adek Napisano 10 Czerwiec 2013 Share Napisano 10 Czerwiec 2013 Podczas konferencji E3 w Los Angeles Microsoft zaprezentował Wiedźmina 3 jako jeden z głównych tytułów jaki zostanie wydane na nową konsolę XBox One. Zaprezentowany zostały trailer (gameplay) oraz krótki materiał o powstawaniu gry. Pełna treść: Wiedźmin 3 - gameplay trailer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 10 Czerwiec 2013 Share Napisano 10 Czerwiec 2013 super elegancko zrobione the beginning, super angielszczyzna, swietny klimat i mix realnych landscape'ow z gierkowymi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 10 Czerwiec 2013 Share Napisano 10 Czerwiec 2013 Bosko... jaram się!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Finemaker Napisano 10 Czerwiec 2013 Share Napisano 10 Czerwiec 2013 Bardzo profesjonalne podejscie do marketingu. Gameplay i grafika super. Zycze Wam $$$$$$$$$$$$$ ze sprzedazy tej gry Panowie!! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 10 Czerwiec 2013 Share Napisano 10 Czerwiec 2013 Wszystko super poza postacia Wieska ! :P Ta zborja jakas taka nie teges . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diem Napisano 10 Czerwiec 2013 Share Napisano 10 Czerwiec 2013 fakt, też mi się ta zbroja nie podoba, nie teges to idealne określenie. Poza tym wszystko git majonez bomba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 10 Czerwiec 2013 Share Napisano 10 Czerwiec 2013 bo to idzie w tym kierunku, żeby to był w końcu obcisły rajutuzo-kombinezon z "W" wpisanym w trójkąt... i sppermaniek na bruczek....:)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbikster Napisano 10 Czerwiec 2013 Share Napisano 10 Czerwiec 2013 CDP - Gratuluję - jakość i detal świata jest przepiękny. Poza efektem końcowym myślę, że wypowiadając się też za Waldka z naszego zespołu - bardzo przyjemnie i dynamicznie pracowało się przy animacjach do tegoż trailerka, tym bardziej satysfakcjonujący jest końcowy efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaia Napisano 10 Czerwiec 2013 Share Napisano 10 Czerwiec 2013 Zdecydowanie coś tu nie leży. Po za tym bardzo fajnie to wygląda. W tych 4 ujęciach CGI Platige maczał palce? :) http://www.thewitcher.com/KillingMonsters/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 10 Czerwiec 2013 Share Napisano 10 Czerwiec 2013 Hidden message dla leniwych: :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 10 Czerwiec 2013 Share Napisano 10 Czerwiec 2013 od pasa w dół.... to normalnie wiedźma, a nie wiedźmin...:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 10 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2013 OK. Czyli będzie coś więcej i nei gameplay? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 10 Czerwiec 2013 Share Napisano 10 Czerwiec 2013 Rewelacyjnie wyglada. A tu jeszcze dwojeczka do przejscia czeka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 10 Czerwiec 2013 Share Napisano 10 Czerwiec 2013 Ja ostatnio na laptopku jedynkę odpaliłem, żeby dokończyć i ładna jest nadal, przetrwała probe czasu :) Z moją częstotliwością grania pewnie akurat jak przejdę dwujeczkę wyjdzie 3 i bede content :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaliditusZaliditey Napisano 10 Czerwiec 2013 Share Napisano 10 Czerwiec 2013 Panowie i Panie z CDP, natychmiast usuńcie te materiały z internetu i weźcie się do roboty, Postać Wiedźmina woła o pomstę do nieba. Cieszy otwarty świat, ale to wygląda jak ładnych parę lat temu. Piszę to jako fan tego projektu i chciałbym żeby było Tip Top. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 11 Czerwiec 2013 Share Napisano 11 Czerwiec 2013 WWWoj - mam to samo :D Plusy sa takie ze mozna potem starsze a wciaz swietne gry dostac za kilka dolcow. A co do wiedzmina to dobry jest - zwinny, obcisle wdzianko nie przeszkadza w walce - jest gitez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalz00 Napisano 11 Czerwiec 2013 Share Napisano 11 Czerwiec 2013 Ja już od dawna w nic nie gram, dlatego może nie jaram się tak bardzo tym pokazem... Ale interesuje mnie gdzie były kręcone te wstawki live-action? Bo bardzo ładne widoki się udało uchwycić. Taki trochę klimat jak w Nieśmiertelnym ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 11 Czerwiec 2013 Share Napisano 11 Czerwiec 2013 (edytowane) nie wiem jak Ty @Nezumi... ale tu prezentowany Wiedzmin nie posiada jaj, o f*** nie wspomnę... no może rzeczywiście nie elegancko było je przyczepić do damskich bioderek....:))) Edytowane 11 Czerwiec 2013 przez Adek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 11 Czerwiec 2013 Share Napisano 11 Czerwiec 2013 Cudnie. Przyjemny materiał guys. Szkocja czy Irlandia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ant-3d Napisano 11 Czerwiec 2013 Share Napisano 11 Czerwiec 2013 Wszystko super rewelka ale jedno mnie strasznie drazni. Dlaczego Geralt nosi obcisle wdzianko jak jakas laska? Co sie stalo? :) Po za tym to jest miazga. Huh pamietam przy wiedzminie 2 jaka akcja byla jak Redzi kombinowali z twarza Geralta :) A teraz to... Moze tylko ja to widze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolDaddy Napisano 11 Czerwiec 2013 Share Napisano 11 Czerwiec 2013 Hmm .. Każdemu na starość klata flaczeje..ale żeby nosić gorset? Mnie trochę niepokoi fakt , ze wszyscy poruszają się po ścieżkach i drogach po tym "otwartym" świecie.... Łódka zarąbista:p - fajne panienki pływają w tym bajorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boreq Napisano 11 Czerwiec 2013 Share Napisano 11 Czerwiec 2013 Kupuje od razu. Jak tylko wyjdzie. I od razu nowy komp żeby śmigało. Po mimo zmian kupuję ten Look! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 11 Czerwiec 2013 Share Napisano 11 Czerwiec 2013 Ałaaa, zbroja bura i paskudna, broda też : Trailer za wiele nie pokazuje, ale świat wygląda świetnie. Mam nadzieje, że gameplay też będzie taki. No i oby bez akcji "żeby zobaczyć wszystko musisz przejść grę 2 razy". Czekam, na pewno kupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 11 Czerwiec 2013 Share Napisano 11 Czerwiec 2013 Na wiedźmaka 2 też narzekali że wiedžmin nie taki. Pewnie sporo się jeszcze zmieni , więc nie ma co lamentować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ant-3d Napisano 11 Czerwiec 2013 Share Napisano 11 Czerwiec 2013 Lucek: lepiej teraz pomarudzic bo jak faktycznie jest problem to jest jeszcze czas na poprawki. Pozniej to juz bedzie po zawodach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 11 Czerwiec 2013 Share Napisano 11 Czerwiec 2013 nom, obcisła zbroja ćwiczeniowa :> mi nie przeszkadza, po prostu jak uruchomię grę to pierwsze co zrobię to pójdę kupić mu coś innego.. o ile CDP da nam więcej swobody jeśli chodzi o sklepy i ekwipunek.. :) A co do samego gameplaya, uważam że gierka wygląda fajnie i cieszą mnie designy potworów które można spotkać na drodze :> :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 11 Czerwiec 2013 Share Napisano 11 Czerwiec 2013 Na poczatku gry bohater powinien biegac na golasa. Wtedy sprzedaz gadzetow wzroslaby nastokrotnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 11 Czerwiec 2013 Share Napisano 11 Czerwiec 2013 malkontentom polecam saint row, tam mozna biegać nawet z laserowa kaczka kompielową w skafandrze kosmonauty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 12 Czerwiec 2013 Share Napisano 12 Czerwiec 2013 Traitor, olaf, w Saint Row 4 można biegać na golasa :P Lucek, więdźminek taki, taki, tylko ubierał się po ciemku i nie chciało mu się golić. Baby mu trzeba. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 12 Czerwiec 2013 Share Napisano 12 Czerwiec 2013 To nie wiedzialem, hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 12 Czerwiec 2013 Share Napisano 12 Czerwiec 2013 Bez obaw! W ostatecznej wersji gry bedzie mozna wiedzminowi wybrac tlusta dupe, piwny, owlosiony brzuch i luzna zbroje ze skor zabitych wrogow, zeby wygladal jak prawdziwy facet! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 12 Czerwiec 2013 Share Napisano 12 Czerwiec 2013 Mam nadzieje ze bedzie mozna rowniez dodac skorzane sandaly KONIECZNIE w zestawie z bialymi skarpetkami, krotkie spodenki przed kolana, koszule z przepoconymi pachami, zloty lancuszek i branzoletke i oczywiscie musi znalezc sie lokacja z grillem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 12 Czerwiec 2013 Share Napisano 12 Czerwiec 2013 Czy w universum Sapkowskiego było puszkowane piwo? Tylko tego brakuje dla dopełnienia obrazka. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 12 Czerwiec 2013 Share Napisano 12 Czerwiec 2013 Nezumi ma rację, jak wiadomo skarpety i sandły przybyły do nas wraz z kulturą samurajów i wiedzmin jako prawdziwy wojownik musi mieć sandały i skarpety. Taki dress code i nie wyobrażam sobie niedopatrzenia w tym względzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi