Traitor Napisano 5 Marzec 2009 Napisano 5 Marzec 2009 (edytowane) "Poczatek końca" "Orchidea rzeczywistości nadnaturalnej" "Pasożyt" "Trociowy samotnik" "Dupa wołowa" "Niezłe jaja" "Sweter pana Mietka" "Pomieszanie z poplątaniem" "Zaprezentuj temat analizując celowo wybrane przykłady literackie" ;) Edytowane 5 Marzec 2009 przez Traitor
Destroyer Napisano 5 Marzec 2009 Napisano 5 Marzec 2009 ... "Niszczyciel" ... Popieram ten temat, może miałbym nowy fajny avatar :D "Dupa wołowa" "Niezłe jaja" "Sweter pana Mietka" "Pomieszanie z poplątaniem" najlepsze jak dotąd :D
Mr Pank Napisano 5 Marzec 2009 Napisano 5 Marzec 2009 "Ostatnia sekunda" dobry temat kaeru z tego możne byc coś dynamicznego 2d "Kat sprawiedliwości" "1vs1" "1vs10000" i "Konstruktor maszyn bojowych" .
Lucas Napisano 5 Marzec 2009 Napisano 5 Marzec 2009 To jeszcze parę propozycji "Live hard, die young" "Komuno wróć!" "Sceny biblijne" "Bezsenność" "FAIL" ;) Dwa ostatnie dają dość duże pole manewru.
bartonfink Napisano 5 Marzec 2009 Napisano 5 Marzec 2009 He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you. Friedrich Nietzsche (1844 - 1900), Beyond Good and Evil, Aphorism 146
Gotham Napisano 5 Marzec 2009 Napisano 5 Marzec 2009 Kryzys jest git, ale bez jakiegokolwiek dopowiedzenia, naprawdę fajnie otwarty i na czasie. W bitwie właśnie chodzi o swawolną interpretację tematów, jak tematem jest czas a ktoś modeluje zegarek to tak... no nie bardzo ;). BTW. Ktoś kiedyś rzucił świetny temat... Tenisistki! :D
bartolomeo Napisano 6 Marzec 2009 Napisano 6 Marzec 2009 tak czytałem i wychodzi na to, ze dominuje: "Kryzys" - dowolna interpetacja :) "Niezrealizowane idee, pomysły, wynalazki" "Mistrz i Małgorzata" "zbrodnia i kara" - można to rozwinąć do "Dostojewski"... czytając któryś post myślałem, że widziałem "Dynablaster" (to nie grał ten robi szablony w corelu), ale to był nick czyjś nick (Dunablaster) i naszło mnie - że ta gra może być mega inspirująca :) "Dynablaster" - dowolna interpretacja. idąc dalej tym tropem - "gry 8 bitowe" :D
voyager Napisano 6 Marzec 2009 Napisano 6 Marzec 2009 "FAIL" ;) Jestem całym sercem za! ode mnie: - Ucieczka - Where am I?
Eden-3d Napisano 6 Marzec 2009 Napisano 6 Marzec 2009 niezreczna sytuacja przygoda o kleryku co na lysa gore polecial kwiat paproci
piotr kura Napisano 6 Marzec 2009 Napisano 6 Marzec 2009 "Mistrz i Małgorzata" "zbrodnia i kara" - można to rozwinąć do "Dostojewski"... ale wtedy Bułchakow sie obrazi :rolleyes:
bartolomeo Napisano 6 Marzec 2009 Napisano 6 Marzec 2009 hahahaha... ale dałem plamę! Mama polonistka a tu takie byki :D wybaczcie.
Levus Napisano 6 Marzec 2009 Napisano 6 Marzec 2009 "Niezręczna sytuacja" też jest git jak dla mnie:D
makak Napisano 6 Marzec 2009 Napisano 6 Marzec 2009 Tyle ciekawych pomysłów, że można by obdzielić nimi kilka następnych konkursów :)
yookeer Napisano 6 Marzec 2009 Napisano 6 Marzec 2009 Cisza Wielkie Zmartwienie Dzień po... Dzień przed...
Shogun 3D Napisano 6 Marzec 2009 Napisano 6 Marzec 2009 "Niezreralizowane pomysły"... Jak patrzę wstecz na historię moich bitew na forum, czuję się, jakby ktoś dawał mi drugą szansę... ;D A tak to przychylam się do pomysłów książkowych, ale ująłbym to tak: "A słowo 3D/2D się stało..." Zwróćcie uwagę, jak wielkie pole do popisu dawały bitwy na CG Talku. Wystarczy wspomniec kilka ostatnich: "Spectacular", "Journey Begins", "Cyberpunk". Już na sam dźwięk tych tematów mozna się zakrztusić lub wręcz udławić nawałem jednostek pomysłowych na zwój kory mózgowej. Dlatego tez proponuje poza dwoma wspomnainymi wyżej, takie tematy, jak: - Deus ex machina - Świat za horyzontem - Przegięcie przestrzeni - Coś się kończy, coś się zaczyna (już nawet nie inspirowane, tylko zerżnięte z Sapkowskiego), - Niepokonani - Nowa nadzieja Styka. Mógłbym tak w nieskończoność... :)
CzAk1 Napisano 6 Marzec 2009 Napisano 6 Marzec 2009 "kwiat paproci"? Nie czaje o_O To ode mnie jeszcze taki temacik: "Bogowie nowych czasów"
Destroyer Napisano 6 Marzec 2009 Napisano 6 Marzec 2009 Ja myślę, że temat powinien być bardziej pozytywny, coś jak: " Oblicza śmierci " :D
Leru Napisano 6 Marzec 2009 Napisano 6 Marzec 2009 Tak skromnie rzucę, że mam nadzieję, że moderatura wybierze nie więcej niż 3 tematy spośród tych tu obecnych ;)
n-pigeon Napisano 6 Marzec 2009 Napisano 6 Marzec 2009 "Chwila sławy" zaproponowana przez adrian2608, wydaje mi się dobrym pomysłem, daje duże pole do interpretacji oraz wydaje się być ciekawa, nie związana z jedną tematyką. 1
kotisded Napisano 6 Marzec 2009 Napisano 6 Marzec 2009 Dla mnie najlepsze "mistrz i małgorzata" (generalnie dostojewski) - Genialne. "niezreczna sytuacja" "Krok Cie dzieli od..." "Dziwne uczucie " i ode mnie "efekt motyla"
KoMic Napisano 6 Marzec 2009 Napisano 6 Marzec 2009 Oj Leru Leru, o ile mnie pamiec nie myli, to autor watku zapomnial dopisac, albo jest gdzies drobnym maczkiem, "propozycje z ktorych nie skozystamy": ] hehe Wydaje mi sie, ze z kilku ostatnich edycji zaden temat nie byl wyloniony z sondy. ale to tylko takie moje male nic nie znaczace domysly: ] pozdro
Destroyer Napisano 7 Marzec 2009 Napisano 7 Marzec 2009 Ludzie chcieli mieć mieć możliwość zaproponowania tematu ale o tym żeby któryś z zaproponowanych powinien zostać wybrany już nikt nie mówił ;P
adek Napisano 7 Marzec 2009 Autor Napisano 7 Marzec 2009 Ostatnie Bitwy faktycznie odbyły się bez sondy. Tutaj chcemy ją zrobić, ale nie będzie na neij wszystkich zaproponowanych przez Was tematów. Wybierzemy kilka-kilkanaście powtarzających się tutaj tematów i wybierzecie spośród nich.
serratus Napisano 7 Marzec 2009 Napisano 7 Marzec 2009 Moja propozycja: "Wojna - wczoraj, dzis, jutro"
Destroyer Napisano 7 Marzec 2009 Napisano 7 Marzec 2009 no to ja też za voodoo tylko to trochę ograniczający temat do samych kart graficznych od 3dfx :D
Leru Napisano 7 Marzec 2009 Napisano 7 Marzec 2009 KoMic -> hehe ja to piszę jako user, dyć modem nie jestem ;)
imprecis Napisano 7 Marzec 2009 Napisano 7 Marzec 2009 "W krainie czarów" "Sen dziecka" "Na pograniczu jawy i snu" "Krwawa jatka" "Podróże astralne"
cez_34 Napisano 7 Marzec 2009 Napisano 7 Marzec 2009 a może początki techniki? pierwszy samolot maszyna parowa ,lokomotywa,telefon...etc etc -------------------------------------------------------------- średniowieczne machiny wojenne..trebusz balista katapulta itd...
KLICEK Napisano 7 Marzec 2009 Napisano 7 Marzec 2009 temat imo powinien byc luzny i latwy do interpretowania, bo wyjdzie stypa taka jak ostatnim razem z telewizorami, w kazdym watku bylo ich 321321321
shi Napisano 7 Marzec 2009 Napisano 7 Marzec 2009 straszny się tu bajzel porobił. Nie wiem czy jest sens wypisywanie kolejnych propozycji, bo padło ich juz tyle ze każda kolejna gnie w tym natloku. No i pamietajmy ze nawet jesli 10 osób pod rząd mowi ze ze voodo jest najlepsze to i tak nie stanowia zadnej wiekszosci. Może moderowie mogli by wyjasnic jak zamierzają wyłonić z tego tematy hmm?
Leru Napisano 8 Marzec 2009 Napisano 8 Marzec 2009 No KLICEK jak narazie dostarczył najlepszy temat :P
sly Napisano 8 Marzec 2009 Napisano 8 Marzec 2009 "Kryzys" - fajnie otwarty temat. Mój faworyt. "Rodzinna historia" "Zakazane" pozdrawiam.
Gość koso Napisano 8 Marzec 2009 Napisano 8 Marzec 2009 Moje propozycje: "wsi moja sielska" "na krawędzi" "senna mara" "życie na Marsie" "horyzont zdarzeń" "po ciemnej stronie lustra"
Destroyer Napisano 8 Marzec 2009 Napisano 8 Marzec 2009 po ciemnej stronie lustra mi się podoba! dobry temat na zeshizowane wizje :D
Pionier Napisano 8 Marzec 2009 Napisano 8 Marzec 2009 a może sporty przyszłości calkiem spoko temat :)
chveti Napisano 9 Marzec 2009 Napisano 9 Marzec 2009 sporty przyszłości i fail jak dla mnie najlepsze :)
Rekomendowane odpowiedzi