Napisano 5 Marzec 200916 l "Poczatek końca" "Orchidea rzeczywistości nadnaturalnej" "Pasożyt" "Trociowy samotnik" "Dupa wołowa" "Niezłe jaja" "Sweter pana Mietka" "Pomieszanie z poplątaniem" "Zaprezentuj temat analizując celowo wybrane przykłady literackie" ;) Edytowane 5 Marzec 200916 l przez Traitor
Napisano 5 Marzec 200916 l ... "Niszczyciel" ... Popieram ten temat, może miałbym nowy fajny avatar :D "Dupa wołowa" "Niezłe jaja" "Sweter pana Mietka" "Pomieszanie z poplątaniem" najlepsze jak dotąd :D
Napisano 5 Marzec 200916 l "Ostatnia sekunda" dobry temat kaeru z tego możne byc coś dynamicznego 2d "Kat sprawiedliwości" "1vs1" "1vs10000" i "Konstruktor maszyn bojowych" .
Napisano 5 Marzec 200916 l To jeszcze parę propozycji "Live hard, die young" "Komuno wróć!" "Sceny biblijne" "Bezsenność" "FAIL" ;) Dwa ostatnie dają dość duże pole manewru.
Napisano 5 Marzec 200916 l He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you. Friedrich Nietzsche (1844 - 1900), Beyond Good and Evil, Aphorism 146
Napisano 5 Marzec 200916 l Kryzys jest git, ale bez jakiegokolwiek dopowiedzenia, naprawdę fajnie otwarty i na czasie. W bitwie właśnie chodzi o swawolną interpretację tematów, jak tematem jest czas a ktoś modeluje zegarek to tak... no nie bardzo ;). BTW. Ktoś kiedyś rzucił świetny temat... Tenisistki! :D
Napisano 6 Marzec 200916 l tak czytałem i wychodzi na to, ze dominuje: "Kryzys" - dowolna interpetacja :) "Niezrealizowane idee, pomysły, wynalazki" "Mistrz i Małgorzata" "zbrodnia i kara" - można to rozwinąć do "Dostojewski"... czytając któryś post myślałem, że widziałem "Dynablaster" (to nie grał ten robi szablony w corelu), ale to był nick czyjś nick (Dunablaster) i naszło mnie - że ta gra może być mega inspirująca :) "Dynablaster" - dowolna interpretacja. idąc dalej tym tropem - "gry 8 bitowe" :D
Napisano 6 Marzec 200916 l niezreczna sytuacja przygoda o kleryku co na lysa gore polecial kwiat paproci
Napisano 6 Marzec 200916 l "Mistrz i Małgorzata" "zbrodnia i kara" - można to rozwinąć do "Dostojewski"... ale wtedy Bułchakow sie obrazi :rolleyes:
Napisano 6 Marzec 200916 l hahahaha... ale dałem plamę! Mama polonistka a tu takie byki :D wybaczcie.
Napisano 6 Marzec 200916 l Tyle ciekawych pomysłów, że można by obdzielić nimi kilka następnych konkursów :)
Napisano 6 Marzec 200916 l "Niezreralizowane pomysły"... Jak patrzę wstecz na historię moich bitew na forum, czuję się, jakby ktoś dawał mi drugą szansę... ;D A tak to przychylam się do pomysłów książkowych, ale ująłbym to tak: "A słowo 3D/2D się stało..." Zwróćcie uwagę, jak wielkie pole do popisu dawały bitwy na CG Talku. Wystarczy wspomniec kilka ostatnich: "Spectacular", "Journey Begins", "Cyberpunk". Już na sam dźwięk tych tematów mozna się zakrztusić lub wręcz udławić nawałem jednostek pomysłowych na zwój kory mózgowej. Dlatego tez proponuje poza dwoma wspomnainymi wyżej, takie tematy, jak: - Deus ex machina - Świat za horyzontem - Przegięcie przestrzeni - Coś się kończy, coś się zaczyna (już nawet nie inspirowane, tylko zerżnięte z Sapkowskiego), - Niepokonani - Nowa nadzieja Styka. Mógłbym tak w nieskończoność... :)
Napisano 6 Marzec 200916 l "kwiat paproci"? Nie czaje o_O To ode mnie jeszcze taki temacik: "Bogowie nowych czasów"
Napisano 6 Marzec 200916 l Ja myślę, że temat powinien być bardziej pozytywny, coś jak: " Oblicza śmierci " :D
Napisano 6 Marzec 200916 l Tak skromnie rzucę, że mam nadzieję, że moderatura wybierze nie więcej niż 3 tematy spośród tych tu obecnych ;)
Napisano 6 Marzec 200916 l "Chwila sławy" zaproponowana przez adrian2608, wydaje mi się dobrym pomysłem, daje duże pole do interpretacji oraz wydaje się być ciekawa, nie związana z jedną tematyką.
Napisano 6 Marzec 200916 l Dla mnie najlepsze "mistrz i małgorzata" (generalnie dostojewski) - Genialne. "niezreczna sytuacja" "Krok Cie dzieli od..." "Dziwne uczucie " i ode mnie "efekt motyla"
Napisano 6 Marzec 200916 l Oj Leru Leru, o ile mnie pamiec nie myli, to autor watku zapomnial dopisac, albo jest gdzies drobnym maczkiem, "propozycje z ktorych nie skozystamy": ] hehe Wydaje mi sie, ze z kilku ostatnich edycji zaden temat nie byl wyloniony z sondy. ale to tylko takie moje male nic nie znaczace domysly: ] pozdro
Napisano 7 Marzec 200916 l Ludzie chcieli mieć mieć możliwość zaproponowania tematu ale o tym żeby któryś z zaproponowanych powinien zostać wybrany już nikt nie mówił ;P
Napisano 7 Marzec 200916 l Autor Ostatnie Bitwy faktycznie odbyły się bez sondy. Tutaj chcemy ją zrobić, ale nie będzie na neij wszystkich zaproponowanych przez Was tematów. Wybierzemy kilka-kilkanaście powtarzających się tutaj tematów i wybierzecie spośród nich.
Napisano 7 Marzec 200916 l no to ja też za voodoo tylko to trochę ograniczający temat do samych kart graficznych od 3dfx :D
Napisano 7 Marzec 200916 l "W krainie czarów" "Sen dziecka" "Na pograniczu jawy i snu" "Krwawa jatka" "Podróże astralne"
Napisano 7 Marzec 200916 l a może początki techniki? pierwszy samolot maszyna parowa ,lokomotywa,telefon...etc etc -------------------------------------------------------------- średniowieczne machiny wojenne..trebusz balista katapulta itd...
Napisano 7 Marzec 200916 l temat imo powinien byc luzny i latwy do interpretowania, bo wyjdzie stypa taka jak ostatnim razem z telewizorami, w kazdym watku bylo ich 321321321
Napisano 7 Marzec 200916 l straszny się tu bajzel porobił. Nie wiem czy jest sens wypisywanie kolejnych propozycji, bo padło ich juz tyle ze każda kolejna gnie w tym natloku. No i pamietajmy ze nawet jesli 10 osób pod rząd mowi ze ze voodo jest najlepsze to i tak nie stanowia zadnej wiekszosci. Może moderowie mogli by wyjasnic jak zamierzają wyłonić z tego tematy hmm?
Napisano 8 Marzec 200916 l "Kryzys" - fajnie otwarty temat. Mój faworyt. "Rodzinna historia" "Zakazane" pozdrawiam.
Napisano 8 Marzec 200916 l Moje propozycje: "wsi moja sielska" "na krawędzi" "senna mara" "życie na Marsie" "horyzont zdarzeń" "po ciemnej stronie lustra"
Napisano 8 Marzec 200916 l po ciemnej stronie lustra mi się podoba! dobry temat na zeshizowane wizje :D