Napisano 11 Maj 201113 l Nasza gra na telefony z systemem Bada - Polecam:) Marcin - programowanie gry Szczurek - grafika i animacje Darkimar - edytor i narzedzia Edytowane 11 Maj 201113 l przez Szczurek
Napisano 11 Maj 201113 l rewelacja! Macie możliwość portowania tego na inną technologię? ( np. możliwość wydania na appstore?) Zgłosiliście się już do jakiegoś wydawcy ? Z niecierpliwością będę czekał na newsy i informacje, bo gra wygląda świetnie, i grywalność zdaje się być mega.
Napisano 11 Maj 201113 l Świetne! tak wysoka jakosc gry w tak malym zespole. Grafika rewelacyjna! gratulacje!
Napisano 11 Maj 201113 l Witam na Forum. Gratuluje ukończenia projektu :] Połączyliście dość zgrabnie kilka konceptów. Jak dużo leveli ma gra? Zapodacie jakieś screeny itp? Jedyna uwaga to taka, że trailer macie paskudnie słaby :D Zwłaszcza te efekty Szumu ekranu itp, są niefajne :) Pozdro.
Napisano 11 Maj 201113 l Hej, jak zwykle swietne, gratulacje Szczurek. Myslicie moze o produkcjach na Androida?
Napisano 11 Maj 201113 l Autor Uploaded with ImageShack.us kilka screenow: By szczuras4 at 2011-05-11 By szczuras4 at 2011-05-11 By szczuras4 at 2011-05-11
Napisano 11 Maj 201113 l jak na tak mały zespół robi naprawdę spore wrażenie. Ile tam jest etapów itp.?
Napisano 11 Maj 201113 l Łohoho. Przeżuciło mi mózg przez obieraczkę do kartofli. Mam nadzieję, że grzeszy miodnością tak jak grzeszy grafiką i pomysłami. Rewelacja ludzie, winszuję udanego projektu. Napiszcie coś więcej o produkcji, skąd wziął się pomysł, kto co jak robił, ile czasu wam to zajęło, bo 3 osoby w produkcji zadziwiają.
Napisano 11 Maj 201113 l Niebieskawo na screenach, jak w pierwszym MGS'ie :D Graficzka ładna, schludna i prosta, taka jak na telefony powinna być - ślicznie wydziergane, oldskulowe LP, pogratulować. Podoba mi się filmik z gameplayu, samo intro też niczego sobie, dołączam sie do pytań: engine autorski czy nie?
Napisano 11 Maj 201113 l Chopy świetna robota :D:D Szkoda, że nie mam telefonu na którym to zachula :D:d gratsy jeszcze raz :)
Napisano 11 Maj 201113 l Czad! W takich chwilach cieszę się że nie skusiłem się na iPhona jednak :) - lece to nabyć!
Napisano 11 Maj 201113 l Przede wszystkim gratuluję ukończenia projektu ( wiem, że jest wielu zapaleńców którzy nigdy nie kończą swoich projektów ). Sama gra, z tego co zobaczyłem na gameplay'u ocieka miodem i dobrymi pomysłami ( otwieranie włazu LOL !!! ). Jeszcze raz gratki i najszersze słowa uznania, pozdrawiam i życzę sukcesów
Napisano 11 Maj 201113 l Autor Dzięki Wielkie:) Space Hell jest to gra zręcznościowa z elementami platformówki , wykonana techniką 3D.Stworzyliśmy ja na autorkim silniku Magnum. Bardzo mocną stroną gry jest w pełni interaktywny świat, fizyczne otoczenie ,a także pełen wachlarz efektów specjalnych, dzięki którym levele wykonane są wielką dbałością o detal. Mamy tutaj grę świateł i cieni , mgłę, mocno zaawansowany system cząsteczek, a także animowane oświetlenie, dzięki czemu udało się uzyskać efekt migających jarzeniówek, tudzież innych efektów świetlnych. Zaawansowany silnik fizyczny, pozwolił nam zbudować w pełni interaktywny świat. Nasz bohater może przesuwać oraz zrzucać przedmioty, poruszać się po platformach, mostach oraz rożnego rodzaju konstrukcjach, które w pełni podlegają prawą fizyki. Co do samej produkcji:) Grę robiliśmy w 3 osoby ,powstawała w jakieś 4 miesiące(dłubaliśmy ją na konkurs ). Dostępna wersja to 6 różnorodnych leveli oraz kilka minigierek. Od 2 miesięcy siedzimy nad pełną wersją - 12 leveli sporo minigierek, łamigłówki ,zabawy z grawitacją, różne typy sterowania itp. Powstaje również wersja na Iphony, Ipady, Tegre oraz androida. Na full wersje trzeba będzie j trochę poczekać ponieważ robimy jeszcze kilka innych projektów. Pozdrawiam
Napisano 12 Maj 201113 l i grafika i fizyka i sposób hackingu i odkrecanie zaworów! no bedzie hit murowany :) Proponuje wersje free dla uzytkownikow portalu :) * * - oczywiscie jak tylko wszyscy zaopatrzymy sie w telefony ktore do utargają...
Napisano 12 Maj 201113 l jestem pod wrażeniem. dobra robota, ale niestety nie zagram bo nie mam na czym
Napisano 12 Maj 201113 l przeszedlem, fajne. Przydaloby sie wiecej leveli i ulepszyc sterowanie. Fajnie ze wyszliscie do ludzi z projektem! Kiedy nastepny projekt?!Czemu nie piszecie ze zgarneliscie za to nagrode na badacup? tak BTW...little sailor przy spacehell to żenua....;)
Napisano 12 Maj 201113 l Autor Bruneq -Wersja ,którą widziałeś to wersja konkursowa- robiona trochę na szybko;) Od 2 miesięcy siedzimy nad Hell'em: -12 leveli , kilka opcji sterowania, nowe bronie, nowe minigierki, teleporty, sporo zagadek , nowe smaczki graficzne itd(mam nadzieje ,że bedzie jeszcze ciekawsza) Jednocześnie robimy 2 inne projekty, więc idzie troszkę wolno:) Pozdrawiam
Napisano 13 Maj 201113 l Świetnie to wygląda, gratki za tak wysoką jakość, w tak krótkim czasie, w tam małym zespole. Aż rośnie motywacja do działania nad własnym projektem ;)
Napisano 15 Maj 201113 l Ejj. Nie mówiłeś mi, że robicie pełną wersję :) To może i wypadałoby jakieś dopełnienie dźwiękowo-muzyczne zrobić hmm ? :DDDDDD
Napisano 15 Maj 201113 l :) GZ ! gralem i malo tego mialem przyjemnosc ogladac we wczesnej wersji, w trakcie przygotowania. Działacie jako jakaś firma we Wrocku? http://www.ratsquare.pl/
Napisano 16 Maj 201113 l wszystko pelna klasa!!! PRO jest tylko jeden razacy szkopul, movement glownej postaci jest strasznie niedopracowany, wogole nie lezy na takiego kozaka z mega giwerami, postac podczas chodu/truchtu skacze jak dziewczynka na trawce :]
Napisano 20 Maj 201113 l Wow, Space Hell jest już bardzo starą "nowinką" :) Jedakże niewątpliwie front się za to należy, pierwsza gra jaką miałem na mojego Wave.
Napisano 20 Maj 201113 l Bardzo ładna grafika jak i sam design . Szkoda że nie będzie wersji na jakąś mniejszą konsolkę ( PSP ? )
Napisano 20 Maj 201113 l nie pozostaje nic innego jak przylaczyc sie do aplauzu, swietnie to wyglada :)
Napisano 16 Lipiec 201113 l Wygląda zarąbiscie!! Z pierwszego filmiku intro mi się podobało, taki widok tpp bym chciał i klimacik trochę jak z dodatku Overlord do Mass Effect 2 czy DeadSpace.
Napisano 7 Październik 201113 l W tak niedużym zespole cos takiego stworzyć. Podziwiam za wytrwałość i wykonanie.
Napisano 12 Styczeń 201411 l czad!!! jestem świeżak , i oglądam szukam co tu wstawione, fajna perełka i szacun za fajną pracę i warsztat pozdrawiam
Napisano 12 Styczeń 201411 l Gratuluję odkopania tematu :) Po trzecha latach to chyba nie taka "nowa polska gra". W sumie ciekawe czy coś się z nią działa, czy pojawiły się wersje na inne systemy.