Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

o, zacząłeś używać różnych brushy i tekstur :)Spoko to wygląda. Widzę, też, że nie przejmujesz się różnicami w budowie odnóży:)

pozdrowienia dla rodzinki.

• Odpowiedzi 506
  • Wyświetleń 141,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jesoooo przejrzałam wszystko a to naprawdę wystarczy żeby się załamać :p świetna teczka... Strasznie mi się podoba ta ilustracja do "Widmo nad Innsmouth" Lovecrafta aaaaa.... max gwiazdek ode mnie :) czekam na nowe prace!

Napisano
  • Autor

thx za komenty.

Mam małą przerwę w pracy, więc szkicuję sobie trochę - taka mieszanaka z glowy i fotek. Może niedługo uda mi się wrzucić coś jeszcze :)

doodlemaniaks4.jpg

Napisano

milo widziec znow na forum, bardzo fajna wstawka!

w tym roku, jak widze, nie brales udzialu w selfportrait day...?

pozdrawiam

Napisano

Maniakalno-depresyjny ten ostatni ;) ładnie. Stosujesz jakieś schematy ustawień do światła?

Napisano

A ja popłyne pod prąd i napisze, że mi ten ostatni się nie podoba. :)

Pozdro

Napisano
  • Autor

selfu: w tym roku niestety zabraklo mi pary :)

mantraz: juz obgadane na gg

Jakis czas temu, dzieki Jakkasowi, mialem okazje zaczac ilustrowac dla Poxnory. Wrzucam pierwsze trzy pracki.

templeh.jpg

pauldron.jpg

eruptq.jpg

Napisano

Nietypowy rzut w drugim obrazku. Ładny dynamizm w 3-im. Fantasy na najwyższym poziomie

Napisano

Świetne, kolorki, lekkie wykonanie i wykończenie miotają. Bardzo zacny drugi kadr. W ostatnim chyba za dużo komizmu się wkradło w pozy ? ale może tak miało być.

Napisano

Dzięki Sławek za spełnienie prośby :)

Obrazki pierwsza klasa jak możesz to pokaż też te które malował do LoN bo widziałem tam twoje :D

Czadersko Ci się styl wyrobił . Widzę że od okrąglaka coraz bardziej odchodzisz:) Świetny balans ,obrazki są lekkie ale i zarazem wy detalizowane tam gdzie trzeba . Dobra Robota

Napisano

Genialne. Hm, długo Ci zajmują czasu tego typu 'poważniejsze' pracki? Wiem, że to nieistotne, ale tak z ciekawości pytam.

Napisano

W każdej pracy coś nowego i dobrego, naprawdę zazdroszczę pomysłów i umiejętności. Podoba mi się odwzorowanie metalu w drugiej pracy, u mnie niestety wszystko wygląda jak z plasteliny :)

Napisano

mistrzostwo... miło popatrzeć, potężnie inspirujące i mobilizujące - pozdro

Napisano

Oj Maniaku Maniaku! Piękności i śliczności! Szalenie przyjemnie się ogląda Twoje pracki.

Napisano

świetne prace

Edytowane przez piofoks

Napisano

u-r-y-w-a D*PE!

Napisano

malarskość drugiego mnie powaliła na kolana! chylę czoła, doskonałe :-)

Napisano

ee tam..olac SP day, skoro nie brakuje Ci pary na takie wstawki jak teraz-

bardzo fajne prace kurna ;]

Napisano

jak zawsze na wypasie, chociaz kazda praca jest tak skomponowana, ze nie widac twarzy żadnej i w tym zestawie akurat troche pobudza to moje złoża frustracji, pomimo ze wcale mi to nie przeszkadza normalnie, nie wiem czemu w sumie to bez sensu. Moze dla tego ze wszystko jest tak fajnie narysowane ze chciałoby sie zobaczyc wiecej :]

Napisano

Fajnie że poszedłeś dalej z teksturami. Transformacja w 100% udana. Bardzo dobrze to wygląda szczególnie w pracy z fragmentem pancerza.

Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

W końcu mam trochę czasu żeby zmalować sobie coś nonprofit :) Mam nadzieję, że trochę to potrwa. Na początek coś.

iwillfindyoufools.jpg

Napisano

Przyjemnie się zaczyna :). Chociaż mi tu czegoś brakuję, chyba za mało jaskinia siedzi w otoczeniu i daje po oczach, tak jak niedokończone fotomontaże. W skrócie odstaje klimatem od reszty, ale co tu dużo mówić i tak 1000razy lepiej niż to na jakim etapie sam jestem, więc raczej nie wypada mi krytykować :)

Całościowo klimacik okej i może tylko kadr taki ciasny trochę.

Napisano

ManiakS - ostatnie świetne, mógłbyś coś częściej wrzucać :)

RaVirr & lordbiernac: A to teraz wszystko robione na szybko będzie okrzyknięte Mullinsem? Co za czasy, człowiek musi się kilka dni zastanawiać czy wrzucić pracę na forum w obawie przed zaszufladkowaniem... ;)

Napisano

RaVirr & lordbiernac: A to teraz wszystko robione na szybko będzie okrzyknięte Mullinsem? Co za czasy, człowiek musi się kilka dni zastanawiać czy wrzucić pracę na forum w obawie przed zaszufladkowaniem... ;)

Nie, wszystko robione w stylu Mullinsa bedzie okrzykniete Mullinsem :)

Napisano

Swietne prace, lubie twoje "realistyczne" palety kolorow.

A dodajac trzy grosze do tej dyskusji o Mullinsie. Szymon to napewno wie, ale powiem reszcie Mullins wcale nie robi syzbko, te prace tylko wygladaja, jakby bylo robione w takim tempie. Craig jest straszliwym mulem i lepsza kariera zrobil by jako osoba leczaca ludzi chorych na bezsennosc.

Pozdrawiam autora i reszte kolegow ;)

Napisano
  • Autor

Mullins był u mnie na śniadaniu wielkanocnym i powiedział, że jak trzasne jeszcze ze dwie pracki w jego klimatach to mnie zaadoptuje i zabierze na Hawaje :)

Bardziej serio to na codzień macham pracki w swoim starym "stylu" (co jak te wiedźmińskie poniżej) i jak mam trochę wolnego czasu to chcę się pobawić z brushami, envirami itp. tak po prostu dla poszerzenia horyzontów :) a, że wychodzi niby mullinsowo .. no cóż, dla mnie bajka :D

zoltan4.jpg

jaskier44.jpg

triss44.jpg

geralt44.jpg

geralt44b.jpg

Edytowane przez ManiakS

Napisano

Kurczę, co kunszt to kunszt. Aż miło powzdychać. Jednak Wiedźmin wygląda jakby był niewidomy, albo na bani.

Napisano

Stary - ja cie tez moge zaadoptowac i zabrac moze nie na Hawaje ale do Meksyku. Rewelka prace - jak zwykle z reszta. Czy ty najpierw robisz wersje czarno-biala a potem dodajesz kolor czy od razu walczysz z kolorem?

Napisano
Mullins był u mnie na śniadaniu wielkanocnym i powiedział, że jak trzasne jeszcze ze dwie pracki w jego klimatach to mnie zaadoptuje i zabierze na Hawaje :)

Bardziej serio to na codzień macham pracki w swoim starym "stylu" (co jak te wiedźmińskie poniżej) i jak mam trochę wolnego czasu to chcę się pobawić z brushami, envirami itp. tak po prostu dla poszerzenia horyzontów :) a, że wychodzi niby mullinsowo .. no cóż, dla mnie bajka :D

Ufff ;)

A swoja droga dobrze zobaczyc cos nowego od Ciebie, bo ja lubie bardzo ten "stary styl"... :)

Napisano

Holly Molly! Prace na najwyzszym poziomie, Maniaks! Ale żeś wyrabal te materialy, oddales zroznicowanie tak pieknie:) eh, wzruszylem sie! Wydaje mi sie, ze nie jestem fanem tzw 'rim light', czyli swiatla krawedziowego w kolorze nie wystepujacym nigdzie indziej na obrazie. Tak jak w pierwszej pracy z niskim bambrem, niebieski wydaje sie byc intruzem. Tak czy siak prace sa mega kozakami i powinienes dumnie wypinac piers chodzac po miescie!

Pozdrawiam,

Mateusz

Napisano

Fajny wyraz twarzy ma ta pani. Robisz koncepty do Wieśka 2 czy to na karty malunki?

Napisano

Przyjemnie Ci Triss wyszła, najmniej mi sam Geralt podchodzi... i ta noga skryta jak kłoda, niefortunna poza zadająca zbyt wiele pytań i wątpliwości... reszta gicior i fajnie malowane :P