Shine_lobo Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 Odnoszę się tu do tego złotego wątku! http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=75664 Nie wiem jak Wy Panowie ale ja to biorę. Za oferowane wynagrodzenie 100-130zł (jak będzie szał) jestem w stanie poświęcić cały mój czas. Oto dwa gotowe projekty wizytówki i plakatu A3. Zastrzegam sobie prawo do mojego projetku. Jak ktoś ukradnie mój dizajn to go opluję i poszczuję psem. NIEMA LJIPY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 na wizytówce logo się nie animuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 To żeś pojechał :D e tam, może chodziło mu o wizytówkę która widziana pod jakimś kątem zmienia swoją klatkę animki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominick Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 No szału nie ma.. niestety max -112zł- bym za to dał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 To gość zaszalał z wyceną. I tylko nie wiem czy śmiać się czy już płakać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 może chodziło mu o wizytówkę która widziana pod jakimś kątem zmienia swoją klatkę animki.Patrzałem pod różnymi kątami. Nie animuje sie. IMO grubo ponizej stówy za to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlito Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 Nie, postarał się. Trzeba mu zapłacić dobrze. Powiewająca na wietrze porwana szmata w szachownicę narysowana jest ręcznie i to na plakacie jak i na wizytówce. Dobra ręczna robota która musi kosztować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 nie. laska ma za małe cycki i się nie animuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cide Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 (edytowane) Miałem już lecieć wyłożyć za prąd, żeby mnie znowu podłaczyli, co bym mógł powalczyć o upragnione 130zł. Ale teraz widzę, że nie mam najmniejszych szans... :mad: Ok, miła Pani pod spożywczym dołożyła mi do prądu. Jeśli logo wygra to dopracuje jeszcze typo i doanimuje flagę. Czekam do miesiąca w stanie hibernacji. Edytowane 1 Kwiecień 2011 przez Cide Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine_lobo Napisano 1 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2011 Żeby powalić konkurencję wprowadziłem wiele znaczących poprawek. 1. Badanie Focusowe wyjawiło, że target reklamy to młodzież, której imponują kolczyki, dlatego chłopiec na plakacie ma teraz kolczyk w uchu. 2. Zgodnie z zaleceniem Olaf-f'a dziewczynka ma większe piersi. 3. Strategiczne rozmieszczenie sutków przebijających przez tkaninę ułatwia przekaz treści (logo i dane). 4. Źrenice skierowane na logotyp i dane zmuszają odbiorcę do podążania za linią spojrzenia chłopca na plakacie potęgując przyjmowanie treści. 5. Chłopiec teraz podnosi dłoń w zachwycie na wzór amerykańskich rapperów. Nie macie szans z takim dizajnem suki. :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 Chwila moment. To jest 100 - 130 zł brutto czy netto? Bo jak netto, to faktycznie wypadałoby to jednak zanimować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cide Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 Produkcja Avatara kosztowała jakieś 180zł, także raczej wątpliwe i chciwe z Twojej strony, że insynuujesz, że to może być netto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 ej, ale przecież to już jest zanimowane! w projekcie Shine_lobo jak zbliżąm się do monitora (zaczynając od odległości 3m) to logo się powiększa, tak samo obracając monitorem, logo też się obraca - co więcej, odkryłem że jak odwrócę monitor o 180 stopni (i patrzę na jego tylną ściankę) to logo całkowicie znika, ale pojawia się jak odwrócę monitor znowu ekranem do mnie. Niezły ficzer. Myślę jednak że za mało kolorów, i dlatego dał bym maks 87.32zł (brutto). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlito Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 Przyjemność w rozmiarze XXL, to lubię! Myślę, że już spokojnie możesz swojemu zleceniodawcy wysyłać nr konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 gadałem ze znajomymi z venture capital, są zainteresowani wprowadzeniem spółki na giełdę, tylko musi być szał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 (edytowane) może to promocja tesco? a olaf co do klatek animacji, to mówię o wydruku takich obrazków "3D" a właściwie animowanych, kto pamięta takie jakie dzieciaki wyciągały z opakowania od cipikao? :D a popatrzcie tu po prawej jest mission complete ;] http://www.oskf1.pl.tl/ Szkoła jest w Rio de Świebodzinejro.. Edytowane 1 Kwiecień 2011 przez Camel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cide Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 Skoro tak to ja zrobię za darmo w ramach pokuty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 e to chyba zagramaniczna firma jest, skoro domenę mają .tl (Timor Wschodni) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 a tam szczególna bieda, pewnie facet psimi pieniądzami opłaca domenę, dopieroż w 2002 r Timor Wchodni sie uniezaleznil od Indonezji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manver Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 (edytowane) Ja też chciałbym spróbować, tylko nie wiem czy trafiłem w gusta wymagającego klienta. Wstępnie 103 zł. Edytowane 1 Kwiecień 2011 przez Manver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine_lobo Napisano 1 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2011 Myślę jednak że za mało kolorów, i dlatego dał bym maks 87.32zł (brutto). ... hater. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żółty Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 No tak wszystko jasne, w Timorze za 130 pln można przez rok siedzieć na plaży i delektować się napojami wyskokowymi w towarzystwie panienek z melonami jak na ulotce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 2000 zł. Zaproponuję klientowi na kredyt kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine_lobo Napisano 1 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2011 postanowiłem obrać całkowicie nową drogę w dizajnie. Teraz jest szaó mojem zdanium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alojzy Bombelek Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 sorry na wiecej nie starczylo budzetu :( ale mysle ze efekt ok Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 Noo Dunuś, dałeś 2 wersje do wyboru, nie wiem czy ktoś jest w stanie z tym konkurować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlito Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 Taki oto plakat wykonałem. Dwa zdjęcia z telefonu. Satysfakcja gwarantowana. Pisz na GG, napewno się dogadamy. Uploaded with ImageShack.us P.S. Sorry, że trochę rozmyte jest ale no wiesz, 2mpix więc chyba rozumiesz. O prawa do używania zdjęcia z kalendarza musisz spytać autora, ale pewnie ich nie udzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine_lobo Napisano 1 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2011 uu... jest szau! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 znalazłem błąd w twoim projekcie kosi - Timor Wschodni to państwo na wyspie Timor. Więc poprawił bym przypis na początek. Dodatkowo, cień tej laski jest nienaturalny i nie pasuje do cienia na klawiaturze telefonu na dole. Trzeba by to poprawić też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlito Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 Oj, czepiasz się. Poza tym nie wyjmę rąk z kieszenie dopóki nie dostanę kasy. Gdzie są pieniądze? Zło-dzie-je!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 No to gdzie masz umowe? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 jest szal, bedzie perwnie to 130, co ty zroibisz z ta kasa?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 Jak dla mnie jest szał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlito Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 Chwileczkę. To dopiero plakat. Została jeszcze wizytówka, nagłówek strony, breloczki, długopisy i baloniki. Spory projekt się szykuje, ale okazja jest nie do przegapienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 Za te 130 zł kupiłbym sobie zapas cukru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 za 130 zł to mam prawie 26 litrów paliwa, wchodze w to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominick Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 ale szauó! teraz 130 zł się należy... ale znając polski rynek i tak będzie ściemniał, że na nim wrażenia nie zrobiło i da tylko 100... te 30 to tylko przynęta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 Trudno uwierzyć, że poświęciliście temu już 4 strony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 bo cziś jest pryma aprylys! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 Czasem takie spontaniczne akcje są zabawne, ale tutaj mam wrażenie że na siłę jest to robione. I w dodatku jakoś mnie to nie śmieszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 hynol, starzejesz sie :P Cukier se kupi...bogol... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 To swoją drogą, ale mam wrażenie że to jest poziom jakiegoś satyrycznego programu na Polsacie. Ja osobiście wolę Monty Pythona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 za 130 zł to mam prawie 26 litrów paliwa, wchodze w to Beemka swoje łyka :D, a ile gozu by było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 Wezcie sie zastanowcie, po co zakladacie do tego nowy watek?? przeciez gosciu wyraznie napisal zeby prace wrzuca do jego watka!! mial dzisiaj wpasc i ocenic, a tak to nie zobaczy tych wszystkich wspanialych prac!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 2 Kwiecień 2011 Share Napisano 2 Kwiecień 2011 Podlinkujcie mu ten wątek w jego ogłoszeniu. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 2 Kwiecień 2011 Share Napisano 2 Kwiecień 2011 Eee to wcale nie było śmieszne:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frank600 Napisano 2 Kwiecień 2011 Share Napisano 2 Kwiecień 2011 Muszę to napisać - wowwww !!!! Muszę też napisać - Alojzy Bombelek wowwwww!!!! Muszę też napisać - woowwww jest szauuuu !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 2 Kwiecień 2011 Share Napisano 2 Kwiecień 2011 Hynol mnie ubiegl. Pare razy niezle sie usmialem przegladajac podobne watki ale ten jest wyjatkowo niesmieszny i naciagany. Takie zarty na sile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 2 Kwiecień 2011 Share Napisano 2 Kwiecień 2011 Wezcie sie zastanowcie, po co zakladacie do tego nowy watek?? przeciez gosciu wyraznie napisal zeby prace wrzuca do jego watka!! mial dzisiaj wpasc i ocenic, a tak to nie zobaczy tych wszystkich wspanialych prac!! ale jak!! jego wątka jest zamknięta!! a miałem taki ekstra szałowy pomysł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowmotion Napisano 3 Kwiecień 2011 Share Napisano 3 Kwiecień 2011 nie no jest czad. kurcze takie fajne zlecenie przepadlo :( , no coz nastepnego nie odpuszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi