od poprzedniej? Tez sie zgadza. Idzie obejrzec kolejna czesc w kinie? Kwestia osobistego wyboru, ja na przyklad nie zamierzam. PO chusteczke do tego mieszac naradowosc? Nie mam zielonego pojecia. Swarliwość też jest narodową cechą Polaków, więc nie wdam się w dyskusje. :P
dac77 Napisano 17 Marzec 2010 Napisano 17 Marzec 2010 Jak się sprzedaje to produkują. A że jakość gorsza od Pixara to więcej wydadzą na marketing i się wyrówna.
n-pigeon Napisano 17 Marzec 2010 Napisano 17 Marzec 2010 (edytowane) "Swoją drogą Panowie tutaj mówicie, jakbyście nigdy odsmażanego kotleta z przyjemnością nie zjedli. Wegetarianie psia mać ;-)" lol :D Edytowane 17 Marzec 2010 przez n-pigeon
Loopik Napisano 17 Marzec 2010 Napisano 17 Marzec 2010 Mnie ta zielona morda generalnie denerwuje i jak widać z komentarzy wielu osobom się również Shrek przejadł. Ale założę się, że ten film zarobi więcej niż np. Astro Boy, również w Polsce, a jeżeli tak się będzie działo to ludzie mogą sobie narzekać ile chcą, a oni będą robić nawet 10 części.
MaxymilianMax Napisano 17 Marzec 2010 Napisano 17 Marzec 2010 bo im tak łatwiej. Postacie już wymodelowane, materiały też, tylko scenerie troche zmienić i porenderowac trochę(pewnie ten sam silnik o ddawna ;) ) W bajkach Pixara urzeka jakość grafiki/renderingów
Pawel Lipka Napisano 17 Marzec 2010 Napisano 17 Marzec 2010 Az sie dziwie, ze Taniec z gwiazdami gromadzi 5mln Polakow przed tv skoro tak sie wymagania podniosly kurde A juz bardziej odgrzewana produkcje trudno sobie wyobrazic;)
lejacypies Napisano 17 Marzec 2010 Napisano 17 Marzec 2010 Film został usunięty oj :P może i dobrze :D
Santi_Animator Napisano 21 Marzec 2010 Napisano 21 Marzec 2010 Nie wiem czy jest sens zakładać nowy temat, dlatego postanowiłem tutaj dać linka do nowego dłuższego zwiastuna, który już trochę wyjaśnia (a nawet bardzo) fabułę filmu. http://www.youtube.com/watch?v=x3oxyY8658U Pozdrawiam
Vorek Napisano 21 Marzec 2010 Napisano 21 Marzec 2010 Nie wiem czy dodawanie "forever" do tytułu to dobre posunięcie. To przynosi pecha ;)
Rekomendowane odpowiedzi