Napisano 10 Czerwiec 201311 l Podczas konferencji E3 w Los Angeles Microsoft zaprezentował Wiedźmina 3 jako jeden z głównych tytułów jaki zostanie wydane na nową konsolę XBox One. Zaprezentowany zostały trailer (gameplay) oraz krótki materiał o powstawaniu gry. Pełna treść: Wiedźmin 3 - gameplay trailer
Napisano 10 Czerwiec 201311 l super elegancko zrobione the beginning, super angielszczyzna, swietny klimat i mix realnych landscape'ow z gierkowymi!
Napisano 10 Czerwiec 201311 l Bardzo profesjonalne podejscie do marketingu. Gameplay i grafika super. Zycze Wam $$$$$$$$$$$$$ ze sprzedazy tej gry Panowie!! Pozdrawiam
Napisano 10 Czerwiec 201311 l Wszystko super poza postacia Wieska ! :P Ta zborja jakas taka nie teges .
Napisano 10 Czerwiec 201311 l fakt, też mi się ta zbroja nie podoba, nie teges to idealne określenie. Poza tym wszystko git majonez bomba.
Napisano 10 Czerwiec 201311 l bo to idzie w tym kierunku, żeby to był w końcu obcisły rajutuzo-kombinezon z "W" wpisanym w trójkąt... i sppermaniek na bruczek....:))))
Napisano 10 Czerwiec 201311 l CDP - Gratuluję - jakość i detal świata jest przepiękny. Poza efektem końcowym myślę, że wypowiadając się też za Waldka z naszego zespołu - bardzo przyjemnie i dynamicznie pracowało się przy animacjach do tegoż trailerka, tym bardziej satysfakcjonujący jest końcowy efekt.
Napisano 10 Czerwiec 201311 l Zdecydowanie coś tu nie leży. Po za tym bardzo fajnie to wygląda. W tych 4 ujęciach CGI Platige maczał palce? :) http://www.thewitcher.com/KillingMonsters/
Napisano 10 Czerwiec 201311 l Ja ostatnio na laptopku jedynkę odpaliłem, żeby dokończyć i ładna jest nadal, przetrwała probe czasu :) Z moją częstotliwością grania pewnie akurat jak przejdę dwujeczkę wyjdzie 3 i bede content :)
Napisano 10 Czerwiec 201311 l Panowie i Panie z CDP, natychmiast usuńcie te materiały z internetu i weźcie się do roboty, Postać Wiedźmina woła o pomstę do nieba. Cieszy otwarty świat, ale to wygląda jak ładnych parę lat temu. Piszę to jako fan tego projektu i chciałbym żeby było Tip Top.
Napisano 11 Czerwiec 201311 l WWWoj - mam to samo :D Plusy sa takie ze mozna potem starsze a wciaz swietne gry dostac za kilka dolcow. A co do wiedzmina to dobry jest - zwinny, obcisle wdzianko nie przeszkadza w walce - jest gitez.
Napisano 11 Czerwiec 201311 l Ja już od dawna w nic nie gram, dlatego może nie jaram się tak bardzo tym pokazem... Ale interesuje mnie gdzie były kręcone te wstawki live-action? Bo bardzo ładne widoki się udało uchwycić. Taki trochę klimat jak w Nieśmiertelnym ;)
Napisano 11 Czerwiec 201311 l nie wiem jak Ty @Nezumi... ale tu prezentowany Wiedzmin nie posiada jaj, o f*** nie wspomnę... no może rzeczywiście nie elegancko było je przyczepić do damskich bioderek....:))) Edytowane 11 Czerwiec 201311 l przez Adek
Napisano 11 Czerwiec 201311 l Wszystko super rewelka ale jedno mnie strasznie drazni. Dlaczego Geralt nosi obcisle wdzianko jak jakas laska? Co sie stalo? :) Po za tym to jest miazga. Huh pamietam przy wiedzminie 2 jaka akcja byla jak Redzi kombinowali z twarza Geralta :) A teraz to... Moze tylko ja to widze :)
Napisano 11 Czerwiec 201311 l Hmm .. Każdemu na starość klata flaczeje..ale żeby nosić gorset? Mnie trochę niepokoi fakt , ze wszyscy poruszają się po ścieżkach i drogach po tym "otwartym" świecie.... Łódka zarąbista:p - fajne panienki pływają w tym bajorze.
Napisano 11 Czerwiec 201311 l Kupuje od razu. Jak tylko wyjdzie. I od razu nowy komp żeby śmigało. Po mimo zmian kupuję ten Look!
Napisano 11 Czerwiec 201311 l Ałaaa, zbroja bura i paskudna, broda też : Trailer za wiele nie pokazuje, ale świat wygląda świetnie. Mam nadzieje, że gameplay też będzie taki. No i oby bez akcji "żeby zobaczyć wszystko musisz przejść grę 2 razy". Czekam, na pewno kupie.
Napisano 11 Czerwiec 201311 l Na wiedźmaka 2 też narzekali że wiedžmin nie taki. Pewnie sporo się jeszcze zmieni , więc nie ma co lamentować.
Napisano 11 Czerwiec 201311 l Lucek: lepiej teraz pomarudzic bo jak faktycznie jest problem to jest jeszcze czas na poprawki. Pozniej to juz bedzie po zawodach
Napisano 11 Czerwiec 201311 l nom, obcisła zbroja ćwiczeniowa :> mi nie przeszkadza, po prostu jak uruchomię grę to pierwsze co zrobię to pójdę kupić mu coś innego.. o ile CDP da nam więcej swobody jeśli chodzi o sklepy i ekwipunek.. :) A co do samego gameplaya, uważam że gierka wygląda fajnie i cieszą mnie designy potworów które można spotkać na drodze :> :D
Napisano 11 Czerwiec 201311 l Na poczatku gry bohater powinien biegac na golasa. Wtedy sprzedaz gadzetow wzroslaby nastokrotnie:)
Napisano 11 Czerwiec 201311 l malkontentom polecam saint row, tam mozna biegać nawet z laserowa kaczka kompielową w skafandrze kosmonauty.
Napisano 12 Czerwiec 201311 l Traitor, olaf, w Saint Row 4 można biegać na golasa :P Lucek, więdźminek taki, taki, tylko ubierał się po ciemku i nie chciało mu się golić. Baby mu trzeba. :)
Napisano 12 Czerwiec 201311 l Bez obaw! W ostatecznej wersji gry bedzie mozna wiedzminowi wybrac tlusta dupe, piwny, owlosiony brzuch i luzna zbroje ze skor zabitych wrogow, zeby wygladal jak prawdziwy facet! ;)
Napisano 12 Czerwiec 201311 l Mam nadzieje ze bedzie mozna rowniez dodac skorzane sandaly KONIECZNIE w zestawie z bialymi skarpetkami, krotkie spodenki przed kolana, koszule z przepoconymi pachami, zloty lancuszek i branzoletke i oczywiscie musi znalezc sie lokacja z grillem.
Napisano 12 Czerwiec 201311 l Czy w universum Sapkowskiego było puszkowane piwo? Tylko tego brakuje dla dopełnienia obrazka. :)
Napisano 12 Czerwiec 201311 l Nezumi ma rację, jak wiadomo skarpety i sandły przybyły do nas wraz z kulturą samurajów i wiedzmin jako prawdziwy wojownik musi mieć sandały i skarpety. Taki dress code i nie wyobrażam sobie niedopatrzenia w tym względzie.