Napisano 31 Grudzień 200915 l Hepi niu jer! Niniejszym zakładam wątek Z drugiej strony ekranu - 2010 Wiecie co w nim robić ;)
Napisano 4 Styczeń 201015 l BizU- Nastepnym razem, na stok wyskoczę w takim szalu;p sry za jakość, ale to z telefonu;) Wolę nie ryzykować jazdy z aparatem:D
Napisano 4 Styczeń 201015 l Fajne spodnie ;) A deska jaka? Thank's:D Decha z wypożyczalni, z tego co właśnie wyczytałem na kwitku widnieje "Fanatic Duke", pozdro!
Napisano 6 Styczeń 201015 l wow, jak jakaś reklama telefonii komórkowej gdzie w sloganie występuję słowo paczka ;) Edytowane 6 Styczeń 201015 l przez ttaaddeekk
Napisano 10 Styczeń 201015 l Obciach 90's na studniówce 2010. Lucek jako solista. http://www.youtube.com/watch?v=8ODYTaDav_I
Napisano 10 Styczeń 201015 l SWRSC-Dlaczego z drugiego ? Nie ciekawiej z pierwszego ? lucek91- I nagle wszystkie dziewczyny uciekły ;)
Napisano 12 Styczeń 201015 l Szykuję się do rozbudowania dziarki na plecy także pochwalę się (tylko dziarką bo za resztę raczej musiałbym przepraszać)
Napisano 17 Styczeń 201015 l Smok wyszedł "ciut" większy... sztuka czasem rzeczywiście JEST cierpieniem
Napisano 30 Styczeń 201015 l Super tatuaże, ja ostatnio piercingiem się trudzę, niektóre miejsca też są bolesne :)
Napisano 7 Luty 201015 l Smok wyszedł "ciut" większy... sztuka czasem rzeczywiście JEST cierpieniem E tam! mnie wcale nie bolało! serio! :D
Napisano 18 Luty 201015 l Kolor... ciągle robię (duża powierzchnia i trochę to zajmuje). Wrzucę jak uda mi się skończyć. Też myślę o piercingu ale... poczekam trochę, rozejrzę się co i jak :)
Napisano 20 Luty 201015 l Mała przerwa, nie wyszło tak jak powinno, ale trudno :) modelowane w Snow'ie, ok 2h, najgorsza była prawa ręka - 9 razy, z czego 5 razem ze szczytem.
Napisano 20 Luty 201015 l Też ostatnio modelowałem w Snow'ie :P. Teraz są na to świetne warunki bo lekko dodatnia temperatura sprawia że śnieg idealnie się lepi i jest podatny na szlifowanie.
Napisano 25 Luty 201015 l Dzięki eMPeck, fajnie że się podoba. Gdzie Cię wywiało, rzadko Cię widać Prawie skończone- usunę jeszcze ten niby "połysk" bo kiepsko wyszedł i kolor do podciągnięcia, reszta chyba ok
Napisano 25 Luty 201015 l Jak to gdzie mnie wywiało. Na forum w gamearcie siedzę :D Poza forum, głównie praca :/
Napisano 8 Marzec 201015 l Świetne zdjecie Leander ! Podobna do taty :D Dziara na łapie musi być ! Pozdrawiam i wszystkiego dobrego :)
Napisano 9 Marzec 201015 l Valery...jak zwykle xD A gdzie twoje foto jak pijesz browara ze świeczką? ]:-> leander...widzę, że świeży jeszcze ojciec :) Powodzonka, cierpliwości i wszystkiego dobrego życzę :D
Napisano 16 Marzec 201014 l heehe, Valery, zarąbista fotka :D Fajny klimat i dobrze widzieć że zdrówko już dopisuje ;) pozdro!
Napisano 18 Marzec 201014 l HELLO from HELL Czy pamięta ktos tu jeszcze piksara ? Wrednego moderatora ? Po małej odmianie. Wystarczyło na rok odstawić 3dmax i fotosklepa :) Ale ja tu jeszcze wróce, sofcik juz sie instaluje :)
Napisano 18 Marzec 201014 l W takim razie pokażę się i ja :D To z ferii w jednym z zamków, które zwiedziłem :>
Napisano 18 Marzec 201014 l O wątek ożył. Fajnie. Ale te poprzednie fotki niezłe. Piksar nie do poznania. Nie wiedziałem natomiast, że tatuaże to taki standard wśród grafików. Trzeba będzie bitwe na tatuaże zrobić :)
Napisano 18 Marzec 201014 l HELLO from HELL ... Ale ja tu jeszcze wróce, sofcik juz sie instaluje :) czyli mówisz że wszystko wróci do normy? :p
Napisano 28 Marzec 201014 l PikSar ja bym Cie na ulicy chyba nie poznał... szok ja od roku próbuje zrzucić ze 2kg chociaż i nic znajdz w końcu czas na jakiś browar we wrocku :) Ziomuś - z tym zdrówkiem duzo lepiej ale ostatnio za to zdrówko psychiczne zaczyna nawalać ;)
Napisano 2 Kwiecień 201014 l Piksar- gratulacje. Też zrzucałem ostatnio także wiem jaki to ból :) Valery- zdrówko psychiczne i graficy na MAX3d ? Staaaaary, nie wiem co palisz ale musi być niezłe ;)
Napisano 2 Kwiecień 201014 l RK kolczyki ssia jesli juz sie nie babrza to problemy tylko robia, mi to zeby zepsuly a teraz to tylko dzury po zostaly nie ma co :D no i rozkmin jedno avanti i mozna zostac trochu rozszarpanym :D nawet po walce na pijaka ze swetrewm :Ds RK wsumie kupa lat dawno nic nie gadalismy :D a no i ja sie podlansuje :D nic sie nei zmienia Edytowane 2 Kwiecień 201014 l przez piotrek merge posts
Napisano 3 Kwiecień 201014 l Valery, jak coś ustawiacie we Wro to piszcie z wyprzedzeniem SMS, poza piątkami jestem dostępny