Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Podczas konferencji E3 w Los Angeles Microsoft zaprezentował Wiedźmina 3 jako jeden z głównych tytułów jaki zostanie wydane na nową konsolę XBox One. Zaprezentowany zostały trailer (gameplay) oraz krótki materiał o powstawaniu gry.

Pełna treść: Wiedźmin 3 - gameplay trailer

• Odpowiedzi 33
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

CDP - Gratuluję - jakość i detal świata jest przepiękny. Poza efektem końcowym myślę, że wypowiadając się też za Waldka z naszego zespołu - bardzo przyjemnie i dynamicznie pracowało się przy animacjach do tegoż trailerka, tym bardziej satysfakcjonujący jest końcowy efekt.

Napisano

Ja ostatnio na laptopku jedynkę odpaliłem, żeby dokończyć i ładna jest nadal, przetrwała probe czasu :) Z moją częstotliwością grania pewnie akurat jak przejdę dwujeczkę wyjdzie 3 i bede content :)

Napisano

Panowie i Panie z CDP, natychmiast usuńcie te materiały z internetu i weźcie się do roboty, Postać Wiedźmina woła o pomstę do nieba. Cieszy otwarty świat, ale to wygląda jak ładnych parę lat temu. Piszę to jako fan tego projektu i chciałbym żeby było Tip Top.

Napisano

WWWoj - mam to samo :D Plusy sa takie ze mozna potem starsze a wciaz swietne gry dostac za kilka dolcow.

A co do wiedzmina to dobry jest - zwinny, obcisle wdzianko nie przeszkadza w walce - jest gitez.

Napisano

Ja już od dawna w nic nie gram, dlatego może nie jaram się tak bardzo tym pokazem... Ale interesuje mnie gdzie były kręcone te wstawki live-action? Bo bardzo ładne widoki się udało uchwycić. Taki trochę klimat jak w Nieśmiertelnym ;)

Napisano (edytowane)

nie wiem jak Ty @Nezumi... ale tu prezentowany Wiedzmin nie posiada jaj, o f*** nie wspomnę... no może rzeczywiście nie elegancko było je przyczepić do damskich bioderek....:)))

Edytowane przez Adek
Napisano

Wszystko super rewelka ale jedno mnie strasznie drazni. Dlaczego Geralt nosi obcisle wdzianko jak jakas laska? Co sie stalo? :) Po za tym to jest miazga. Huh pamietam przy wiedzminie 2 jaka akcja byla jak Redzi kombinowali z twarza Geralta :) A teraz to... Moze tylko ja to widze :)

Napisano

Hmm .. Każdemu na starość klata flaczeje..ale żeby nosić gorset? Mnie trochę niepokoi fakt , ze wszyscy poruszają się po ścieżkach i drogach po tym "otwartym" świecie.... Łódka zarąbista:p - fajne panienki pływają w tym bajorze.

Napisano

Ałaaa, zbroja bura i paskudna, broda też :

Trailer za wiele nie pokazuje, ale świat wygląda świetnie. Mam nadzieje, że gameplay też będzie taki. No i oby bez akcji "żeby zobaczyć wszystko musisz przejść grę 2 razy".

Czekam, na pewno kupie.

Napisano

Lucek: lepiej teraz pomarudzic bo jak faktycznie jest problem to jest jeszcze czas na poprawki. Pozniej to juz bedzie po zawodach

Napisano

nom, obcisła zbroja ćwiczeniowa :> mi nie przeszkadza, po prostu jak uruchomię grę to pierwsze co zrobię to pójdę kupić mu coś innego.. o ile CDP da nam więcej swobody jeśli chodzi o sklepy i ekwipunek.. :)

A co do samego gameplaya, uważam że gierka wygląda fajnie i cieszą mnie designy potworów które można spotkać na drodze :> :D

Napisano

Traitor, olaf, w Saint Row 4 można biegać na golasa :P

Lucek, więdźminek taki, taki, tylko ubierał się po ciemku i nie chciało mu się golić. Baby mu trzeba. :)

Napisano

Bez obaw!

W ostatecznej wersji gry bedzie mozna wiedzminowi wybrac tlusta dupe, piwny, owlosiony brzuch i luzna zbroje ze skor zabitych wrogow, zeby wygladal jak prawdziwy facet!

;)

Napisano

Mam nadzieje ze bedzie mozna rowniez dodac skorzane sandaly KONIECZNIE w zestawie z bialymi skarpetkami, krotkie spodenki przed kolana, koszule z przepoconymi pachami, zloty lancuszek i branzoletke i oczywiscie musi znalezc sie lokacja z grillem.

Napisano

Nezumi ma rację, jak wiadomo skarpety i sandły przybyły do nas wraz z kulturą samurajów i wiedzmin jako prawdziwy wojownik musi mieć sandały i skarpety. Taki dress code i nie wyobrażam sobie niedopatrzenia w tym względzie.