Levus Napisano 26 Sierpień 2008 Share Napisano 26 Sierpień 2008 Ten ziom: http://www.autodestruct.com/concept.htm hellchick??:D :http://www.caligirl.net/album/d-h/hellchick.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 26 Sierpień 2008 Share Napisano 26 Sierpień 2008 dajesz rade! dobre takie cuś, jeszcze jakby sie obkrecało i w barwie było... to byloby jeszcze lepsze, jakby sie dało ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Axis Mundi Napisano 26 Sierpień 2008 Share Napisano 26 Sierpień 2008 wszystko ładnie niby już się nakomentowali, ludzie ale pierwsze co mnie udezyło to to że babka se łeb by ukręciła. Klicek przywiąż sobie telewizor średniej wielkości do głowy to raczej nie pobiegasz podniesionym czołem. Chyba że zrobisz jej mięcho na karku jak u pit bula. :) Model gites tylko prawa fizyki nie działają. No sie czepiam Pozdro parcuj dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 26 Sierpień 2008 Share Napisano 26 Sierpień 2008 Axis mundi... niby rozumiem co prawisz ale ty chyba zapomniałes o jednym... nie ma takich kobiet, więcej nawet! cos mi sie wydaje ze to zupełnie fantastyczna postac wiec jej prawa fizyki nie obejmuja... jakby, słowem fakt, czepiasz sie :D pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 28 Sierpień 2008 Share Napisano 28 Sierpień 2008 ten typ zębaty jest nowoczesny i dlatego ma taki hełmik......... a nie wyglada. Hindus... a ty sie gdzie podziewasz ze nie masz czy-de w zasięgu... piszesz z dorzecza amazonki?;) Klicek- po namysle ja bym mu zmienił na taki: :D Kliment no prawie, na wybrzeżu kości śłoniowej, kakao zbieram. Axis Mundi przecież to postać scfi, a w takich przypadkach nie ma czegos takiego jak 'kark skręciła' ;-) Klicek ta ostatnia pania naprawde spoko, ale jak już ktos wcześniej napisał oczka do poprawki, z takimi bardziej ludzkimi i tymi bajerami w postaci rogów etc mogło by dać naprawde piorunujący efekt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 28 Sierpień 2008 Share Napisano 28 Sierpień 2008 Może to postać fantastyczna :D i tak rogi ma w klicka wyobraźni. O oczach nie będę mówił bo już inni powiedzieli, ale rogi mógł byś poprawić chodzi mi o te wgłębienia w nich. Są jakby przerywane jak byś robił kropki w nich, a nie linie. Chyba, że tak miało być :) Pozdrawiam Vega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 29 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2008 dzieki za komentarze chlopaki :) postaram sie jeszcze duzo w tym poprawic, co prawda traktuje to bardziej jako wprawki/zabijanie czasu ;) nastepny dud, na razie pół miliona poly, strasznie zadowolony jestem z bazy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 Kolejna fajna praca :) mógł byś znowu pokazać siateczkę ;D ja błędów tutaj nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 nie no master jestes ziomm i masz odjechane pomysly !! :) pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 29 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2008 (edytowane) dzieki pomysl nie moj, ciagla inspiracja kolesiem Richardesm tym od q4 ma genialne schetcze takie po prostu ktore kocham calym sercem :)) a tutaj baza, jak wspominalem jestem bardzo z niej zadowolny, kilka razy testowalem ja przed zaczeciem zbrushowania, nie mowie ze nie ma w niej bledow, ale jest zdecydowanie ich mniej niz we wczesniejsych, co pokazuje polyqount i mozliwosc jego wykozystania :) a tutaj bazka do sciagniecia: http://www.bearsfromwoods.com/pub/doodles/baza.rar Edytowane 29 Sierpień 2008 przez KLICEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 post nr 157 powala :D świetna pracka Klicku! Na bazkach to ja się nie znam ale efekt końcowy jest naprawe git! Zwłaszcza zęby i język! Wygląda jak by jeden stwór wychodził z drugiego :D - takie odsłonięte mięso na ryju! Nowy Resident się chowa :D !! Keep going dude! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 Świetny model Klicek, dajesz rade :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 łooo, rozwaliłem mnie tym jednookim pięknem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 o ta główka rewela , az sie porosi jak dla mnie o normala i czad kolorek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 fantastyczny autoportret marcin! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 kurczę czyżbym tylko ja nie widział obrazków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 Dasz rade nagrac jak to robisz? Chodzi glownie o zbrusha. Byloby git popatrzec :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 Świetny. Bez wazeliny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 29 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2008 Dasz rade nagrac jak to robisz? Chodzi glownie o zbrusha. Byloby git popatrzec :) wiesz co nie, ale mozesz wpasc do mnie na chate i moge Ci pokazac co i jak :) dzieki chlopaki za komentsy :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La R Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 Zobaczyłem nad czym się chłopaki tak ślinią i faktycznie mina jak z reklamy Danone :eek: . Świetnie Klicu naprawde obrzydliwości :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 wiesz co nie, ale mozesz wpasc do mnie na chate i moge Ci pokazac co i jak :) spoko, po wyplacie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 niezły hardcore to ostatnie coś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 wiesz co nie, ale mozesz wpasc do mnie na chate i moge Ci pokazac co i jak :) dzieki chlopaki za komentsy :)) nie idz ten murzyn Cie zgwalci ! ::D:D jednooki steve miazdzy cycki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 31 Sierpień 2008 Share Napisano 31 Sierpień 2008 heh... Chyba Klicek nad czymś nowy pracuje :D Pewnie niedługo coś fajnego zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dynia Napisano 31 Sierpień 2008 Share Napisano 31 Sierpień 2008 no ładne modele ładne skończ którś:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2008 Kreska w wolnym czasie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 wow, dobre to jest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 Czyli jednak to prawda że atakujesz rynek produkujący Hentai ;), ten ostatni inteligent ma bardzo milutki wyraz twarzy. Przy czym jako goły model dużo bardziej mi się widzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AT7 Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 O ŻESZ Klicek MEGA, bardzo mi się podoba, wręcz...... ;D Jęzor najlepszy. Jak zrobiłeś ślinke ? Nie no boskie :D Brzydal puszcza nam oczko hehehehe pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serratus Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 Super sprawa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 Tak jak Klicek napisał, oświetlenie i render zrobił Kreska w wolnym czasie... więc nie mylcie adresatów jak wysyłacie swoje ochy i achy :) U mnie podobnie jak u Gothama... na renderze się dość słodko zrobiło... zbyt słodko jak na takiego brzydala :D Ale rozumiem, że Krecha to tak dla frajdy trzepnął..tak czy siak zarówno model jak i kolorki pozytywnie bardzo :) Na luzaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 chlopaki kawal dobrej roboty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 Fajne modele tutaj zawsze są, ale jakoś wcześniej nie zmotywowały mnie do komentarza, ale ten ostatni render... o kuta! Świetny Panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 uuuuuuuuuuuuuuuuuu.......... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 zaraz zwymiotuje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 Sensacja, rewelacja. Bazka w wingsie? Wyglada jak Venom z nadwaga troche... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 Ale paskuda ;o buzi z języczkiem, fu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 dobra robota chlopaki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 Ale ohyda. Tekstura twarzy trochę niedopracowana, ładniej by było gdyby dziąsła i pryszcze miały lekko inny kolor, ale rozumiem że na szybko. Model, shadery i światło fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 slina jest domalowana, dlatgego widac ze jest cos nie teges :) a tekstur nie ma (klickowi nie chcialo sie zrobic uvalek, leniwiec jeden) tylko pare zwyklych materialow (z cellurarem na bumpie), dokladnie 3, na glowe jezyk i oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 bardzo fajnie panowie ... ale szkoda ze nie ma textury i jakiegos sss-a - było by jeszcze lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-hpx- Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 a fe ale paskuda! Kawał dobrej roboty XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demigod Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 Klicek co ty bierzesz daj recepte :] normalnie rzeznia fajny ten Blob na smyczy go a obok muto "czarnucha" :] a woklo jakis rozpi...... krew miecho mozgi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sand Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 rewelacja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 No az mnie ruszyło żeby to wziąć i oteksturowac... ale sobie potem przypomniałem ze nie spałem od 36h i padłem :P Kawal dobrej roboty ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 Kolejna fajna praca :D W takim krótkim czasie robi takie fajne prace. Jak ty to robisz?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 Kolejna fajna praca :D W takim krótkim czasie robi takie fajne prace. Jak ty to robisz?? :D Wynik ciężkiej i systematycznej pracy pewnie, a do tego szczypta (duża) talentu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 6 Wrzesień 2008 Share Napisano 6 Wrzesień 2008 Bardzo miłe- cieszy oko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 6 Wrzesień 2008 Share Napisano 6 Wrzesień 2008 A zes pojechal Marcin :) ... jestem swiezo po sniadaniu patrzac na ta obslizgla facjate wiaze sie gardlo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 13 Wrzesień 2008 Share Napisano 13 Wrzesień 2008 jeśli jeszcze zmienisz kolor dziąseł i pryszczy, jak sugeruje Ania.. to nie wiem czy przebrnę przez to... zajebiaszczo obrzydliwe... pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi