Napisano 14 Grudzień 201212 l Witam Dawno nic nie wrzucałem. Więc zapodaje kilka modeli z ostatniego roku pracy dla The Farm51. Modele Do Painkillera Hell and Damnation były redesignowane w całości przeze mnie. Med Commanderów i Anc Soldiera zakonceptował Piotr Krężelewski (http://conceptjunkyard.blogspot.com/)
Napisano 14 Grudzień 201212 l Genialne brawo. Następną prace myślę zrobić w tych klimatach z detalem na maksa. Gratuluję cierpliwości i wyobraźni.
Napisano 14 Grudzień 201212 l Bardzo fajnie wydłubane. Modele elegancko ubrane w detal. Ile czasu potrzebujesz na jedną taką postać?
Napisano 14 Grudzień 201212 l Modele i prezentacja pierwsza klasa ale tekstury w samej grze mocno odstają http://www.gry-online.pl/gol_video.asp?ID=22450
Napisano 14 Grudzień 201212 l Nie tak mocno, jest na poziomie. Wiadomo że to musi mieć jakiś racjonalny budżet jak masz na ekranie 20 przeciwników. Pogrywam ostatnio w stare shootery i chyba się skusze na tego odświeżonego Painkillera. :)
Napisano 15 Grudzień 201212 l Dlaczego nie ma jakis mrocznych filmow z takimi postaciami, jakies fantasy-horror w srdniowiecznych kllimatach. Super ludki.
Napisano 16 Grudzień 201212 l Kurcze masakra mega wypas bardzo mi się podoba. Podłączam się do pytania kolegi wcześniej,, Ile potrzebujesz średnio czasu na jedną taką postać ? " ;)
Napisano 16 Grudzień 201212 l Autor Dzięki za miłe comemnty. Postać HP+LP+Ao i normalka to około 2-4 tygodnie. Jeżeli modelik jest bez konceptu, jak np. alastor, to wtedy jest 3-4 dni dłużej.
Napisano 20 Grudzień 201212 l Super Ci te modele wyszły. Światowy poziom. Moje gratulacje! 5 * ode mnie.
Napisano 21 Grudzień 201212 l Świetna robota, wielka szkoda że te wszystkie wymuskane detali giną podczas konwersji do lowpoly :/ Gdyby TAK wyglądały modele w grach to była by zupełnie inna bajka :) - - - Updated - - - Świetna robota, wielka szkoda że te wszystkie wymuskane detali giną podczas konwersji do lowpoly :/ Gdyby TAK wyglądały modele w grach to była by zupełnie inna bajka :)
Napisano 22 Grudzień 201212 l swietne te modele Gram sobie w P:H&D i grafika jest cud miód malinka W taki właśnie sposób powinny być odświeżane stare klasyki