vrocker Napisano 8 Kwiecień 2010 Napisano 8 Kwiecień 2010 Ciekawie zrealizowana animacja w plenerach Nowego Yorku. http://www.dailymotion.pl/video/xcv6dv_pixels-by-patrick-jean_creation
Kris_R Napisano 8 Kwiecień 2010 Napisano 8 Kwiecień 2010 Rewelacyjny pomysł równie rewelacyjnie wykonany!! Świetne
dzudzu Napisano 8 Kwiecień 2010 Napisano 8 Kwiecień 2010 Hehe, super. Najbardziej do gustu przypadła mi część z Tetrisem.
Kris_R Napisano 8 Kwiecień 2010 Napisano 8 Kwiecień 2010 Frogger, Arkanoid, Space Invaders ... dużo tam fajnych nawiązań do starych gierek. Nawet PacMan się załapał :) Miodzio
Kroopson Napisano 8 Kwiecień 2010 Napisano 8 Kwiecień 2010 Boskie... absolutnie boskie :) I zauważcie jak świetnie spasowane, kawał dobrej roboty.
vrocker Napisano 8 Kwiecień 2010 Autor Napisano 8 Kwiecień 2010 Boskie... absolutnie boskie :) I zauważcie jak świetnie spasowane, kawał dobrej roboty. o tym samym myślałem jak oglądałem pierwszy raz ;)
hrydek Napisano 8 Kwiecień 2010 Napisano 8 Kwiecień 2010 Niszczy. Tu po prostu wszystko jest wypasione.
Luki Luki Napisano 8 Kwiecień 2010 Napisano 8 Kwiecień 2010 Daaaawno mi tak szczena nie opadla przy niczym. Rewelacja.
Cpt.Obvious Napisano 8 Kwiecień 2010 Napisano 8 Kwiecień 2010 swietny pomysl, fajna animka, slaba koncowka.
Gość ant-3d Napisano 8 Kwiecień 2010 Napisano 8 Kwiecień 2010 po za zamianie na samym poczatku taxowek w pixele, dalej juz leci po rowni pochylej w dol. Natomiast pomysl rewelacyjny.
Wichur Napisano 8 Kwiecień 2010 Napisano 8 Kwiecień 2010 świetne wykonanie :) chciałbym zobaczyć making of :)
Meri Napisano 8 Kwiecień 2010 Napisano 8 Kwiecień 2010 Swietny pomysl i mnostwo odnosnikow do znanych starych gier. Nie podoba mi sie zakonczenie - piksel z ziemi nie powinien sie tak dziko obracac, nie pasuje to imo ani troszke.
jacenty Napisano 8 Kwiecień 2010 Napisano 8 Kwiecień 2010 ja dodam tylko ze lista plac jest mega krotka i nazwiska sie powtarzaja .Ciekawe ile im zajelo zrobienie tego filmiku?
Monio Napisano 8 Kwiecień 2010 Napisano 8 Kwiecień 2010 po za zamianie na samym poczatku taxowek w pixele, dalej juz leci po rowni pochylej w dol. Natomiast pomysl rewelacyjny.Ja bym powiedział że raczej utrzymuje ten poziom do końca. Jednak fakt że mogłoby jeszcze pod koniec czymś mocniej walnąć. Jeden z najlepszych szortów jakie widziałem ostatnimi czasy.
dac77 Napisano 8 Kwiecień 2010 Napisano 8 Kwiecień 2010 Fajnie wkomponowane. Podoba mi się rozwalanie mostu. Trochę skacze obraz więc mocniejszy mblur by się przydał.
Thx Napisano 8 Kwiecień 2010 Napisano 8 Kwiecień 2010 mnie ciągle wmawiano , ze amerykanie to głupi naród...ciemniak ze mnie.
Thx Napisano 8 Kwiecień 2010 Napisano 8 Kwiecień 2010 a zapytam o co chodzi z tym Grunwaldem bo spot widziałem. Gdyby nie napisali, że grunwald ...he he
Kris_R Napisano 8 Kwiecień 2010 Napisano 8 Kwiecień 2010 Jak to końcówka słaba? Nie znacie Odysei kosmicznej? Albo nawiązania w komiksie Szninkiel Rosińskiego? Przecież to świetne jest! I trzyma poziom po całości.. no ale zadowolić polskiego widza graniczy z cudem więc dam sobie spokój obronę filmiku :)
Kulki Napisano 8 Kwiecień 2010 Napisano 8 Kwiecień 2010 Najlepsze co widziałem w tym i zeszłym roku!!
olaf Napisano 8 Kwiecień 2010 Napisano 8 Kwiecień 2010 mi tez na koniec z odyseja sie skojarzylo. swietny spot na reklamę gier mobilnych i mysle, ze ktos go niedlugo w tym celu kupi :)
Kulki Napisano 8 Kwiecień 2010 Napisano 8 Kwiecień 2010 No dobra obejrzałem jeszcze raz i trochę przesadziłem. Najlepsze co widziałem w tym roku!!
narwik Napisano 8 Kwiecień 2010 Napisano 8 Kwiecień 2010 (edytowane) Postacie nie trzymają proporcji >:D Zauważyliście reklamy Commodore, OCEAN, Psygnosis nad wejściami do metra? Edytowane 8 Kwiecień 2010 przez narwik
Loopik Napisano 8 Kwiecień 2010 Napisano 8 Kwiecień 2010 Dla mnie rewelacja! Prawdziwie bezpretensjonalny filmik!
dziadek3D Napisano 8 Kwiecień 2010 Napisano 8 Kwiecień 2010 ... bardzo ładna rewelacja ...:)).. o tym jak głupota potrafi zrobić cofkę do samego początku.... rzeczywiście czuję się jak bym już zaczynał w tym uczestniczyć.... :))
Gość ant-3d Napisano 8 Kwiecień 2010 Napisano 8 Kwiecień 2010 huh obejrzalem to wkoncu w chacie na duzym ekranie :) czas cofnac to co napisalem, to jest naprawde w deche :)
_Arti_ Napisano 8 Kwiecień 2010 Napisano 8 Kwiecień 2010 "2012 - Historia Prawdziwa" Wam też po seansie zachciało się zagrać w którąś z przestawionych w "filmie" gierek? =d
skocu Napisano 8 Kwiecień 2010 Napisano 8 Kwiecień 2010 Dużo dobrego i nostalgiczna wycieczka - dla mnie do Atari 130XE.
CzAk1 Napisano 8 Kwiecień 2010 Napisano 8 Kwiecień 2010 Niby takie proste, a jakie genialne wrażenie robi ^_^ Super. No i nie trąci katedrą XD
Razer Napisano 8 Kwiecień 2010 Napisano 8 Kwiecień 2010 Świetna muzyczka w creditsach, szkoda że podczas filmu nie leciało nic podobnego bo mam słabość do takich "dźwięków". Fajny pomysł, ale zbyt szybko popędzili zakończenie.
Baggins Napisano 8 Kwiecień 2010 Napisano 8 Kwiecień 2010 Eee, nudy. Nie ma sie do czego przyczepic. ;-)))) Wypas. t.
_Mich@l_ Napisano 8 Kwiecień 2010 Napisano 8 Kwiecień 2010 Po prostu niesamowitość. Za pierwszym razem nawet się uśmiechałem. Jednakże oglądając drugi i trzeci raz już za szybko przeleciał. Jedyne co mi się nie podoba, to ten most - przy waleniu się jest coś strasznie słabo szczegółowy. Może po prostu wybrzydzam? Świetne dzieło, gratuluję twórcom świetnej pozycji do ich portfolio.
Gość Gosc Napisano 9 Kwiecień 2010 Napisano 9 Kwiecień 2010 a mi sie bardziej Logorama podoba :P ale tutaj raczej sentymentalnie z tymi starymi gierkami zagrali :D
jaras Napisano 9 Kwiecień 2010 Napisano 9 Kwiecień 2010 za słaby AA! - przez co wyszła ta pixeloza ;)
aspenboy Napisano 9 Kwiecień 2010 Napisano 9 Kwiecień 2010 A nikt nie napisze że słaba fabuła? :D Wypas short.
Gość Gosc Napisano 9 Kwiecień 2010 Napisano 9 Kwiecień 2010 E tam zaraz wypas :D Oni maja cala kupe wypasow.... http://www.onemoreproduction.com/ Szczerze polecam popatrzec jak Francuzi animuja :D Moze the Mill to jeszcze nie jest, ale zawsze jest na co popatrzec :D
Rekomendowane odpowiedzi