tweety Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 Hepi niu jer! Niniejszym zakładam wątek Z drugiej strony ekranu - 2010 Wiecie co w nim robić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BizU Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 Jakieś pytania? zapraszam na IRC'a :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian2608 Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 BizU- Nastepnym razem, na stok wyskoczę w takim szalu;p sry za jakość, ale to z telefonu;) Wolę nie ryzykować jazdy z aparatem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 Fajne spodnie ;) A deska jaka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian2608 Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 Fajne spodnie ;) A deska jaka? Thank's:D Decha z wypożyczalni, z tego co właśnie wyczytałem na kwitku widnieje "Fanatic Duke", pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 goofy jak ja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 6 Styczeń 2010 Share Napisano 6 Styczeń 2010 Berlin 02.01. Po-sylwestrowe nastroje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 6 Styczeń 2010 Share Napisano 6 Styczeń 2010 (edytowane) wow, jak jakaś reklama telefonii komórkowej gdzie w sloganie występuję słowo paczka ;) Edytowane 6 Styczeń 2010 przez ttaaddeekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 10 Styczeń 2010 Share Napisano 10 Styczeń 2010 Obciach 90's na studniówce 2010. Lucek jako solista. http://www.youtube.com/watch?v=8ODYTaDav_I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 10 Styczeń 2010 Share Napisano 10 Styczeń 2010 SWRSC-Dlaczego z drugiego ? Nie ciekawiej z pierwszego ? lucek91- I nagle wszystkie dziewczyny uciekły ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 Raz do roku. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 12 Styczeń 2010 Share Napisano 12 Styczeń 2010 Szykuję się do rozbudowania dziarki na plecy także pochwalę się (tylko dziarką bo za resztę raczej musiałbym przepraszać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 17 Styczeń 2010 Share Napisano 17 Styczeń 2010 Smok wyszedł "ciut" większy... sztuka czasem rzeczywiście JEST cierpieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 17 Styczeń 2010 Share Napisano 17 Styczeń 2010 większy wygląda lepiej niż na wizce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kłapouchy Napisano 30 Styczeń 2010 Share Napisano 30 Styczeń 2010 Super tatuaże, ja ostatnio piercingiem się trudzę, niektóre miejsca też są bolesne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 30 Styczeń 2010 Share Napisano 30 Styczeń 2010 wygląda super, kiedy kolor ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 7 Luty 2010 Share Napisano 7 Luty 2010 Smok wyszedł "ciut" większy... sztuka czasem rzeczywiście JEST cierpieniem E tam! mnie wcale nie bolało! serio! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 18 Luty 2010 Share Napisano 18 Luty 2010 Kolor... ciągle robię (duża powierzchnia i trochę to zajmuje). Wrzucę jak uda mi się skończyć. Też myślę o piercingu ale... poczekam trochę, rozejrzę się co i jak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 20 Luty 2010 Share Napisano 20 Luty 2010 Mała przerwa, nie wyszło tak jak powinno, ale trudno :) modelowane w Snow'ie, ok 2h, najgorsza była prawa ręka - 9 razy, z czego 5 razem ze szczytem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvin Napisano 20 Luty 2010 Share Napisano 20 Luty 2010 Też ostatnio modelowałem w Snow'ie :P. Teraz są na to świetne warunki bo lekko dodatnia temperatura sprawia że śnieg idealnie się lepi i jest podatny na szlifowanie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 21 Luty 2010 Share Napisano 21 Luty 2010 za buke masz +10 do bycia cool ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 21 Luty 2010 Share Napisano 21 Luty 2010 Kliment. Nie chce miec takiego taty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 21 Luty 2010 Share Napisano 21 Luty 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 21 Luty 2010 Share Napisano 21 Luty 2010 RK - rewelacyjna ta dziara, świetny projekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 25 Luty 2010 Share Napisano 25 Luty 2010 Dzięki eMPeck, fajnie że się podoba. Gdzie Cię wywiało, rzadko Cię widać Prawie skończone- usunę jeszcze ten niby "połysk" bo kiepsko wyszedł i kolor do podciągnięcia, reszta chyba ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 25 Luty 2010 Share Napisano 25 Luty 2010 Jak to gdzie mnie wywiało. Na forum w gamearcie siedzę :D Poza forum, głównie praca :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 8 Marzec 2010 Share Napisano 8 Marzec 2010 Cos slabo ten watek prędzie w tym roku, wiec cos dorzucam od siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 8 Marzec 2010 Share Napisano 8 Marzec 2010 Świetne zdjecie Leander ! Podobna do taty :D Dziara na łapie musi być ! Pozdrawiam i wszystkiego dobrego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 9 Marzec 2010 Share Napisano 9 Marzec 2010 to i ja się polansuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 9 Marzec 2010 Share Napisano 9 Marzec 2010 Valery...jak zwykle xD A gdzie twoje foto jak pijesz browara ze świeczką? ]:-> leander...widzę, że świeży jeszcze ojciec :) Powodzonka, cierpliwości i wszystkiego dobrego życzę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 16 Marzec 2010 Share Napisano 16 Marzec 2010 heehe, Valery, zarąbista fotka :D Fajny klimat i dobrze widzieć że zdrówko już dopisuje ;) pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 17 Marzec 2010 Share Napisano 17 Marzec 2010 Valery: haha bomba :D Takie mi z lata wysłali, to się też "odkryję":). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 18 Marzec 2010 Share Napisano 18 Marzec 2010 HELLO from HELL Czy pamięta ktos tu jeszcze piksara ? Wrednego moderatora ? Po małej odmianie. Wystarczyło na rok odstawić 3dmax i fotosklepa :) Ale ja tu jeszcze wróce, sofcik juz sie instaluje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 18 Marzec 2010 Share Napisano 18 Marzec 2010 najs tits! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 18 Marzec 2010 Share Napisano 18 Marzec 2010 w 2008 jakiś taki weselszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 18 Marzec 2010 Share Napisano 18 Marzec 2010 Co ta bieda robi z ludzi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trybal Napisano 18 Marzec 2010 Share Napisano 18 Marzec 2010 W takim razie pokażę się i ja :D To z ferii w jednym z zamków, które zwiedziłem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 18 Marzec 2010 Share Napisano 18 Marzec 2010 O wątek ożył. Fajnie. Ale te poprzednie fotki niezłe. Piksar nie do poznania. Nie wiedziałem natomiast, że tatuaże to taki standard wśród grafików. Trzeba będzie bitwe na tatuaże zrobić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Napisano 18 Marzec 2010 Share Napisano 18 Marzec 2010 HELLO from HELL ... Ale ja tu jeszcze wróce, sofcik juz sie instaluje :) czyli mówisz że wszystko wróci do normy? :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Marzec 2010 Share Napisano 24 Marzec 2010 Piksar z managera teraz wyglada jak europoseł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 28 Marzec 2010 Share Napisano 28 Marzec 2010 PikSar ja bym Cie na ulicy chyba nie poznał... szok ja od roku próbuje zrzucić ze 2kg chociaż i nic znajdz w końcu czas na jakiś browar we wrocku :) Ziomuś - z tym zdrówkiem duzo lepiej ale ostatnio za to zdrówko psychiczne zaczyna nawalać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 2 Kwiecień 2010 Share Napisano 2 Kwiecień 2010 Piksar- gratulacje. Też zrzucałem ostatnio także wiem jaki to ból :) Valery- zdrówko psychiczne i graficy na MAX3d ? Staaaaary, nie wiem co palisz ale musi być niezłe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 2 Kwiecień 2010 Share Napisano 2 Kwiecień 2010 (edytowane) RK kolczyki ssia jesli juz sie nie babrza to problemy tylko robia, mi to zeby zepsuly a teraz to tylko dzury po zostaly nie ma co :D no i rozkmin jedno avanti i mozna zostac trochu rozszarpanym :D nawet po walce na pijaka ze swetrewm :Ds RK wsumie kupa lat dawno nic nie gadalismy :D a no i ja sie podlansuje :D nic sie nei zmienia Edytowane 2 Kwiecień 2010 przez piotrek merge posts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 2 Kwiecień 2010 Share Napisano 2 Kwiecień 2010 o Krzysiu i jego sławna truskawkowa czapeczka, dobry lans :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 3 Kwiecień 2010 Share Napisano 3 Kwiecień 2010 Valery, jak coś ustawiacie we Wro to piszcie z wyprzedzeniem SMS, poza piątkami jestem dostępny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 7 Kwiecień 2010 Share Napisano 7 Kwiecień 2010 To ja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 7 Kwiecień 2010 Share Napisano 7 Kwiecień 2010 PIksar, man! :D coz za progress :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 7 Kwiecień 2010 Share Napisano 7 Kwiecień 2010 no piksar 10kg/5lat mniej ;) jedziesz dalej;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 8 Kwiecień 2010 Share Napisano 8 Kwiecień 2010 illy...dobre foto. Daje Pięć Gwiazdek XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 8 Kwiecień 2010 Share Napisano 8 Kwiecień 2010 Szkoda ze nie Dyshque Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi