Szczurek Napisano 11 Maj 2011 Napisano 11 Maj 2011 (edytowane) Nasza gra na telefony z systemem Bada - Polecam:) Marcin - programowanie gry Szczurek - grafika i animacje Darkimar - edytor i narzedzia Edytowane 11 Maj 2011 przez Szczurek 1
Loki Napisano 11 Maj 2011 Napisano 11 Maj 2011 rewelacja! Macie możliwość portowania tego na inną technologię? ( np. możliwość wydania na appstore?) Zgłosiliście się już do jakiegoś wydawcy ? Z niecierpliwością będę czekał na newsy i informacje, bo gra wygląda świetnie, i grywalność zdaje się być mega.
zioło Napisano 11 Maj 2011 Napisano 11 Maj 2011 Świetne! tak wysoka jakosc gry w tak malym zespole. Grafika rewelacyjna! gratulacje!
CzAk1 Napisano 11 Maj 2011 Napisano 11 Maj 2011 Witam na Forum. Gratuluje ukończenia projektu :] Połączyliście dość zgrabnie kilka konceptów. Jak dużo leveli ma gra? Zapodacie jakieś screeny itp? Jedyna uwaga to taka, że trailer macie paskudnie słaby :D Zwłaszcza te efekty Szumu ekranu itp, są niefajne :) Pozdro.
Traitor Napisano 11 Maj 2011 Napisano 11 Maj 2011 Hej, jak zwykle swietne, gratulacje Szczurek. Myslicie moze o produkcjach na Androida?
rzulu Napisano 11 Maj 2011 Napisano 11 Maj 2011 engine gry autorski ? jesli nie to jaki ? Pozdrawiam. ps. fajnie wyszlo
Szczurek Napisano 11 Maj 2011 Autor Napisano 11 Maj 2011 Uploaded with ImageShack.us kilka screenow: By szczuras4 at 2011-05-11 By szczuras4 at 2011-05-11 By szczuras4 at 2011-05-11
Reanimator Napisano 11 Maj 2011 Napisano 11 Maj 2011 nie pogram, bo mam iOSa, ale grats! wyglada kozacko:)
olaf Napisano 11 Maj 2011 Napisano 11 Maj 2011 jak na tak mały zespół robi naprawdę spore wrażenie. Ile tam jest etapów itp.?
kotisded Napisano 11 Maj 2011 Napisano 11 Maj 2011 Łohoho. Przeżuciło mi mózg przez obieraczkę do kartofli. Mam nadzieję, że grzeszy miodnością tak jak grzeszy grafiką i pomysłami. Rewelacja ludzie, winszuję udanego projektu. Napiszcie coś więcej o produkcji, skąd wziął się pomysł, kto co jak robił, ile czasu wam to zajęło, bo 3 osoby w produkcji zadziwiają.
Piro Napisano 11 Maj 2011 Napisano 11 Maj 2011 Niebieskawo na screenach, jak w pierwszym MGS'ie :D Graficzka ładna, schludna i prosta, taka jak na telefony powinna być - ślicznie wydziergane, oldskulowe LP, pogratulować. Podoba mi się filmik z gameplayu, samo intro też niczego sobie, dołączam sie do pytań: engine autorski czy nie?
ETA Napisano 11 Maj 2011 Napisano 11 Maj 2011 Chopy świetna robota :D:D Szkoda, że nie mam telefonu na którym to zachula :D:d gratsy jeszcze raz :)
beny Napisano 11 Maj 2011 Napisano 11 Maj 2011 Czad! W takich chwilach cieszę się że nie skusiłem się na iPhona jednak :) - lece to nabyć!
żółty Napisano 11 Maj 2011 Napisano 11 Maj 2011 Przede wszystkim gratuluję ukończenia projektu ( wiem, że jest wielu zapaleńców którzy nigdy nie kończą swoich projektów ). Sama gra, z tego co zobaczyłem na gameplay'u ocieka miodem i dobrymi pomysłami ( otwieranie włazu LOL !!! ). Jeszcze raz gratki i najszersze słowa uznania, pozdrawiam i życzę sukcesów
Szczurek Napisano 11 Maj 2011 Autor Napisano 11 Maj 2011 Dzięki Wielkie:) Space Hell jest to gra zręcznościowa z elementami platformówki , wykonana techniką 3D.Stworzyliśmy ja na autorkim silniku Magnum. Bardzo mocną stroną gry jest w pełni interaktywny świat, fizyczne otoczenie ,a także pełen wachlarz efektów specjalnych, dzięki którym levele wykonane są wielką dbałością o detal. Mamy tutaj grę świateł i cieni , mgłę, mocno zaawansowany system cząsteczek, a także animowane oświetlenie, dzięki czemu udało się uzyskać efekt migających jarzeniówek, tudzież innych efektów świetlnych. Zaawansowany silnik fizyczny, pozwolił nam zbudować w pełni interaktywny świat. Nasz bohater może przesuwać oraz zrzucać przedmioty, poruszać się po platformach, mostach oraz rożnego rodzaju konstrukcjach, które w pełni podlegają prawą fizyki. Co do samej produkcji:) Grę robiliśmy w 3 osoby ,powstawała w jakieś 4 miesiące(dłubaliśmy ją na konkurs ). Dostępna wersja to 6 różnorodnych leveli oraz kilka minigierek. Od 2 miesięcy siedzimy nad pełną wersją - 12 leveli sporo minigierek, łamigłówki ,zabawy z grawitacją, różne typy sterowania itp. Powstaje również wersja na Iphony, Ipady, Tegre oraz androida. Na full wersje trzeba będzie j trochę poczekać ponieważ robimy jeszcze kilka innych projektów. Pozdrawiam
CzAk1 Napisano 11 Maj 2011 Napisano 11 Maj 2011 Ok. No to teraz to już w ogóle jestem pod wrażeniem :X
ribel Napisano 12 Maj 2011 Napisano 12 Maj 2011 Przyłączam się do gratulacji. Profesjonalna robota - tak trzymać panowie :)
Godzil Napisano 12 Maj 2011 Napisano 12 Maj 2011 Ojej. Metal Slug wersja PRO. Bardzo zacnie, faktycznie nie ma to tamto!
Bazil Napisano 12 Maj 2011 Napisano 12 Maj 2011 i grafika i fizyka i sposób hackingu i odkrecanie zaworów! no bedzie hit murowany :) Proponuje wersje free dla uzytkownikow portalu :) * * - oczywiscie jak tylko wszyscy zaopatrzymy sie w telefony ktore do utargają...
Valery Napisano 12 Maj 2011 Napisano 12 Maj 2011 jestem pod wrażeniem. dobra robota, ale niestety nie zagram bo nie mam na czym
Bruneq Napisano 12 Maj 2011 Napisano 12 Maj 2011 przeszedlem, fajne. Przydaloby sie wiecej leveli i ulepszyc sterowanie. Fajnie ze wyszliscie do ludzi z projektem! Kiedy nastepny projekt?!Czemu nie piszecie ze zgarneliscie za to nagrode na badacup? tak BTW...little sailor przy spacehell to żenua....;)
Szczurek Napisano 12 Maj 2011 Autor Napisano 12 Maj 2011 Bruneq -Wersja ,którą widziałeś to wersja konkursowa- robiona trochę na szybko;) Od 2 miesięcy siedzimy nad Hell'em: -12 leveli , kilka opcji sterowania, nowe bronie, nowe minigierki, teleporty, sporo zagadek , nowe smaczki graficzne itd(mam nadzieje ,że bedzie jeszcze ciekawsza) Jednocześnie robimy 2 inne projekty, więc idzie troszkę wolno:) Pozdrawiam
_Seth_ Napisano 13 Maj 2011 Napisano 13 Maj 2011 Świetnie to wygląda, gratki za tak wysoką jakość, w tak krótkim czasie, w tam małym zespole. Aż rośnie motywacja do działania nad własnym projektem ;)
PAINbringer Napisano 13 Maj 2011 Napisano 13 Maj 2011 Super mega czad! Czekam na wersje Android Pozdr
smiler Napisano 15 Maj 2011 Napisano 15 Maj 2011 Ejj. Nie mówiłeś mi, że robicie pełną wersję :) To może i wypadałoby jakieś dopełnienie dźwiękowo-muzyczne zrobić hmm ? :DDDDDD
Plugawiciel Napisano 15 Maj 2011 Napisano 15 Maj 2011 :) GZ ! gralem i malo tego mialem przyjemnosc ogladac we wczesnej wersji, w trakcie przygotowania. Działacie jako jakaś firma we Wrocku? http://www.ratsquare.pl/
Szczurek Napisano 15 Maj 2011 Autor Napisano 15 Maj 2011 W sumie to teraz działamy sobie niezależnie po godzinkach:)
plasti Napisano 16 Maj 2011 Napisano 16 Maj 2011 wszystko pelna klasa!!! PRO jest tylko jeden razacy szkopul, movement glownej postaci jest strasznie niedopracowany, wogole nie lezy na takiego kozaka z mega giwerami, postac podczas chodu/truchtu skacze jak dziewczynka na trawce :]
comander_barnik Napisano 20 Maj 2011 Napisano 20 Maj 2011 Wow, Space Hell jest już bardzo starą "nowinką" :) Jedakże niewątpliwie front się za to należy, pierwsza gra jaką miałem na mojego Wave.
jjxenon Napisano 20 Maj 2011 Napisano 20 Maj 2011 Bardzo ładna grafika jak i sam design . Szkoda że nie będzie wersji na jakąś mniejszą konsolkę ( PSP ? )
Sunedge Napisano 20 Maj 2011 Napisano 20 Maj 2011 nie pozostaje nic innego jak przylaczyc sie do aplauzu, swietnie to wyglada :)
Pussik Napisano 16 Lipiec 2011 Napisano 16 Lipiec 2011 Wygląda zarąbiscie!! Z pierwszego filmiku intro mi się podobało, taki widok tpp bym chciał i klimacik trochę jak z dodatku Overlord do Mass Effect 2 czy DeadSpace.
jrub Napisano 7 Październik 2011 Napisano 7 Październik 2011 W tak niedużym zespole cos takiego stworzyć. Podziwiam za wytrwałość i wykonanie.
difo Napisano 12 Styczeń 2014 Napisano 12 Styczeń 2014 czad!!! jestem świeżak , i oglądam szukam co tu wstawione, fajna perełka i szacun za fajną pracę i warsztat pozdrawiam
adek Napisano 12 Styczeń 2014 Napisano 12 Styczeń 2014 Gratuluję odkopania tematu :) Po trzecha latach to chyba nie taka "nowa polska gra". W sumie ciekawe czy coś się z nią działa, czy pojawiły się wersje na inne systemy.
Rekomendowane odpowiedzi