Morbid Karbid Napisano 2 Lipiec 2009 Share Napisano 2 Lipiec 2009 o, zacząłeś używać różnych brushy i tekstur :)Spoko to wygląda. Widzę, też, że nie przejmujesz się różnicami w budowie odnóży:) pozdrowienia dla rodzinki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jameli Napisano 2 Lipiec 2009 Share Napisano 2 Lipiec 2009 jesoooo przejrzałam wszystko a to naprawdę wystarczy żeby się załamać :p świetna teczka... Strasznie mi się podoba ta ilustracja do "Widmo nad Innsmouth" Lovecrafta aaaaa.... max gwiazdek ode mnie :) czekam na nowe prace! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiakS Napisano 4 Listopad 2009 Autor Share Napisano 4 Listopad 2009 thx za komenty. Mam małą przerwę w pracy, więc szkicuję sobie trochę - taka mieszanaka z glowy i fotek. Może niedługo uda mi się wrzucić coś jeszcze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 4 Listopad 2009 Share Napisano 4 Listopad 2009 fajowy ten koles w mucho-goglach :) wrzucaj wiecej, bo tu fani czekaja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 4 Listopad 2009 Share Napisano 4 Listopad 2009 Nie mam nic do dodania. Jak wyżej - czekam na więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabahadatta Napisano 4 Listopad 2009 Share Napisano 4 Listopad 2009 chyba wszyscy czekają :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 4 Listopad 2009 Share Napisano 4 Listopad 2009 fantastyczne rzeczy zapodajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 4 Listopad 2009 Share Napisano 4 Listopad 2009 milo widziec znow na forum, bardzo fajna wstawka! w tym roku, jak widze, nie brales udzialu w selfportrait day...? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 4 Listopad 2009 Share Napisano 4 Listopad 2009 Widac ze to fotki filtrowane :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 4 Listopad 2009 Share Napisano 4 Listopad 2009 Me wantz moar!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 4 Listopad 2009 Share Napisano 4 Listopad 2009 Maniakalno-depresyjny ten ostatni ;) ładnie. Stosujesz jakieś schematy ustawień do światła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 5 Listopad 2009 Share Napisano 5 Listopad 2009 A ja popłyne pod prąd i napisze, że mi ten ostatni się nie podoba. :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiakS Napisano 17 Listopad 2009 Autor Share Napisano 17 Listopad 2009 selfu: w tym roku niestety zabraklo mi pary :) mantraz: juz obgadane na gg Jakis czas temu, dzieki Jakkasowi, mialem okazje zaczac ilustrowac dla Poxnory. Wrzucam pierwsze trzy pracki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 17 Listopad 2009 Share Napisano 17 Listopad 2009 Nietypowy rzut w drugim obrazku. Ładny dynamizm w 3-im. Fantasy na najwyższym poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 17 Listopad 2009 Share Napisano 17 Listopad 2009 Świetne, kolorki, lekkie wykonanie i wykończenie miotają. Bardzo zacny drugi kadr. W ostatnim chyba za dużo komizmu się wkradło w pozy ? ale może tak miało być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 17 Listopad 2009 Share Napisano 17 Listopad 2009 świetne. Niesamowicie zbalansowane pod każdym względem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzessko Napisano 17 Listopad 2009 Share Napisano 17 Listopad 2009 Dzięki Sławek za spełnienie prośby :) Obrazki pierwsza klasa jak możesz to pokaż też te które malował do LoN bo widziałem tam twoje :D Czadersko Ci się styl wyrobił . Widzę że od okrąglaka coraz bardziej odchodzisz:) Świetny balans ,obrazki są lekkie ale i zarazem wy detalizowane tam gdzie trzeba . Dobra Robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frank600 Napisano 17 Listopad 2009 Share Napisano 17 Listopad 2009 Zajebis... , nic dodać nic ująć . Megaa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 17 Listopad 2009 Share Napisano 17 Listopad 2009 Klasa! Trzeci niesamowicie dynamiczny jest no i fest kolorki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 17 Listopad 2009 Share Napisano 17 Listopad 2009 alez ja lubie te zalamkowo-mobilizujace kopy od Ciebie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meariss Napisano 17 Listopad 2009 Share Napisano 17 Listopad 2009 Genialne. Hm, długo Ci zajmują czasu tego typu 'poważniejsze' pracki? Wiem, że to nieistotne, ale tak z ciekawości pytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
^sTh. Napisano 17 Listopad 2009 Share Napisano 17 Listopad 2009 W każdej pracy coś nowego i dobrego, naprawdę zazdroszczę pomysłów i umiejętności. Podoba mi się odwzorowanie metalu w drugiej pracy, u mnie niestety wszystko wygląda jak z plasteliny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubasa Napisano 18 Listopad 2009 Share Napisano 18 Listopad 2009 mistrzostwo... miło popatrzeć, potężnie inspirujące i mobilizujące - pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 18 Listopad 2009 Share Napisano 18 Listopad 2009 No to nam polski Craig Mullins wyrosl pod pacha! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OMAM Napisano 18 Listopad 2009 Share Napisano 18 Listopad 2009 Ja tu tylko tak wpadłem, sobie popodziwiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 19 Listopad 2009 Share Napisano 19 Listopad 2009 świetne!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 19 Listopad 2009 Share Napisano 19 Listopad 2009 Takie to jakies blyskotliwe i zgrabne, ze az sie milo robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 19 Listopad 2009 Share Napisano 19 Listopad 2009 Oj Maniaku Maniaku! Piękności i śliczności! Szalenie przyjemnie się ogląda Twoje pracki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piofoks Napisano 19 Listopad 2009 Share Napisano 19 Listopad 2009 (edytowane) świetne prace Edytowane 23 Maj 2011 przez piofoks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dekiel Napisano 19 Listopad 2009 Share Napisano 19 Listopad 2009 u-r-y-w-a D*PE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Savant Napisano 19 Listopad 2009 Share Napisano 19 Listopad 2009 malarskość drugiego mnie powaliła na kolana! chylę czoła, doskonałe :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 20 Listopad 2009 Share Napisano 20 Listopad 2009 ee tam..olac SP day, skoro nie brakuje Ci pary na takie wstawki jak teraz- bardzo fajne prace kurna ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 20 Listopad 2009 Share Napisano 20 Listopad 2009 jak zawsze na wypasie, chociaz kazda praca jest tak skomponowana, ze nie widac twarzy żadnej i w tym zestawie akurat troche pobudza to moje złoża frustracji, pomimo ze wcale mi to nie przeszkadza normalnie, nie wiem czemu w sumie to bez sensu. Moze dla tego ze wszystko jest tak fajnie narysowane ze chciałoby sie zobaczyc wiecej :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farvus Napisano 21 Listopad 2009 Share Napisano 21 Listopad 2009 Fajnie że poszedłeś dalej z teksturami. Transformacja w 100% udana. Bardzo dobrze to wygląda szczególnie w pracy z fragmentem pancerza. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiakS Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 W końcu mam trochę czasu żeby zmalować sobie coś nonprofit :) Mam nadzieję, że trochę to potrwa. Na początek coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Richard Hade Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Przyjemnie się zaczyna :). Chociaż mi tu czegoś brakuję, chyba za mało jaskinia siedzi w otoczeniu i daje po oczach, tak jak niedokończone fotomontaże. W skrócie odstaje klimatem od reszty, ale co tu dużo mówić i tak 1000razy lepiej niż to na jakim etapie sam jestem, więc raczej nie wypada mi krytykować :) Całościowo klimacik okej i może tylko kadr taki ciasny trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Czyzbys nawet Ty Maniaku szedl w jakies mullinsowate klimaty?? Plis, powiedz, ze nie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Nie idź w mullinsowe klimaty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 ManiakS - ostatnie świetne, mógłbyś coś częściej wrzucać :) RaVirr & lordbiernac: A to teraz wszystko robione na szybko będzie okrzyknięte Mullinsem? Co za czasy, człowiek musi się kilka dni zastanawiać czy wrzucić pracę na forum w obawie przed zaszufladkowaniem... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 RaVirr & lordbiernac: A to teraz wszystko robione na szybko będzie okrzyknięte Mullinsem? Co za czasy, człowiek musi się kilka dni zastanawiać czy wrzucić pracę na forum w obawie przed zaszufladkowaniem... ;) Nie, wszystko robione w stylu Mullinsa bedzie okrzykniete Mullinsem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Swietne prace, lubie twoje "realistyczne" palety kolorow. A dodajac trzy grosze do tej dyskusji o Mullinsie. Szymon to napewno wie, ale powiem reszcie Mullins wcale nie robi syzbko, te prace tylko wygladaja, jakby bylo robione w takim tempie. Craig jest straszliwym mulem i lepsza kariera zrobil by jako osoba leczaca ludzi chorych na bezsennosc. Pozdrawiam autora i reszte kolegow ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiakS Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 (edytowane) Mullins był u mnie na śniadaniu wielkanocnym i powiedział, że jak trzasne jeszcze ze dwie pracki w jego klimatach to mnie zaadoptuje i zabierze na Hawaje :) Bardziej serio to na codzień macham pracki w swoim starym "stylu" (co jak te wiedźmińskie poniżej) i jak mam trochę wolnego czasu to chcę się pobawić z brushami, envirami itp. tak po prostu dla poszerzenia horyzontów :) a, że wychodzi niby mullinsowo .. no cóż, dla mnie bajka :D Edytowane 6 Kwiecień 2010 przez ManiakS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzessko Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 co miałem powiedzieć na temat pracek juz powiedziałem dodam tylko Czad! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Kurczę, co kunszt to kunszt. Aż miło powzdychać. Jednak Wiedźmin wygląda jakby był niewidomy, albo na bani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Stary - ja cie tez moge zaadoptowac i zabrac moze nie na Hawaje ale do Meksyku. Rewelka prace - jak zwykle z reszta. Czy ty najpierw robisz wersje czarno-biala a potem dodajesz kolor czy od razu walczysz z kolorem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Mullins był u mnie na śniadaniu wielkanocnym i powiedział, że jak trzasne jeszcze ze dwie pracki w jego klimatach to mnie zaadoptuje i zabierze na Hawaje :) Bardziej serio to na codzień macham pracki w swoim starym "stylu" (co jak te wiedźmińskie poniżej) i jak mam trochę wolnego czasu to chcę się pobawić z brushami, envirami itp. tak po prostu dla poszerzenia horyzontów :) a, że wychodzi niby mullinsowo .. no cóż, dla mnie bajka :D Ufff ;) A swoja droga dobrze zobaczyc cos nowego od Ciebie, bo ja lubie bardzo ten "stary styl"... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artozi Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Holly Molly! Prace na najwyzszym poziomie, Maniaks! Ale żeś wyrabal te materialy, oddales zroznicowanie tak pieknie:) eh, wzruszylem sie! Wydaje mi sie, ze nie jestem fanem tzw 'rim light', czyli swiatla krawedziowego w kolorze nie wystepujacym nigdzie indziej na obrazie. Tak jak w pierwszej pracy z niskim bambrem, niebieski wydaje sie byc intruzem. Tak czy siak prace sa mega kozakami i powinienes dumnie wypinac piers chodzac po miescie! Pozdrawiam, Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Chwała Ci za to, że Jaskier nie przypomina ani trochę Zamachowskiego! ;] A prace są cudeńka, włącznie z tą 'Mullinsową'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Fajny wyraz twarzy ma ta pani. Robisz koncepty do Wieśka 2 czy to na karty malunki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Przyjemnie Ci Triss wyszła, najmniej mi sam Geralt podchodzi... i ta noga skryta jak kłoda, niefortunna poza zadająca zbyt wiele pytań i wątpliwości... reszta gicior i fajnie malowane :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi