Napisano 1 Kwiecień 201113 l Odnoszę się tu do tego złotego wątku! http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=75664 Nie wiem jak Wy Panowie ale ja to biorę. Za oferowane wynagrodzenie 100-130zł (jak będzie szał) jestem w stanie poświęcić cały mój czas. Oto dwa gotowe projekty wizytówki i plakatu A3. Zastrzegam sobie prawo do mojego projetku. Jak ktoś ukradnie mój dizajn to go opluję i poszczuję psem. NIEMA LJIPY!
Napisano 1 Kwiecień 201113 l To żeś pojechał :D e tam, może chodziło mu o wizytówkę która widziana pod jakimś kątem zmienia swoją klatkę animki.
Napisano 1 Kwiecień 201113 l To gość zaszalał z wyceną. I tylko nie wiem czy śmiać się czy już płakać?
Napisano 1 Kwiecień 201113 l może chodziło mu o wizytówkę która widziana pod jakimś kątem zmienia swoją klatkę animki.Patrzałem pod różnymi kątami. Nie animuje sie. IMO grubo ponizej stówy za to.
Napisano 1 Kwiecień 201113 l Nie, postarał się. Trzeba mu zapłacić dobrze. Powiewająca na wietrze porwana szmata w szachownicę narysowana jest ręcznie i to na plakacie jak i na wizytówce. Dobra ręczna robota która musi kosztować.
Napisano 1 Kwiecień 201113 l Miałem już lecieć wyłożyć za prąd, żeby mnie znowu podłaczyli, co bym mógł powalczyć o upragnione 130zł. Ale teraz widzę, że nie mam najmniejszych szans... :mad: Ok, miła Pani pod spożywczym dołożyła mi do prądu. Jeśli logo wygra to dopracuje jeszcze typo i doanimuje flagę. Czekam do miesiąca w stanie hibernacji. Edytowane 1 Kwiecień 201113 l przez Cide
Napisano 1 Kwiecień 201113 l Autor Żeby powalić konkurencję wprowadziłem wiele znaczących poprawek. 1. Badanie Focusowe wyjawiło, że target reklamy to młodzież, której imponują kolczyki, dlatego chłopiec na plakacie ma teraz kolczyk w uchu. 2. Zgodnie z zaleceniem Olaf-f'a dziewczynka ma większe piersi. 3. Strategiczne rozmieszczenie sutków przebijających przez tkaninę ułatwia przekaz treści (logo i dane). 4. Źrenice skierowane na logotyp i dane zmuszają odbiorcę do podążania za linią spojrzenia chłopca na plakacie potęgując przyjmowanie treści. 5. Chłopiec teraz podnosi dłoń w zachwycie na wzór amerykańskich rapperów. Nie macie szans z takim dizajnem suki. :cool:
Napisano 1 Kwiecień 201113 l Chwila moment. To jest 100 - 130 zł brutto czy netto? Bo jak netto, to faktycznie wypadałoby to jednak zanimować.
Napisano 1 Kwiecień 201113 l Produkcja Avatara kosztowała jakieś 180zł, także raczej wątpliwe i chciwe z Twojej strony, że insynuujesz, że to może być netto.
Napisano 1 Kwiecień 201113 l ej, ale przecież to już jest zanimowane! w projekcie Shine_lobo jak zbliżąm się do monitora (zaczynając od odległości 3m) to logo się powiększa, tak samo obracając monitorem, logo też się obraca - co więcej, odkryłem że jak odwrócę monitor o 180 stopni (i patrzę na jego tylną ściankę) to logo całkowicie znika, ale pojawia się jak odwrócę monitor znowu ekranem do mnie. Niezły ficzer. Myślę jednak że za mało kolorów, i dlatego dał bym maks 87.32zł (brutto).
Napisano 1 Kwiecień 201113 l Przyjemność w rozmiarze XXL, to lubię! Myślę, że już spokojnie możesz swojemu zleceniodawcy wysyłać nr konta.
Napisano 1 Kwiecień 201113 l gadałem ze znajomymi z venture capital, są zainteresowani wprowadzeniem spółki na giełdę, tylko musi być szał.
Napisano 1 Kwiecień 201113 l może to promocja tesco? a olaf co do klatek animacji, to mówię o wydruku takich obrazków "3D" a właściwie animowanych, kto pamięta takie jakie dzieciaki wyciągały z opakowania od cipikao? :D a popatrzcie tu po prawej jest mission complete ;] http://www.oskf1.pl.tl/ Szkoła jest w Rio de Świebodzinejro.. Edytowane 1 Kwiecień 201113 l przez Camel
Napisano 1 Kwiecień 201113 l e to chyba zagramaniczna firma jest, skoro domenę mają .tl (Timor Wschodni)
Napisano 1 Kwiecień 201113 l a tam szczególna bieda, pewnie facet psimi pieniądzami opłaca domenę, dopieroż w 2002 r Timor Wchodni sie uniezaleznil od Indonezji.
Napisano 1 Kwiecień 201113 l Ja też chciałbym spróbować, tylko nie wiem czy trafiłem w gusta wymagającego klienta. Wstępnie 103 zł. Edytowane 1 Kwiecień 201113 l przez Manver
Napisano 1 Kwiecień 201113 l Autor Myślę jednak że za mało kolorów, i dlatego dał bym maks 87.32zł (brutto). ... hater.
Napisano 1 Kwiecień 201113 l No tak wszystko jasne, w Timorze za 130 pln można przez rok siedzieć na plaży i delektować się napojami wyskokowymi w towarzystwie panienek z melonami jak na ulotce
Napisano 1 Kwiecień 201113 l Autor postanowiłem obrać całkowicie nową drogę w dizajnie. Teraz jest szaó mojem zdanium.
Napisano 1 Kwiecień 201113 l sorry na wiecej nie starczylo budzetu :( ale mysle ze efekt ok Uploaded with ImageShack.us
Napisano 1 Kwiecień 201113 l Noo Dunuś, dałeś 2 wersje do wyboru, nie wiem czy ktoś jest w stanie z tym konkurować :)
Napisano 1 Kwiecień 201113 l Taki oto plakat wykonałem. Dwa zdjęcia z telefonu. Satysfakcja gwarantowana. Pisz na GG, napewno się dogadamy. Uploaded with ImageShack.us P.S. Sorry, że trochę rozmyte jest ale no wiesz, 2mpix więc chyba rozumiesz. O prawa do używania zdjęcia z kalendarza musisz spytać autora, ale pewnie ich nie udzieli.
Napisano 1 Kwiecień 201113 l znalazłem błąd w twoim projekcie kosi - Timor Wschodni to państwo na wyspie Timor. Więc poprawił bym przypis na początek. Dodatkowo, cień tej laski jest nienaturalny i nie pasuje do cienia na klawiaturze telefonu na dole. Trzeba by to poprawić też.
Napisano 1 Kwiecień 201113 l Oj, czepiasz się. Poza tym nie wyjmę rąk z kieszenie dopóki nie dostanę kasy. Gdzie są pieniądze? Zło-dzie-je!!!
Napisano 1 Kwiecień 201113 l Chwileczkę. To dopiero plakat. Została jeszcze wizytówka, nagłówek strony, breloczki, długopisy i baloniki. Spory projekt się szykuje, ale okazja jest nie do przegapienia.
Napisano 1 Kwiecień 201113 l ale szauó! teraz 130 zł się należy... ale znając polski rynek i tak będzie ściemniał, że na nim wrażenia nie zrobiło i da tylko 100... te 30 to tylko przynęta
Napisano 1 Kwiecień 201113 l Czasem takie spontaniczne akcje są zabawne, ale tutaj mam wrażenie że na siłę jest to robione. I w dodatku jakoś mnie to nie śmieszy.
Napisano 1 Kwiecień 201113 l To swoją drogą, ale mam wrażenie że to jest poziom jakiegoś satyrycznego programu na Polsacie. Ja osobiście wolę Monty Pythona.
Napisano 1 Kwiecień 201113 l za 130 zł to mam prawie 26 litrów paliwa, wchodze w to Beemka swoje łyka :D, a ile gozu by było.
Napisano 1 Kwiecień 201113 l Wezcie sie zastanowcie, po co zakladacie do tego nowy watek?? przeciez gosciu wyraznie napisal zeby prace wrzuca do jego watka!! mial dzisiaj wpasc i ocenic, a tak to nie zobaczy tych wszystkich wspanialych prac!!
Napisano 2 Kwiecień 201113 l Muszę to napisać - wowwww !!!! Muszę też napisać - Alojzy Bombelek wowwwww!!!! Muszę też napisać - woowwww jest szauuuu !!!!
Napisano 2 Kwiecień 201113 l Hynol mnie ubiegl. Pare razy niezle sie usmialem przegladajac podobne watki ale ten jest wyjatkowo niesmieszny i naciagany. Takie zarty na sile.
Napisano 2 Kwiecień 201113 l Wezcie sie zastanowcie, po co zakladacie do tego nowy watek?? przeciez gosciu wyraznie napisal zeby prace wrzuca do jego watka!! mial dzisiaj wpasc i ocenic, a tak to nie zobaczy tych wszystkich wspanialych prac!! ale jak!! jego wątka jest zamknięta!! a miałem taki ekstra szałowy pomysł...
Napisano 3 Kwiecień 201113 l nie no jest czad. kurcze takie fajne zlecenie przepadlo :( , no coz nastepnego nie odpuszcze.