Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

po za zamianie na samym poczatku taxowek w pixele, dalej juz leci po rowni pochylej w dol. Natomiast pomysl rewelacyjny.

Napisano

Swietny pomysl i mnostwo odnosnikow do znanych starych gier. Nie podoba mi sie zakonczenie - piksel z ziemi nie powinien sie tak dziko obracac, nie pasuje to imo ani troszke.

Napisano
po za zamianie na samym poczatku taxowek w pixele, dalej juz leci po rowni pochylej w dol. Natomiast pomysl rewelacyjny.
Ja bym powiedział że raczej utrzymuje ten poziom do końca. Jednak fakt że mogłoby jeszcze pod koniec czymś mocniej walnąć.

Jeden z najlepszych szortów jakie widziałem ostatnimi czasy.

Napisano

Jak to końcówka słaba? Nie znacie Odysei kosmicznej? Albo nawiązania w komiksie Szninkiel Rosińskiego? Przecież to świetne jest! I trzyma poziom po całości..

no ale zadowolić polskiego widza graniczy z cudem więc dam sobie spokój obronę filmiku :)

Napisano

mi tez na koniec z odyseja sie skojarzylo. swietny spot na reklamę gier mobilnych i mysle, ze ktos go niedlugo w tym celu kupi :)

Napisano (edytowane)

Postacie nie trzymają proporcji >:D

Zauważyliście reklamy Commodore, OCEAN, Psygnosis nad wejściami do metra?

Edytowane przez narwik
Napisano

... bardzo ładna rewelacja ...:)).. o tym jak głupota potrafi zrobić cofkę do samego początku.... rzeczywiście czuję się jak bym już zaczynał w tym uczestniczyć.... :))

Napisano

huh obejrzalem to wkoncu w chacie na duzym ekranie :) czas cofnac to co napisalem, to jest naprawde w deche :)

Napisano

Świetna muzyczka w creditsach, szkoda że podczas filmu nie leciało nic podobnego bo mam słabość do takich "dźwięków". Fajny pomysł, ale zbyt szybko popędzili zakończenie.

Napisano

Po prostu niesamowitość. Za pierwszym razem nawet się uśmiechałem. Jednakże oglądając drugi i trzeci raz już za szybko przeleciał.

Jedyne co mi się nie podoba, to ten most - przy waleniu się jest coś strasznie słabo szczegółowy. Może po prostu wybrzydzam?

Świetne dzieło, gratuluję twórcom świetnej pozycji do ich portfolio.

Napisano

a mi sie bardziej Logorama podoba :P

ale tutaj raczej sentymentalnie z tymi starymi gierkami zagrali :D

Napisano

E tam zaraz wypas :D

Oni maja cala kupe wypasow....

http://www.onemoreproduction.com/

Szczerze polecam popatrzec jak Francuzi animuja :D

Moze the Mill to jeszcze nie jest, ale zawsze jest na co popatrzec :D