Coyote Napisano 5 Luty 2009 Napisano 5 Luty 2009 jak cie kiedyś znalazłem na ca.org to poszło wile twoich szkiców na dysk bardzo lubie twoją kreske pozdro :)
Mr Pank Napisano 5 Luty 2009 Napisano 5 Luty 2009 czuć w szkicach artyzm i ten niebieski mi sie podoba, świetny pozdr..
SBT77 Napisano 7 Luty 2009 Napisano 7 Luty 2009 Wow, czadowe te szkice :D Zawsze lubiłem prace rysowane w tym stylu... Powiedz, czy rysujesz z wyobraźni czy z refek jakichś ? BTW - te ostatnie małpki także nieźle dają radę... ogólnie respekt :D Popodziwiać chyba mogę, chociaż poziom dla mnie nieosiąglny...
lisu Napisano 28 Luty 2009 Autor Napisano 28 Luty 2009 Dzieki chlopaki, zarzucam kilka rzeczy ze skeczbuka, troszke pomazałem też to w szopie.
lordbiernac Napisano 28 Luty 2009 Napisano 28 Luty 2009 kulturka szkice :) gratuluje honorowej wzmianki w challengu na cgtalku:)
Dann.G Napisano 28 Luty 2009 Napisano 28 Luty 2009 bardzo fajne te ostatnie, szkoda ze te kolorki nie manualnie ale to szczegol ;) very cool..
telthona Napisano 1 Marzec 2009 Napisano 1 Marzec 2009 Twoje szkice są naprawdę dobre. Takie świeże, lekkie i nie zamęczone. Ten z kogutem mnie rozwalił :D ładne operowanie plamą, jednak w takich eksperymentach "traditional + digital" chyba można wyciągnąć nieco więcej, a takie płaskie traktowanie niektórych partii chyba lepiej i "prawdziwiej" wyglądałoby, gdyby je zrobić ręcznie, np. akwarelkami. Aczkolwiek kreska: cud miód :D
peter_f Napisano 1 Marzec 2009 Napisano 1 Marzec 2009 Przepiękne szkice. Super kreska i bardzo kreatywne podejście do rzeczy :) Super! Pozdrawiam
veri_jr Napisano 2 Marzec 2009 Napisano 2 Marzec 2009 Przefantastyczne, bardzo przyjemnie ogląda mi sie Twoje prace. Świetnie trafiasz kreską.
Urbanboogie Napisano 2 Marzec 2009 Napisano 2 Marzec 2009 Chyba do zadnej teczki nie wracam tak czesto jak do Twojej :) (w zasadzie obu). Sadze ze pod wzgledem pomyslow zajmuja czolowe miejsca na 3dmaksie i traktuje je jako swego rodzaju punkt odniesienia. Kogut mnie absolutnie urzekl! Szczegolnie podobaja mi sie wlasnie pracki w technikach tradycyjnych, ale digitale tez kopia tylek! Wrzucaj tego jak najwiecej :)
lejacypies Napisano 4 Marzec 2009 Napisano 4 Marzec 2009 Dobre szkice, widac ze cwiczysz reke, to daje potem efekty :)
lisu Napisano 8 Marzec 2009 Autor Napisano 8 Marzec 2009 Dzięki dzięki , niecierpliwie czekam na te efekty potem ;) Wrzuce coś bo nie mialem ikonki teczki a glupio tak sama ikonke wsadzić bez updejtu ;) pozdr. M.
Morbid Karbid Napisano 8 Marzec 2009 Napisano 8 Marzec 2009 bardzo przyjemne szkice. Ta dziewczyna z kwiatkiem prosi się o jakieś ładne kolory. Chyba przesadziłeś z wgłębieniami w wewnętrznych kącikach oczu i są być może odrobinę za mocno od siebie oddalone. ładnie ładnie...
aspenboy Napisano 8 Marzec 2009 Napisano 8 Marzec 2009 Tu się robi naprawdę konkretnie ostatnio... bardzo fajne szkice.
Dann.G Napisano 9 Marzec 2009 Napisano 9 Marzec 2009 panna po prawej- mistrz! fajne rysowanie panie! pozdro
lisu Napisano 9 Marzec 2009 Autor Napisano 9 Marzec 2009 (edytowane) Dzięki Panowie, nie wiem czy bede kolorować, może jak bedzie chwila, ale predzej posmaruje coś innego w ołówku. Miałem troszke wolniejszych chwil w pracy, narysowałem sobie coś takiego.. i znikam bo robota sie znowu pojawiła ;) Edytowane 9 Marzec 2009 przez lisu
Dann.G Napisano 9 Marzec 2009 Napisano 9 Marzec 2009 dach samochodu z lewej troche chyba za "geometryczny"..ale tak to mistrzunio panie..bardzo mi sie podoba
lordbiernac Napisano 9 Marzec 2009 Napisano 9 Marzec 2009 (edytowane) najsik kurde, kolorki. zaczynasz niezle wymiatac koliego :) Edytowane 11 Marzec 2009 przez jaras
maciekG Napisano 9 Marzec 2009 Napisano 9 Marzec 2009 ja bym przykadrowal z lewej...nawet nie wiem czy bym kawalka samochodu nie machnal :) aale kolory i swiatlo niezly czad...
leander Napisano 9 Marzec 2009 Napisano 9 Marzec 2009 Brakuje slow bo nie mozna przeklinac, wiec pozostaje mi napisac, ze ostatni obrazek poprawny.
Bedyk Napisano 9 Marzec 2009 Napisano 9 Marzec 2009 kopara opada ale jak maciekG napisał małe ciap z lewej chyba by coś poprawiło, albo wstawić tam filar? no i może troszkę szczegółów na pustyni, ale na tyle żeby nie stracić tej przestrzeni po prawej
Hubi Napisano 9 Marzec 2009 Napisano 9 Marzec 2009 do kogo trzeba uderzać i prosić żeby się urodzić z takim talentem...? piknie panie piknie.. bardzo mi się podoba, super scenka, fajne kolorki..
kamil.ochel Napisano 9 Marzec 2009 Napisano 9 Marzec 2009 jaj. jak się ładowało to myślałem że 3d albo zdjęcie.
peter_f Napisano 10 Marzec 2009 Napisano 10 Marzec 2009 Niesamowite!!! Masz ogromny talent mayk!!! Gratki fronta :) Pozrawiam
bartolomeo Napisano 10 Marzec 2009 Napisano 10 Marzec 2009 to inspiracja Lotosem? ;) ładniutko wyszło.
SEB Napisano 10 Marzec 2009 Napisano 10 Marzec 2009 Piekna kreska ... szkice po prostu bajkowe ;]. Co do kolorkow to 2 detale mi sie gryza, za "geometryczna" krawedz dachu i dziwny reflex na drzwiach, ale to tylko szkopul :D. Pozdrawiam.
Jonasz_Real Napisano 10 Marzec 2009 Napisano 10 Marzec 2009 Bardzo mi się podoba. Przede wszystkim kolory.... mayk, czy to malowalesz ze zdjecia, z glowy ?
lisu Napisano 10 Marzec 2009 Autor Napisano 10 Marzec 2009 (edytowane) bartolomeo - tak to moja wersja lotosa bo ta wasza jest beee ;) Panowie dzięki wszystkim, widze ze pojawiaja się jakieś głosy o waleniu tego ze zdjecia..otoz scena jest z bańki, najpierw sklekociłem sobie w maxie plan i wszystko :) szukałem fotek, ale nie znalazłem fajnego ujęcia ;) Edytowane 10 Marzec 2009 przez lisu
lolipop Napisano 10 Marzec 2009 Napisano 10 Marzec 2009 a gdzie byli jego rodzice?! sie pytam! ;) a serio to niesamowicie ten ostatni wyglada.napatrzec sie nie mozna:)
Gość dekiel Napisano 10 Marzec 2009 Napisano 10 Marzec 2009 z glowy tak dobrze przekalkulowales swiatlo? respekt
aspenboy Napisano 10 Marzec 2009 Napisano 10 Marzec 2009 Chyba ostatnio jest moda na psychozę pt. "on to jechał ze zdjęcia" ;) Dobra robota, światło się świetnie czyta - i bardzo dobrze uzupełnia brak detalu. To swoją drogą interesujące - ile wyrazu pracy może dać dobrze skonstruowane światło.
lejacypies Napisano 11 Marzec 2009 Napisano 11 Marzec 2009 Zgodze się z aspenboy'em :) co do szkicy to widac ze pewna reka rysowane,przemyslane i swiatlocien rozlozony jak by w przyszlosci mialy sie stac kolorowymi pracami:P mam racje?:)
lisu Napisano 12 Marzec 2009 Autor Napisano 12 Marzec 2009 (edytowane) Dzieki wszystkim jeszcze raz, dzis w sumie tez troche luzu mialem wiec spreparowałem coś takiego, w sumie mozna jeszcze to podlubać, moze ktos cos zasugeruje mądrego to pociągne jeszcze.. edit: poprawilem drzwi i szkiełko ;) Edytowane 13 Marzec 2009 przez lisu
Dann.G Napisano 12 Marzec 2009 Napisano 12 Marzec 2009 z niebem cos moze jeszcze zrobic...ale generalnie jest naprawde super
kamil.ochel Napisano 12 Marzec 2009 Napisano 12 Marzec 2009 właśnie tylko niebo mnie razi :P reszta bardzo super! jak się tak leciutko rozmyje wzrok to można pomyśleć że foto/super-wizka
aspenboy Napisano 12 Marzec 2009 Napisano 12 Marzec 2009 Mnie jakoś specjalnie w niebie nic nie razi, może mogłoby być nieco mniej nasycone... nie wiem. I znowu oświetlenie na wypasie.
Rekomendowane odpowiedzi