Selena Napisano 14 Lipiec 2011 Share Napisano 14 Lipiec 2011 Jest troche więcej o grze: http://www.pcgamer.com/2011/07/13/exclusive%E2%80%94flying-wild-hog-announces-cyberpunk-fps-hard-reset/ http://www.hardresetgame.com/ zapowiada się fajnie, podoba mi się klimat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mara Napisano 15 Lipiec 2011 Share Napisano 15 Lipiec 2011 trzymam kciuki za dobrą sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plugawiciel Napisano 15 Lipiec 2011 Share Napisano 15 Lipiec 2011 miewiem czy nei bylo juz http://grrr.pl/2011/07/14/uprising-44-wywiad-z-piotrem-wasiakiem "Po raz kolejny o Polsce zrobiło się głośno na arenie międzynarodowej. Wszystkiemu winna (o ile w ogóle można tak powiedzieć) gra Uprising 44. To produkcja opowiadająca o realiach Powstania Warszawskiego" jak dlamnie pomysl bardzo ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliterin Napisano 15 Lipiec 2011 Share Napisano 15 Lipiec 2011 Sorry, ze tutaj zaspamuje, ale wydaje mi się, że spora grupa osób ma wiedźmina 2 a i wiadomo część przy nim pracowała. Wie ktoś może czemu nie można się zalogować na thewitcher.com ? Właśnie sobie kupiłem gierke i chciałbym DLCki wgrać, które przy okazji wersji premium mam a narazie to mogę jedynie sapać jęzorem do monitora :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 15 Lipiec 2011 Share Napisano 15 Lipiec 2011 Tak na chlopski rozum - skad gracze czy powiedzmy animator (Re.. :P) maja wiedziec czemu sie nie da zalogowac? Jest support od tego chyba ;) Poza sapaniem do monitora mozesz zapewne posapac w sluchawke i zadzwonic z pytaniem do supportu, albo podeslac im maila, nie? Jak ci sprzet jakis sie psuje to tez idziesz do kogos kto ma podobny czy do serwisu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliterin Napisano 15 Lipiec 2011 Share Napisano 15 Lipiec 2011 Tak na chlopski rozum - skad gracze czy powiedzmy animator (Re.. :P) maja wiedziec czemu sie nie da zalogowac? Jest support od tego chyba ;) Poza sapaniem do monitora mozesz zapewne posapac w sluchawke i zadzwonic z pytaniem do supportu, albo podeslac im maila, nie? Jak ci sprzet jakis sie psuje to tez idziesz do kogos kto ma podobny czy do serwisu? Tu nie chodzi o samo logowanie tylko wyłączone logowanie na stronie wiedźmina, gdyż ikonka logowania i rejestracji nie jest zlinkowana w ogóle. Pytam właśnie tutaj, ponieważ chce wiedzieć czy trwa to długo, a więc czy jest sens czekać. Akurat na twoje pytanie odpowiem przewrotnie, bo właśnie szybciej szukam kogoś kto miał podobny problem i wiem jak go rozwiązał, a nie wysyłam do "sił wyższych" aby coś zrobili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 15 Lipiec 2011 Share Napisano 15 Lipiec 2011 Powodzenia. Wiesz, kupujac oryginal placisz miedzy innymi za support i te "sily wyzsze" predzej ci pomoga niz uzyszkodnik jakis. Poza tym moze jestes pierwszym ktory ten blad dostrzegl i zglaszajac go supportowi pomoglbys innym ;) Ale oczywiscie twoja sprawa - milego grania, gierca miod ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 15 Lipiec 2011 Share Napisano 15 Lipiec 2011 Wszystkie DLC jakie byly do wiedzmina sa zawarte w patchu 1.2 - sciagnij go i bedzie gralo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliterin Napisano 15 Lipiec 2011 Share Napisano 15 Lipiec 2011 Wszystkie DLC jakie byly do wiedzmina sa zawarte w patchu 1.2 - sciagnij go i bedzie gralo. Wielkie dzięki Morte za pomoc :D Ale oczywiscie twoja sprawa - milego grania, gierca miod ;) Dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 15 Lipiec 2011 Share Napisano 15 Lipiec 2011 No wczoraj skończyłem wiedźmina. Jest megasyto i czekam na trójkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
graphic Napisano 18 Lipiec 2011 Share Napisano 18 Lipiec 2011 WTF? Na czym polega gameplay? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 18 Lipiec 2011 Share Napisano 18 Lipiec 2011 (edytowane) Biegasz sobie po bezkresnej pustyni zachwycając się artyzmem produkcji i minimalistycznym konceptualizmem. Wyższa rozrywka. Poza tym to ostateczna forma gier typu sandbox. Masz sandbox i możesz biegać gdzie chcesz. Edytowane 18 Lipiec 2011 przez Monio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 18 Lipiec 2011 Share Napisano 18 Lipiec 2011 http://www.gram.pl/art_9g3gJO8_Journey_betatest.html Ja między innymi dla tej gry kupiłem PS3. Flower jest wspaniałym odstresowaczem, grą kompletnie inną niż wszystkie. Mam nadzieję, że Journey nie zawiedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Judym Napisano 18 Lipiec 2011 Share Napisano 18 Lipiec 2011 Fajny odstresowywacz będzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 18 Lipiec 2011 Share Napisano 18 Lipiec 2011 (edytowane) Z linka - "Kierujemy krokami zakutego w płaszcz"? Zakutym mozna byc w zbroje, w plaszcz mozna byc "zakutanym". Ech, zakute lby... Nie wiem jak gierka ale screeny super wygladaja - fajna stylizacja. Niestety nie dane mi bedzie sprawdzic. Edytowane 18 Lipiec 2011 przez Nezumi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 18 Lipiec 2011 Share Napisano 18 Lipiec 2011 mnie to zalatuje jak nic Shadow of Collossus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 18 Lipiec 2011 Share Napisano 18 Lipiec 2011 Niestety blizej temu do Flowersow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Judym Napisano 18 Lipiec 2011 Share Napisano 18 Lipiec 2011 Z linku - "Kierujemy krokami zakutego w płaszcz"? Zakutym mozna byc w zbroje, w plasz mozna byc "zakutanym". Ech, zakute lby... Nie wiem czy kojarzysz, ale ostatnio naczelny polygamii chciał obalać plotkę, jaka branża taka znajomość kolokacji, ew. frazeologizmów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 18 Lipiec 2011 Share Napisano 18 Lipiec 2011 (edytowane) Nie wiem czy kojarzysz, ale ostatnio naczelny polygamii chciał obalać plotkę, jaka branża taka znajomość kolokacji, ew. frazeologizmów... I tak niezle, ze jej nie demontowal :D Edytowane 18 Lipiec 2011 przez Nezumi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 18 Lipiec 2011 Share Napisano 18 Lipiec 2011 Niestety blizej temu do Flowersow. Dlaczego niestety? Flower rządzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 18 Lipiec 2011 Share Napisano 18 Lipiec 2011 yeah, whatever ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 20 Lipiec 2011 Share Napisano 20 Lipiec 2011 Pierwsza recenzja CoJ: The Cartel? http://uk.xbox360.ign.com/articles/118/1182620p1.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 20 Lipiec 2011 Share Napisano 20 Lipiec 2011 Nie pierwsza: http://www.metacritic.com/game/xbox-360/call-of-juarez-the-cartel Whut happened?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Judym Napisano 20 Lipiec 2011 Share Napisano 20 Lipiec 2011 http://www.zjazdtworcowgier.pl/ ktoś się wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmcomposer Napisano 20 Lipiec 2011 Share Napisano 20 Lipiec 2011 http://www.zjazdtworcowgier.pl/ ktoś się wybiera? O, skoro w Łodzi, to ja się pewnie pojawię. - Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 20 Lipiec 2011 Share Napisano 20 Lipiec 2011 (edytowane) IGN opublikowało screeny z Call of Juarez nowego. Updated o wersje PC (I hope so). Edytowane 20 Lipiec 2011 przez Pussik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chico Napisano 20 Lipiec 2011 Share Napisano 20 Lipiec 2011 Reanimator... skoro Sniper z taka ocena sie tak sprzedal, to moze i z tego samego zalozenia wyszli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ant-3d Napisano 20 Lipiec 2011 Share Napisano 20 Lipiec 2011 no te poligony w COJ na broni to troche nie fajnie, zreszta ten fog na calosci i shaderki na broni tez troche w tyle za sniperem. Nie gralem wiec nie mnie to oceniac. Mowie tylko to co widze na tych dwoch screenach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plutko Napisano 20 Lipiec 2011 Share Napisano 20 Lipiec 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 20 Lipiec 2011 Share Napisano 20 Lipiec 2011 Pussik, Sniper wyglada bardzo dobrze, natomiast cos mi mowi, ze porownales wersje PC do CoJ z XBoxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 20 Lipiec 2011 Share Napisano 20 Lipiec 2011 Bo my w techlandzie stawiamy na gameplay ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thirdeye Napisano 20 Lipiec 2011 Share Napisano 20 Lipiec 2011 Z tego co czytam w recenzjach to na gameplay tez narzekaja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 20 Lipiec 2011 Share Napisano 20 Lipiec 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 20 Lipiec 2011 Share Napisano 20 Lipiec 2011 ;););););) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 20 Lipiec 2011 Share Napisano 20 Lipiec 2011 um, haters gonna hate wrzuca sie w innej sytuacji ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thirdeye Napisano 20 Lipiec 2011 Share Napisano 20 Lipiec 2011 Ani to poczatek flame'a ani haterstwo. Przeciw ekpie Tech nic nie mam, sam moze nie zamierzalem kupowac COJ ale kibicowalem i po cichu wierzylem w jej sukces. A to co napisalem to jedynie obserwacja... "Its low production values and simple gameplay drag the experience down, while an erratic pace to the storyline makes it worse." Problematic controls, lackluster visuals, grating voice work, and unoriginal gameplay are some of the common themes when I sit back and ponder what went wrong with this game. A co do grafy, to w starciu z CryEngine chyba nikt nie oczekiwal ze COJ bedzie wygladal lepiej niz np. SGW2...ale wiele bylo do wygrania historia i gameplayem. Mozna mnozyc niemal w nieskonczonosc przyklady gier ktore mimo gorszej strony wizualnej zdobywaja serca graczy tymi dwoma elementami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 20 Lipiec 2011 Share Napisano 20 Lipiec 2011 ...ale kibicowalem i po cichu wierzylem w jej sukces. .. jaaa tezzz ;) reanimator -> cholera, mea gusta ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chico Napisano 20 Lipiec 2011 Share Napisano 20 Lipiec 2011 Z tego co czytam w recenzjach to na gameplay tez narzekaja... Epic cieta riposta.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Judym Napisano 20 Lipiec 2011 Share Napisano 20 Lipiec 2011 Dead Island było przez chwilę na Steamie jako Now Available, ale chyba się coś chłopakom pomyliło... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hrydek Napisano 20 Lipiec 2011 Share Napisano 20 Lipiec 2011 My tu sobie gadu, gadu, a świstak zawija pieniążki: http://www.gram.pl/news_8A3lGem3_Glowny_akcjonariusz_zostawia_Nicolas_Games_Afterfall_Insanity_nie_ma_z_tym_nic_wspolnego.html Mają pół roku, czyli po alfie i jadą do bety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 20 Lipiec 2011 Share Napisano 20 Lipiec 2011 (edytowane) Co do CoJa - mam nadzieje ze tragicznie nie jest - poprzednie czesci byly genialne. Cytujac jedna z recenzji "The guns are fun enough to shoot and there always plenty enemies to kill". Moze wystarczyc :D Edytowane 20 Lipiec 2011 przez Nezumi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ant-3d Napisano 20 Lipiec 2011 Share Napisano 20 Lipiec 2011 ehh napiszesz cos o dwoch screenach wrzuconych przez kogos i juz cie pod hatera podciagna... Nastepnym razem 100 x pomysle zanim cos napisze. Pozostaje zyczyc tylko lepszych recek dla COJa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 20 Lipiec 2011 Share Napisano 20 Lipiec 2011 a tam hejtera...ironicznie to bylo poprostu...my tez mamy oczy...i uczucia..;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 21 Lipiec 2011 Share Napisano 21 Lipiec 2011 Przeklejam z zbc, niezła reklamka:) "Elder Scroll Skyrim Painting on the Figuroa Hotel Los Angeles Publicity image for Elder Scroll Skyrim@ 2011 Bethesda Softworks LLC.. All Right Reserved. - Meduzarts" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 21 Lipiec 2011 Share Napisano 21 Lipiec 2011 lol, przez chwile myslalem, ze to w Warszawie przy rotundzie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chico Napisano 21 Lipiec 2011 Share Napisano 21 Lipiec 2011 akurat plakacik do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 21 Lipiec 2011 Share Napisano 21 Lipiec 2011 http://www.thenmn.com/ubisoftsstockdrops.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Seth_ Napisano 22 Lipiec 2011 Share Napisano 22 Lipiec 2011 Nowy paradokumentalny trailer Deus Ex - - jak dla mnie rewelacja, aż by się chciało, żeby to był trailer filmu ;) Ostatnio głośno o Uprising44 - polskiej produkcji o Powstaniu Warszawskim. Jeśli ma być podobne do Jagged Alliance i Commandos, to już mnie mają. Choć IMO za wcześnie zaczęli kampanię promocyjną, te kilka przeciętnych conceptów nie zachęca na razie. Tak na marginesie zastanawia mnie dlaczego dopuszczają takich "redaktorów" do pisania o grach: Także członkowie oddziału gracza mają być swobodną kreacją programistów – co pozwoli im stworzyć bardzo charakterystyczne i wyraziste osobowości. OMFG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Judym Napisano 22 Lipiec 2011 Share Napisano 22 Lipiec 2011 Tak na marginesie zastanawia mnie dlaczego dopuszczają takich "redaktorów" do pisania o grach: OMFG. Bo są tani, a sami "dopuszczający" nie mają kompetencji językowych, żeby ocenić ewentualnego kandydata. Taka Agora prowadzi całą gamę amatorskich serwisów, ubranych w płaszczyk profesjonalnego layoutu jak ze sztancy, z reklamami i całą otoczką. Bryła, Polygamia, Gamecorner, we wszystkich tych portalach każdego redaktora mógłby zastąpić niemal dowolny czytelnik, bo często ładniej pisze w komentarzach i ma większą wiedzę na dany temat. Ale w sumie to nie tylko tam: wp, onet, tak jest niemal wszędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Seth_ Napisano 22 Lipiec 2011 Share Napisano 22 Lipiec 2011 Ten cytat, to skąd http://www.gry-online.pl/S022.asp?ID=7581. Nie dołączyłem linka, a choć sam artykuł słaby, to trochę o grze można się dowiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi