Cpt.Obvious Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 czolem ppl obrazek namalowalem jakis czas temu juz,chyba z miesiac temu, ale to nie bylo czasu to checi zeby sie z ludzmi podzielic ale nie chce zeby sie to odlezalo to zamieszczam. praca jest raczej niedokonczona. mam nadzieje ze sie spodoba. inspired przez ryana churcha of kuz sw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 omg wygląda jak w 3d. super 9/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 haha jestem pierwszy :P (edit -> xeav :P ) Praca po prostu piękna :D Bardzo mi się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 swietne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 git . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Czuc Czarcza. Dla mnie wypasik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 głębia przestrzeni, smugi, światło, świetne! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Bardzo miła dla oka. Zazdroszczę tak wprawnej ręki i oka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 dokłądnie - bardzo fajnie wyszło - korzystałeś z jakis teksturek przy malowaniu do tych budynków??? pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 wow, tyle tylko powiem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azazello Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Niesamowite! W czym rysowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Mistrzu, pięknie jak zwykle, co tu się rozpisywać :) Masz gdzieś hi-resa ?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 ooo... tos Tiger pojechal.. Wypas - masz moze jakis making of ? Czy ja juz moiwlem ze Tiger jest troche przereklamowany? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 kurcze...SUPER Tiger jak ja widze co ty robisz to mi sie odechciewa cokolwiek robic.... (oczywiscie w dobrym sensie) ..:D...Trace wiare w siebie jak na to patrze hehe a powinno mnie cos takiego motywowac do pracy... Ja to bym czegos takiego nawet nie wymyslil, a co dopiero namalowac takie cudenko..ohoho ps.odbierasz mi nadzieje na lepsze jutro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Nie marudz, tylko bierz sie do roboty. Zobacz sobie pierwsze prace Tigera, tez od razu tak nie mazial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 no wlasnie nie moge zobaczyc jego pierwszych prac... wszystkie poszlyyy...a zostaly po nich tylko krzyzyki ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 http://www.maciejkuciara.com/ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 1 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2005 senk ju :) giorgione, uzywalem textur ale malowanych, potem je mixowalem maskowalem no ale nie wszedzie to dokonczone. calego obrazka potem zdublowalem i nalozylem lustrzane odbicie na overlayu potem troche custom bruszow a potem milestone i prace odlozylem w cholere . po miesiacu nie chcialo mi sie do niej wracac ale tez nie chcialem zeby sie pracka zasiedziala zakurzyla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 dzieki za making of ....tak szukam i szukam po necie co to "milestone" zeby sie nie zblaznic ale no coz .. to mnie przerasta (za glupi chyba jestem ). WIEC CO TO MILESTONE? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Niesamowita praca. Nieskonczona, a i tak cieszy oko ogromnie. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 No i sie zdołowałem:P naprawde gratulacje taletu, świetna pracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 heh, mam album z konceptami do sw i church ci nie dostasta:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gith Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Impressive... most impressive! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 yhm yhm co to jest milestone (bo za glupi na to jestem i nie rozumiem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 poprostu piękne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marluk Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 jeżeli to rzeczywiście jest 2d to rzucam pokłony w innym przypadku, nie:) ps. rys jest zbyt automatyczny, syntetyczne oświetlenie, nie czuję w nim ducha, ani ręki twórcy-zupełnie jak w 3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 no naprawde cos pieknego:) dawno czegos tak dobrego nie widzialem ! szacunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 super fog i dym i wogule cukierek :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 poprostu niesamowite....jestem pod taaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkiiimmmm wielkim wrazeniem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Straw Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Ehh tez tak chce. Zawsze mi sie 2d podobalo. Zamiast walczyc z technicznymi duperelami czlowiek pracuje bezposrednio nad koncowym efektem. Praca super zreszta jak zawsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 wsumie to obrazek bardzo mi sie podoba, ale zgadzam sie troszke z marlukiem, dosyc automatyczne, i troszke takie, no moze sie czepiam, pewnie przez to ze niedokonczone, chociasz widze w nim cos takiego bardzo nijakiego, co juz zauwazylem w kilku pracach sf u Ciebie :P choc ja oczywiscie sie nie znam, i moje zdanie sie nie liczy :) ale reke , to ty masz giętką :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 piekne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 świetne kolorki, ujęcie, realizm,widać ze jestes fachmistrzem, w sumie to bardzo filmowo to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 Świetna praca. Pozazdrościć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 gdzie moja szczęka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Wieczor Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 Hardcore! Ale, żeś ich nabrał, że to 2D ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thirdeye Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 Super. Ładnie oswietlona. Fajny dynamiczny kadr. Design statkow the bardzo ladny. Pogratulowac. Nie masz pewnie zadnych obrazkow z wczesniejszych stadiow pracy ? Cos w stylu mini WIP'a ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 na piszczące piszczałki, to jest niesamowite!!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaveBorck Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 OOO, nowa zarypista tapeta, cool!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 dzieki za making of ....tak szukam i szukam po necie co to "milestone" zeby sie nie zblaznic ale no coz .. to mnie przerasta (za glupi chyba jestem ). WIEC CO TO MILESTONE? :D sa bodajrze 4 kamienie milowe...kazdy stawiany jest po zakonczeniu jakiejs fazy projektu (faza projektowania , produkcji etc...) :) a praca...bardzo ladna...szczegolnie dzieki oswietleniu imo ;) pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azakiel Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 Fajna kompozycja i klimacik i oczywiscie jak to u ciebie niezle puszczone światło. Design też niczego sobie. W jakiej rozdzielczości jest praca jak nad nią oryginalnie pracujesz? ( u mnie to zazwyczaj około 3000/4000 , w pionie proporcjonalnie więcej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 pytanie : po co wstawiasz tu swoje prace? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w!e8 Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 kurt_hectic a po co ty wstawiasz swoje prace, po co jest forum ]:-> po co takie pytania ;d;d;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 pytanie : po co wstawiasz tu swoje prace? przeciez tiger nie jest doskonaly (bez obrazy :D) gdy wstawia tu swoja prace ,ludzie pomagaja mu dostrzec bledy ktorych autor na poczatku nie widzi (jak sie siedzi 7h nad tym samym obrazkiem to niektore bledy nie sa widoczne.)..a po za tym kazdy by sie chcial pochwalic co umie ;] pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Zamknij sie kurt, powtarzasz się, co sie tak na tego tigera uwziales, psuje atmosfere na forum, moim zdaniem to odpowiedni argument by dano ci bana.... ja sie b.ciesze ze na forum sa prezentowane prace na poziomie PRO, wiem ile jeszcze mi do takich ludzi brakuje... Co do samej pracy to jest ona b.dobra, widać inspiracje z paru prac Ryana Churcha, pracka jest świetna ale troche jeszcze jej brakuje do poziomu RC. Ile zajęło ci malowanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 3 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2005 azakiel pracke chyba 3500 robilem czy jakos tak. ile czasu to dokladnie nie wiem bo to bylo po pracy i tez nie zawsze sie chcialo siedziec lub byly inne zajecia. synus i kurt dajcie se siana :) co do milestona, to co napisal phantom no tylko ze nie cztery mamy a wiecej. co w grach normalne ze zapodaje sie wydawcy to co developer zrobil i obiecal zrobic w danym okresie czasu za ci wydawca placi potem pieniazki :) a co do etapow pracy, poszeperam w pracy moze cos znajde ale nie obiecuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 glowa mi sie przechyla jak na to patrze (podobny efekt w statyce jak na animownych projekcjach, na ktorych bylem kiedys, w wesolym miateczku, wywietlali tam na wielkim sferycznym ekranie filmy pedzacego samochodu samolotu mijajacego gore, wszystko z widoku pierwszej osoby, co powodowalo efekt mylacy blednik) , czuc niebezpieczenstwo ukosnego manewru :) cool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 gratuluje pierwszej strony na cgtalku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geno7 Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 super po mistrzowsku.Wlasnie takie 3d realne.Ta glebia przestrzeni ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naos Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Wypasiona pracka! Ladne ujecie i cieszy slepia :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi