F/X Napisano 14 Grudzień 2012 Share Napisano 14 Grudzień 2012 Witam Dawno nic nie wrzucałem. Więc zapodaje kilka modeli z ostatniego roku pracy dla The Farm51. Modele Do Painkillera Hell and Damnation były redesignowane w całości przeze mnie. Med Commanderów i Anc Soldiera zakonceptował Piotr Krężelewski (http://conceptjunkyard.blogspot.com/) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olafpozoga Napisano 14 Grudzień 2012 Share Napisano 14 Grudzień 2012 Genialne brawo. Następną prace myślę zrobić w tych klimatach z detalem na maksa. Gratuluję cierpliwości i wyobraźni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Napisano 14 Grudzień 2012 Share Napisano 14 Grudzień 2012 Świetne prace. Uwielbiam taki detal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 14 Grudzień 2012 Share Napisano 14 Grudzień 2012 Mega fajne, zbroje rządzą:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 14 Grudzień 2012 Share Napisano 14 Grudzień 2012 Bardzo fajnie wydłubane. Modele elegancko ubrane w detal. Ile czasu potrzebujesz na jedną taką postać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zernat Napisano 14 Grudzień 2012 Share Napisano 14 Grudzień 2012 Można wiedzieć ile poli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 14 Grudzień 2012 Share Napisano 14 Grudzień 2012 Jezu jakie syte. 8 gwiazdek i 3 favy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rice Napisano 14 Grudzień 2012 Share Napisano 14 Grudzień 2012 Modele i prezentacja pierwsza klasa ale tekstury w samej grze mocno odstają http://www.gry-online.pl/gol_video.asp?ID=22450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 14 Grudzień 2012 Share Napisano 14 Grudzień 2012 Nie tak mocno, jest na poziomie. Wiadomo że to musi mieć jakiś racjonalny budżet jak masz na ekranie 20 przeciwników. Pogrywam ostatnio w stare shootery i chyba się skusze na tego odświeżonego Painkillera. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 15 Grudzień 2012 Share Napisano 15 Grudzień 2012 Gratki top rowa na Zcentral:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 15 Grudzień 2012 Share Napisano 15 Grudzień 2012 Rewelka ,uwielbiam te klimaty ! Solidna robota gratulacje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunedge Napisano 15 Grudzień 2012 Share Napisano 15 Grudzień 2012 Dlaczego nie ma jakis mrocznych filmow z takimi postaciami, jakies fantasy-horror w srdniowiecznych kllimatach. Super ludki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagonet, Napisano 16 Grudzień 2012 Share Napisano 16 Grudzień 2012 Kurcze masakra mega wypas bardzo mi się podoba. Podłączam się do pytania kolegi wcześniej,, Ile potrzebujesz średnio czasu na jedną taką postać ? " ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F/X Napisano 16 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2012 Dzięki za miłe comemnty. Postać HP+LP+Ao i normalka to około 2-4 tygodnie. Jeżeli modelik jest bez konceptu, jak np. alastor, to wtedy jest 3-4 dni dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 16 Grudzień 2012 Share Napisano 16 Grudzień 2012 Jak masz zrobione Low poly to chętnie zawieszę oko. Świetne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odnetniN Napisano 16 Grudzień 2012 Share Napisano 16 Grudzień 2012 Szacun xD brak mi slow. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F/X Napisano 17 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2012 Kilka screenów technicznych: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 17 Grudzień 2012 Share Napisano 17 Grudzień 2012 FRONT jak nic po prostu zajebiste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YetoKnight Napisano 17 Grudzień 2012 Share Napisano 17 Grudzień 2012 Dlaczego nie ma jeszcze fronta. Modele są genialne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 17 Grudzień 2012 Share Napisano 17 Grudzień 2012 Tłum żąda fronta! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 18 Grudzień 2012 Share Napisano 18 Grudzień 2012 Mocneeeee. Gratuluje solidnej roboty :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 18 Grudzień 2012 Share Napisano 18 Grudzień 2012 Do galerii finised i front! :).... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontur Napisano 18 Grudzień 2012 Share Napisano 18 Grudzień 2012 Bardzo fajne modele. Gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 18 Grudzień 2012 Share Napisano 18 Grudzień 2012 Mięso prosto z Mordoru! Czaaad:! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 18 Grudzień 2012 Share Napisano 18 Grudzień 2012 Rewelka! Rozśmigałeś się odkąd tu ostatni raz zaglądałem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flamaster69 Napisano 19 Grudzień 2012 Share Napisano 19 Grudzień 2012 This is madness.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mallow Napisano 20 Grudzień 2012 Share Napisano 20 Grudzień 2012 Super Ci te modele wyszły. Światowy poziom. Moje gratulacje! 5 * ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razer Napisano 21 Grudzień 2012 Share Napisano 21 Grudzień 2012 Świetna robota, wielka szkoda że te wszystkie wymuskane detali giną podczas konwersji do lowpoly :/ Gdyby TAK wyglądały modele w grach to była by zupełnie inna bajka :) - - - Updated - - - Świetna robota, wielka szkoda że te wszystkie wymuskane detali giną podczas konwersji do lowpoly :/ Gdyby TAK wyglądały modele w grach to była by zupełnie inna bajka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 22 Grudzień 2012 Share Napisano 22 Grudzień 2012 Jak juz mówiłem na żywo, świetne ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 22 Grudzień 2012 Share Napisano 22 Grudzień 2012 swietne te modele Gram sobie w P:H&D i grafika jest cud miód malinka W taki właśnie sposób powinny być odświeżane stare klasyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi