Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 173
  • Wyświetleń 52,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Wow Ale oldskoool!. Fajnie ze ma3d działa.

• A dziekuje Wam bardzo! tak mam 2 pociechy (synów) no jest zabawnie :D   wrzucę jeszcze kilka obrazków-gif-wideo   [video=youtube;BPKYO4y-5LE]         pozdro

• O witaj Sidre! Na szczęście Max3d jeszcze funkcjonuje, to chyba ostatnie takie forum.

Posted Images

Napisano

ładne, w klimacie, jaram się w opór, najs rajting jou ;]

Napisano
  • Autor

Dzieki Diem.

wrzucam takie tam ostatnio...

RIO było w tv :D

rio.jpg

rio.jpg

Flamastrowe wprawki...

132d982fef1bb812c8609f0ae67bd659-d7frx61.jpg

i z kolana w autobusie...

sketch_by_sidre1-d7frxbz.jpg

dzieki pozdro.

Napisano

Dużo dobrego. Szkoda że takie małe te obrazki. Rio było rysowane węglem?

Napisano

Fajne to, też czuje, że muszę popróbować różnych narzędzi :)

Napisano
  • Autor

Czesc, nie wrzucałem nic prawie rok, to wrzuce cos z ostatniego miesiąca .

girl%2Bhoker%2B3.jpg

pirate%2Bearing.jpg

pani%2Bruda.jpg

ladies.jpg

3%2Bpanie.jpg

mewy.jpg

altanka.jpg

Napisano

mysle, ze przydaloby ci sie porobic troche studiów nosów ludzkich, coby nie popaśc w maniere.

http://2.bp.blogspot.com/-0GtLVg4bAKU/VNolefmCHGI/AAAAAAAABoY/1f_Eb_qBLyI/s1600/girl%2Bhoker%2B3.jpg

nie podoba mi sie uklad dloni, zero w nich dynamiki. tu tak niby powyginana tance polamance na drązko krzesle a ręcoma jakby guzik zapinala

http://3.bp.blogspot.com/-qu8zQQfvP7Q/VNtdUqdCjgI/AAAAAAAABoo/9ftvAtv0Tws/s1600/pirate%2Bearing.jpg

tutaj po prawej budowa twarzy jest zla. wiem ze to kartun, ale nie wyglada to na celowe, po prostu nos i usta sa w innej perspektywie

http://4.bp.blogspot.com/-hmX2WMqdkdQ/VL0dl8Vy5GI/AAAAAAAABlY/whLipsCqmaY/s1600/altanka.jpg

tutaj kompozycja jest do bani i ogolnie nic sie nie dzieje. zero przestrzeni, wszystko sie dzieje w jednej plaszczyznie, koncept tej ilustracji przypomina mi rysunki dziecka na ktorych jest DOMEK DRZEWO MAMA TATA BABCIA I JA ;d, dizajn domka i drzewa tez nieciekawy, nawet jak chodzi o wode to szczegolnie nie poszalales (obczaj sobie co Zorn robil, zeby uczynic wode bardzo ciekawą https://www.google.pl/search?q=anders+zorn&espv=2&biw=1680&bih=955&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=VCTdVNjtDNDcasG0grgP&ved=0CAYQ_AUoAQ#imgdii=_&imgrc=sb8f2L3F_dLvcM%253A%3B-aRkz8mteqgvbM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.steveartgallery.se%252Fupload1%252Ffile-admin%252Fimages%252Fnew22%252FAnders%252520Zorn-525857.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.steveartgallery.se%252Foil%252520painting%252520artist%252FAnders%252520Zorn.html%3B650%3B487), jedynie kolory ładnie stonowane, chociaz tez błekit pomarancz to zadne szalenstwo jak chodzi o palete

http://3.bp.blogspot.com/-OvNgxal8TXc/VLeJCej-G9I/AAAAAAAABlE/ICkzRqBLyfI/s1600/mewy.jpg

to juz ciekawsze, ale tez kompo dziwne, niewiadomo, czy ten obraz przedstawia droge, kamienie czy ptaki. kamienie ci tak ladnie wyszly, ze szkoda ci je bylo obciąc i skierowac "kamere" troche wyzej zeby popatrzyc sie na ptaka. Robiąc zdjecie ptakom na pewno bys ich nie wrzucil w takie miejsce, ustawilbys kadr tak, zeby "patrzec" na ptaka, nie na kamulce.

i tak ladniej ode mnie

Edytowane przez Rozpu

Napisano
  • Autor

Dzieki Andrzeju.

Rozpu - nie we wszystkim sie z Tobą zgadzam, ale dzieki za dogłębną analize.

Napisano

Mi się najbardziej podobają enviro, jak i trzy panienki obok siebie.

Nie mogłam jednak pozbyć się wrażenia, że większość kobitek ma taki sam wyraz twarzy :P

smile_zps1d590b2f.png

Napisano

Ale to śliczne! Mega ciekawe kształty, wymiatasz w tych stylizacjach. Studiowałeś może to z jakiś konkretne materiałów/twórcy?

Napisano

Ten ostatni jest świetny. Proste ale super wykonane jak dla mnie. Widać pewność decyzji i odważne pociągnięcia pędzlem. Pozdrawiam

Napisano

Bardzo ciekawie tutaj!

Masz dużą pewność w malowaniu, to jest super :)

Napisano
  • Autor

Takie ostatnio rzeczy z międzyczasu...

Warszawa Śródmieście.

wwa_sro.jpg

6b7a0131668293.565c12febaedb.jpg

5a595531668293.565c12febe504.jpg

1.gif

Solec.

train_sidre.gif

To nie wiem.

73a6d931006973.563c8d942f466.jpg

Audi Quattro

audi%2Bquattro.jpg

pozdr

Napisano

qrde, podobaja mi się te krótkie animacje, w ogóle fajny styl sie tu zaczyna rodzić, no i widać spory progres względem pierwszego postu.. tak trzymać.. :D

Napisano
  • Autor

Dzięki Wam wszystkim za komentarze i za fronta!

Tymczasem takie coś...

miodowa_2_orange.jpg

Edytowane przez Sidre

Napisano

nie kumam zupełnie o co chodzi w poprzednim :D ale fajną masz tą stylówkę i elegancko Ci to idzie :)

Napisano
  • Autor

motyl tez nie kumam :D

Wrzucam następny...

sienkiewicza.jpg

i dodatkowo pierwsze video :D

[video=youtube;0G6Vw-XYdR0]

Pozdro

Napisano

Uuu człowiek lasso :D

Nie było mnie trochę a tu tak skill podskoczył!

Ogólnie eleganckie te ostatnie poczynania, fajny i czytelny styl. Czekam na więcej :)

Napisano
sidre_favela.jpg

grass.jpg

Świetna praca. Piękny krajobraz wykonany ręka profesjonalisty. Ciekawy zakątek krajobrazu.

Napisano

tyle warstf ze sie w czosnku krenci ;d ale slabo nie jest oner

zarzucaj więcej bo milo popatszec

pozdrawiam,

telesfor

Napisano
  • Autor

Jeszcze kawałek Warszawy

plac%2Bkonfederacji%2Bs.jpg

oraz malowanka na ipadzie

Plik%2B10.05.2016%252C%2B14%2B09%2B47.jpeg

i filmik z ipada

pozdr

Napisano

Ekstra, dzięki za speedpainting :)

pouczający

btw fajnie się tutaj broni centralna kompozycja

Napisano

Pol roku czekania i tylko 2 obrazki? Eeee dawaj wiecej ;)

Napisano
  • Autor

no troche wstyd...

to jeszcze takie mam

Na aukcje charytatywna dla PGC

znalezisko_rozjasnione_Maciej_Sidorowicz_male.jpg

i fanart "Stranger Things"

animated%2Bfanart.gif

fanart%2B1.jpg

Napisano

widzialam tego fanarta ze stranger things chyba na tumblu czy gdzies :D chyba viralowo sie rozszedl :D swietna rzecz :D

Napisano
  • Autor

Hej,

Dzieki za miłe słowa !

Dorzucam kilka "wirtualnych plenerów" .

maciej-sidorowicz-2.jpg?1481106459

maciej-sidorowicz-1.jpg?1481106490

maciej-sidorowicz-5.jpg?1481106461

maciej-sidorowicz-7.jpg?1481106464

Napisano

2d to nie bajka w ktorej sie odnajduje tak do konca ale podziwianie wychodzi mi calkiem dobrze noi uwielbiam klimaty tej teczki. Super!

Napisano

Zawsze mnie fascynuje, jak można zrobić coś tak mega fajnego bez bawienia się w miliony podrysów, geometrię wykreślną i inne pierdoły. Ja to zawsze chcę, żeby każdy parapet był wymierzony i nie umiem zrobić czegoś z takim luzem. Zazdroszczę.

Prace genialne, czuć klimat i styl :)

Napisano

Przez twoje wrzuty można popaść w kompleksy ;) Za dobre to wszystko

Napisano
  • Autor

Dzieki Wam. :)

to jeszcze taki

maciej-sidorowicz-19.jpg?1484731012

Edytowane przez Sidre