Skocz do zawartości

Nowym tematem kolejnej Bitwy 3D/2D powinien być:  

410 użytkowników zagłosowało

1. 1. Nowym tematem kolejnej Bitwy 3D/2D powinien być:

• Sporty przyszłości
      23
    • Obcy w mieście
      29
    • Kryzys
      32
    • Niezrealizowane idee, pomysły, wynalazki
      54
    • FAIL
      46
    • Nowa nadzieja
      35
    • Po ciemnej stronie lustra
      85
    • Ostatnia sekunda
      84
    • Alter ego
      14
    • Last performance
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Dziękujemy za Wasze propozycje tematów.

Sporo tego było. Musieliśmy jednak spośród nich wybrać 10 tematów, które możemy oddać dalszemu głosowaniu.

Spośród nich 3 najlepsze mają szansę stać się nowym tematem konkursu. Dlaczego 3 pierwsze? Żeby trudniejsze było przewidzenie co konkretnie będzie kolejnym tematem konkursu.

Zapraszamy do głosowania!

• Odpowiedzi 165
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

long time no see... ;)

Witam po przerwie (na tym portalu mam chyba same dłuuugie przerwy) Podobają mi się wszystkie pomysły (brawa dla osoby która zaproponowała "Kryzys" - chyba bardzo na czasie hehehe) i już grzeje 3ds maxa do potyczki... Pozdrawiam...

Napisano

mój głosik na ostatnią sekundę.

Napisano

Ramsez gadasz tam o instynkcie stadnym, a każdy i tak zagłosuje na to, o czym pracę chciałby samemu zrobić :P Zagłosowałem na ostatnią sekundę (brat mnie zachęcił :D) i zdziwiłem się, ze tyle dostała głosów :P

Napisano

(Gdyby) tematem była ostatnia sekunda, ciekawe kto by zrobił prace w stylu " w ostatniej sekundzie meczu telewizor się zepsuł" xD Ten temat jest dość fajny, nie ogranicza jak ostatni, daje szerokie możliwości :)

Napisano

Wahałem się pomiędzy "Ostatnią sekundą", a "Niezrealizowane idee, pomysły, wynalazki' oba dają dużo swobody w realizacji pomysłu. Wygrała "Ostatnia sekunda".

Gość DreamMaster
Napisano

kaeru - Nie pisz w ten sposób, bo zapeszasz. "Ostatnia sekunda" - w miarę ciekawe ...

Napisano (edytowane)

Ra juz nie chodzi o temat pode mnie, bo i tak prawdopodobnie nie wezme udzialu, ale temat nie powinien narzucac pomyslu z gory, powinien byc dosc luzny, jednoczesnie latwy do zinterpretowania, ale nie na tyle zeby z miejsca robic pistolet przy glowie ;) ehhh, sondy mnie nie kreca raczej, ale bitwa wraca do korzeni, wiec niech bedzie tak jak jest gora ustalila. Tak czy inaczej ja zostane w opozycji

Jezeli chodzi o propsa mojego tematu, jezeli do tego pijesz, zawsze mozesz zrobic pieska na innej planecie z dziwnymi domkami, albo drzewo na innej planecie czujace sie zle, bo nie ma przyjaciol ;) nie musisz robic glutow i wampirow

Edytowane przez KLICEK
Napisano

KLICEK racja, ale mozna dodac dopisek "bez broni" albo limit 2 prace z bronia ;) Chciaz myslalem ze wiecej prac bedzie z zegarkiem i sekundami :)

Pozdrawiam

Napisano

Ja do niczego nie piję. Z natury bezkonfliktowy jestem. :)

Temat imo pozwala się wykazać specom z każdej dziedziny.

Napisano (edytowane)

Ra : to wszystko kwestia dobrej intepretacji tematu - na upartego mógłby nawet byc podany przez Ciebie glut i wampir siegający po chusteczkę - trzeba by to tylko klarownie przedstawic ze nie zdążył biedak ;) - tak czy siak osobiscie głosuję na FAIL ... albo na Obcy w mieście - bo to tez jest dosyc rozwojowe - począwszy od szerszenia w gnieździe pszczół po ruski odrzutowiec pomiedzy wieżowcami Nowego Jorku

Edytowane przez jaras
Napisano

no pewnie ze tak, pomysl sie liczy, szkoda ze bedzie ich tak malo i kazda praca bedzie powielala motyw poprzedniej :)) szit znowu narzekam, Jarku jak przyjdziesz do chaty wymierz mi liscia :)

Napisano

no nie wiem moim zdaniem ostatnia sekunda jest tematem ktory zawęża możliwości strasznie. Możesz wymyslic fajnych pomyslow 10-20 ale ostatnio uczestników było z jakieś ok 130 wiec ci kolejni beda kombinowac jak kon pod gore.

Już widze te sceny w wiekszosci ktorych beda jacys goscie na sekunde przed trgiczna smiercia.

:(

oobiscie namawiam na Kryzys i Fail (moim zdniem jedyne dajace szeroka mozliwosc interpretacji)

Ogolnie moim zdneim kaszana z tematami >> że sa malo przygodowe.

Gość DreamMaster
Napisano

Jest już jakiś orientacyjny termin rozpoczęcia bitwy ?

Napisano

Nowa nadzieja nie jest zła, moim zdaniem dużo można na ten temat wymyślić i baaaardzo różnie zinterpretować.. No i FAIL chyba najbardziej otwarty;D

Napisano

JA zdecydowanie odrzuciłbym niezrealizowane idee, pomysły, wynalazki. Wydaje mi się, że niewielu by wtedy stworzyło coś fajnego i oryginalnego.. Aczkolwiek mogę się mylić.. Temat fajnie brzmi ale uważam, że jest piekielnie trudny do zrealizowania ;p

Napisano
no nie wiem moim zdaniem ostatnia sekunda jest tematem ktory zawęża możliwości strasznie. Możesz wymyslic fajnych pomyslow 10-20 ale ostatnio uczestników było z jakieś ok 130 wiec ci kolejni beda kombinowac jak kon pod gore.

Już widze te sceny w wiekszosci ktorych beda jacys goscie na sekunde przed trgiczna smiercia.

:(

Moim zdaniem pole manewru jest jednak szerokie, kwestia tylko na ile rzeczywiście możemy siebie nazwać artystami i potrafimy wymyślić coś totalnie różnego.

Mimo wszystko głosowałem na Niezrealizowane pomysły ale Fail też by mnie ucieszył:)

Napisano

Mi też ostatnia sekunda jakoś nie podchodzi :/

"Po ciemnej stronie lustra" to można właściwie podciągnąć wszystko ale jak liczyłbym na takie kliamty jak Sok z żuka, Gnijąca Panna Młoda, Coraline, American McGee's Alice albo bardziej hardcorowo-koszmarowo jak Jericho czy Hellraiser ;)

Napisano
(Gdyby) tematem była ostatnia sekunda, ciekawe kto by zrobił prace w stylu " w ostatniej sekundzie meczu telewizor się zepsuł" xD Ten temat jest dość fajny, nie ogranicza jak ostatni, daje szerokie możliwości :)

Mhm tymbardziej, że to już było...

No i to lustro... mmmmmm po prostu lukier na moje oczy mmmmmmm

Napisano
Ja do niczego nie piję. Z natury bezkonfliktowy jestem. :)

Temat imo pozwala się wykazać specom z każdej dziedziny.

Mozesz spróbować pić do ciemnej strony lustra... ;D

Napisano (edytowane)

z ostatnia sekunda jest taki problem, ze cos podobnego juz bylo, a dokladnie "Krytyczny moment". Oczywiscie mozna polemizowac ze to zupelnie cos innego, ale przedstawienie graficzne moze byc bardzo podobne.

moj glos na Niezrealizowane idee, pomysły, wynalazki

Edytowane przez KoMic
Napisano
Będzie jeszcze jakaś dogrywka pomiędzy najpopularniejszymi, czy wygrywa ten, który ma najwięcej głosów niezależnie od przewagi?

wygrywa temat ktory zostanie rozlosowany z top3, wiec nic nie jest pewne co do sekundy (oby nie wygrala, tyle moge powiedziec, bo temat juz byl identyczny)

Napisano

glosuje na FAIL ! przynajmniej byłoby zabawnie bo ostatnia sekunda to smutek i rozpacz. Znowu powstanie 50 takich samych pracek z czego 49 nie zostanie ukonczonych -ech szkoda gadac

Napisano

"Ostatnia sekunda" kojarzy mi sie z "Momentem krytycznym" i ogolnie to juz bylo. Zaglosowalem na Lustro, chociaz zastanawialem sie jeszcze nad Sportami.