Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 774
  • Wyświetleń 199,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jak cie kiedyś znalazłem na ca.org to poszło wile twoich szkiców na dysk

bardzo lubie twoją kreske

pozdro :)

Napisano

Wow, czadowe te szkice :D Zawsze lubiłem prace rysowane w tym stylu... Powiedz, czy rysujesz z wyobraźni czy z refek jakichś ?

BTW - te ostatnie małpki także nieźle dają radę... ogólnie respekt :D

Popodziwiać chyba mogę, chociaż poziom dla mnie nieosiąglny...

Napisano
  • Autor

Dzieki chlopaki, zarzucam kilka rzeczy ze skeczbuka, troszke pomazałem też to w szopie.

65322783.jpg

32872851.jpg

48928364.jpg

96887695.jpg

Napisano

bardzo fajne te ostatnie, szkoda ze te kolorki nie manualnie ale to szczegol ;) very cool..

Napisano

Twoje szkice są naprawdę dobre. Takie świeże, lekkie i nie zamęczone. Ten z kogutem mnie rozwalił :D ładne operowanie plamą, jednak w takich eksperymentach "traditional + digital" chyba można wyciągnąć nieco więcej, a takie płaskie traktowanie niektórych partii chyba lepiej i "prawdziwiej" wyglądałoby, gdyby je zrobić ręcznie, np. akwarelkami.

Aczkolwiek kreska: cud miód :D

Napisano

Przepiękne szkice. Super kreska i bardzo kreatywne podejście do rzeczy :) Super!

Pozdrawiam

Napisano

Przefantastyczne, bardzo przyjemnie ogląda mi sie Twoje prace. Świetnie trafiasz kreską.

Napisano

Chyba do zadnej teczki nie wracam tak czesto jak do Twojej :) (w zasadzie obu). Sadze ze pod wzgledem pomyslow zajmuja czolowe miejsca na 3dmaksie i traktuje je jako swego rodzaju punkt odniesienia. Kogut mnie absolutnie urzekl! Szczegolnie podobaja mi sie wlasnie pracki w technikach tradycyjnych, ale digitale tez kopia tylek! Wrzucaj tego jak najwiecej :)

Napisano
  • Autor

Dzięki dzięki , niecierpliwie czekam na te efekty potem ;)

Wrzuce coś bo nie mialem ikonki teczki a glupio tak sama ikonke wsadzić bez updejtu ;)

pozdr.

M.

skanskeczesmall.jpg

Napisano

bardzo przyjemne szkice. Ta dziewczyna z kwiatkiem prosi się o jakieś ładne kolory. Chyba przesadziłeś z wgłębieniami w wewnętrznych kącikach oczu i są być może odrobinę za mocno od siebie oddalone.

ładnie ładnie...

Napisano
  • Autor

Dzięki Panowie, nie wiem czy bede kolorować, może jak bedzie chwila, ale predzej posmaruje coś innego w ołówku.

Miałem troszke wolniejszych chwil w pracy, narysowałem sobie coś takiego..

i znikam bo robota sie znowu pojawiła ;)

carcopy41000.jpg

Edytowane przez lisu

Napisano

dach samochodu z lewej troche chyba za "geometryczny"..ale tak to mistrzunio panie..bardzo mi sie podoba

Napisano

ja bym przykadrowal z lewej...nawet nie wiem czy bym kawalka samochodu nie machnal :)

aale kolory i swiatlo niezly czad...

Napisano

Brakuje slow bo nie mozna przeklinac, wiec pozostaje mi napisac, ze ostatni obrazek poprawny.

Napisano

kopara opada

ale jak maciekG napisał małe ciap z lewej chyba by coś poprawiło, albo wstawić tam filar?

no i może troszkę szczegółów na pustyni, ale na tyle żeby nie stracić tej przestrzeni po prawej

Napisano

do kogo trzeba uderzać i prosić żeby się urodzić z takim talentem...?

piknie panie piknie.. bardzo mi się podoba, super scenka, fajne kolorki..

Napisano

Naprawdę ładne :)

Napisano

Piekna kreska ... szkice po prostu bajkowe ;].

Co do kolorkow to 2 detale mi sie gryza, za "geometryczna" krawedz dachu i dziwny reflex na drzwiach, ale to tylko szkopul :D.

Pozdrawiam.

Napisano

a moglbys pokazac referke z tego zdj?

Napisano
  • Autor

bartolomeo - tak to moja wersja lotosa bo ta wasza jest beee ;)

Panowie dzięki wszystkim, widze ze pojawiaja się jakieś głosy o waleniu tego ze zdjecia..otoz scena jest z bańki, najpierw sklekociłem sobie w maxie plan i wszystko :) szukałem fotek, ale nie znalazłem fajnego ujęcia ;)

car1w.jpg

Edytowane przez lisu

Napisano

a gdzie byli jego rodzice?! sie pytam! ;)

a serio to niesamowicie ten ostatni wyglada.napatrzec sie nie mozna:)

Napisano

z glowy tak dobrze przekalkulowales swiatlo? respekt

Napisano

Chyba ostatnio jest moda na psychozę pt. "on to jechał ze zdjęcia" ;)

Dobra robota, światło się świetnie czyta - i bardzo dobrze uzupełnia brak detalu. To swoją drogą interesujące - ile wyrazu pracy może dać dobrze skonstruowane światło.

Napisano

Zgodze się z aspenboy'em :) co do szkicy to widac ze pewna reka rysowane,przemyslane i swiatlocien rozlozony jak by w przyszlosci mialy sie stac kolorowymi pracami:P mam racje?:)

Napisano
  • Autor

Dzieki wszystkim jeszcze raz,

dzis w sumie tez troche luzu mialem wiec spreparowałem coś takiego, w sumie mozna jeszcze to podlubać, moze ktos cos zasugeruje mądrego to pociągne jeszcze..

edit: poprawilem drzwi i szkiełko ;)

prevcar2d.jpg

Edytowane przez lisu

Napisano

właśnie tylko niebo mnie razi :P reszta bardzo super! jak się tak leciutko rozmyje wzrok to można pomyśleć że foto/super-wizka

Napisano

Mnie jakoś specjalnie w niebie nic nie razi, może mogłoby być nieco mniej nasycone... nie wiem. I znowu oświetlenie na wypasie.