kliment woroszyłow Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 (edytowane) Zacząłem go jakis czas temu i tak sobie dłubie powoli...to moze pokaże;) Poczciwa stara dobra ciotka Ju 52. [/img] [/img] P.S. Że krzywo? wiem wiem. Edytowane 11 Maj 2008 przez kliment woroszyłow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topek Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 wariat:) ile to ma poly? bo pewnie wszystko jest modelowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 MS x5 ? fajny model :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 Poczciwy model!:D Podziwiam Cię za cierpliwość:) pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 27 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2008 FAlcom-ms x 2 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 Ojej, naprawdę ma być tak krzywo? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 jesli mam byc szczery to nie wygieta blacha nie wyglada jeszcze tak jak powinna, poza tym oki i spoko, chociaz tak jak mowilem na gg, nie wchodzilbym tak w detal zanim nie mialbym skonczonego prostego modeli calosci ;) ale ja to ja :P powodzenia z nowym projektem, bede tu czesto zagladal jak zawsze pionier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 o jej wkocnu to dodales :D No robi wrazenie :) Widac ze ci sie nudzi :D pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 27 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2008 Patry>na zdjęciach referencyjnych jest duzo krzywiej, a ja dopiero zaczynam go krzywić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kimmi Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 Fajnie. Te pasy na dachu strasznie dziwnie się łączą, poza tym spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 te krzywizny to talent czy brak umiejetnosci?:D chyba juz sobie sam odpowiedzialem:) jedziesz dalej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 27 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2008 JohnZi- przyłapałes mnie!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goran Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 kliment: no, ziomal, dołożyłeś do pieca. Pięknie pokrzywione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 respect my master ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 Fajną maszynę wybrałeś, zawsze mnie rozbawiało to nietypowe umiejscowienie silników na dziobie i skrzydłach:). Jedziesz dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 Wygląda jak po wypadku. Czy te blachy na dachu nie powinny się trochę inaczej schodzić? Jakieś łączenia, śrubki, nity? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 Pierwszy krzywy model który mi siępodoba :) Jedziesz dalej. Pokażesz siatunie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 Najs :). Będę zaglądał na pewno. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 27 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2008 Fajnie ze sie podoba, mnie w sumie tez. ZAWSZE chciałem go wymodelowac.Na dzisiaj mam dość. ostatni renderek. i siatka dla maniaków :P Aniu- powinny ciut, ale nie martw sie jeszcze to pomęcze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 wogole mi sie to niepodoba juz, wszysto brzydko, krzywo, szaro, nie zgadza sie z referkami to wogole nie wyglada na samolot tylko czolg albo rower i za malo poly, juz nie wspominajac o szczegolow ktory tutaj wogole nie ma, wiec co ja mam Ci napisac ?! JEST PIEKNIE I CZEKAM NA WIECEJ! ! MY MASTER :D pozdro ziom! edit: hahahh ale bede sie z Ciebie smial jak w polowie ci komp wywali ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 No łał! Same siatki pokazuj! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW_2305 Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 Nie wiem, jak Twoj sprzet to wytrzymuje, ale model jest elegancki. To trzeba byc zakochanym w takich samolocikach, zeby takie szczegoly modelowac;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 28 Kwiecień 2008 Share Napisano 28 Kwiecień 2008 jest pieknie moj góró ! :) a o sprzet sie nie martwcie.. klimek ma renderfarme :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheCapo Napisano 29 Kwiecień 2008 Share Napisano 29 Kwiecień 2008 Świetnie wygląda ten samolot:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malyboa Napisano 30 Kwiecień 2008 Share Napisano 30 Kwiecień 2008 kocham ten wip .... jedziesz dalej kolezko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 30 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2008 Główna konstrukcja płata zrobiona, można wreszcie przystąpic do uzbrajania go w osprzęt, cięcia arkuszy no i wytłaczania blachy. [/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 1 Maj 2008 Autor Share Napisano 1 Maj 2008 troche sie naklikałem musze przyznac, efekty nocnej pracy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrixus17 Napisano 1 Maj 2008 Share Napisano 1 Maj 2008 Amazing :D wiesz jak będą pierwsze loty to zaproś mnie też bym se takim polatał ;D :D :D co TY masz za sprzęt?? ;| mi to już dawno by przy czymś takim komop dawno się zjarał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 1 Maj 2008 Autor Share Napisano 1 Maj 2008 mam sztywne połącznie z komputerem NASA ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrixus17 Napisano 1 Maj 2008 Share Napisano 1 Maj 2008 aha taki patent :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 1 Maj 2008 Autor Share Napisano 1 Maj 2008 Ostatni renderek na dzisiaj. Zmęczyła mnie ciotunia:) płat skończony chyba. [/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 1 Maj 2008 Share Napisano 1 Maj 2008 wybornie Ci idzie:) eee, oby tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 1 Maj 2008 Share Napisano 1 Maj 2008 heh oj kolego kiedy Ci sie to znudzi ?! Daj szanse innym ;D Naprawde pieknie ! jak tego nie skonczysz to zobaczysz co Ci zrobie ;D pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 1 Maj 2008 Share Napisano 1 Maj 2008 :O kawal dobrego modelu widze :) pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kimmi Napisano 1 Maj 2008 Share Napisano 1 Maj 2008 Bardzo łądnie. Ile to ma poly? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arekk_94 Napisano 1 Maj 2008 Share Napisano 1 Maj 2008 Łoł... nie żal ci kompa??;D Kurcze jak to jest, że u jednych krzywo to poprostu badziewie i brak umiejętności, a u innych poprostu piękny detal i im krzywiej tym lepiej? Ładnie, czekam na upy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 1 Maj 2008 Autor Share Napisano 1 Maj 2008 arekk_94, pewnie dlatego ze krzywo niechcacy a krzywo celowo to jednak róznica. hmm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 1 Maj 2008 Share Napisano 1 Maj 2008 super kliment;) ile tych poli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Maj 2008 Share Napisano 1 Maj 2008 arekk_94, pewnie dlatego ze krzywo niechcacy a krzywo celowo to jednak róznica. hmm? z tym, ze u Ciebie wyglada na niecelowo bo te krzywizny nie wygladaja jak krzywa blacha tylko jak bledy... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
briz Napisano 2 Maj 2008 Share Napisano 2 Maj 2008 ładny samolocik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 3 Maj 2008 Autor Share Napisano 3 Maj 2008 kontynuuje prace, powoli idzie ale zawsze do przodu, zaczynam robic usterzenie ogonowe i dodłubałem kółko . [/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 3 Maj 2008 Share Napisano 3 Maj 2008 Rendery kółka ogonowego miażdżą:] Zresztą wszystko miażdży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 3 Maj 2008 Share Napisano 3 Maj 2008 tak jak mówiłem tylne koło super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 3 Maj 2008 Share Napisano 3 Maj 2008 nie ma o czym gadac Wojtku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 3 Maj 2008 Share Napisano 3 Maj 2008 no no dajesz dajesz :D mowilem Ci ze ladnie przedstawiasz swoje modele ?:p pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 3 Maj 2008 Share Napisano 3 Maj 2008 no wymiatasz wymiatasz!! :) Bieznik kola rewelka!! ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 3 Maj 2008 Share Napisano 3 Maj 2008 Model miazga. Ale mam mieszane uczucia co do tego kamuflażu. Ja bym zrobił czysto blaszaną maszynę :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 3 Maj 2008 Share Napisano 3 Maj 2008 Model na tym poziomie cieszy oko niesamowicie, brawo! Dawaj dalej!!! Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Maj 2008 Share Napisano 3 Maj 2008 no kurcze az sie chce zlamac regulamin :) hehe no jest elegancko i rewelacyjnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xaoo Napisano 3 Maj 2008 Share Napisano 3 Maj 2008 Witam Zgadzam sie z Hynol-em model wyglada zdecydowanie lepiej bez kamuflazu. Z nim nie widac ile pracy w niego wlozono. Beda wiec dwie wersje? Czy juz zapadla ostateczna decyzja? Pozdrawiam i bede dalej obserwowal pace. xaoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi