Napisano 8 Kwiecień 201014 l Ciekawie zrealizowana animacja w plenerach Nowego Yorku. http://www.dailymotion.pl/video/xcv6dv_pixels-by-patrick-jean_creation
Napisano 8 Kwiecień 201014 l Frogger, Arkanoid, Space Invaders ... dużo tam fajnych nawiązań do starych gierek. Nawet PacMan się załapał :) Miodzio
Napisano 8 Kwiecień 201014 l Boskie... absolutnie boskie :) I zauważcie jak świetnie spasowane, kawał dobrej roboty.
Napisano 8 Kwiecień 201014 l Autor Boskie... absolutnie boskie :) I zauważcie jak świetnie spasowane, kawał dobrej roboty. o tym samym myślałem jak oglądałem pierwszy raz ;)
Napisano 8 Kwiecień 201014 l po za zamianie na samym poczatku taxowek w pixele, dalej juz leci po rowni pochylej w dol. Natomiast pomysl rewelacyjny.
Napisano 8 Kwiecień 201014 l Swietny pomysl i mnostwo odnosnikow do znanych starych gier. Nie podoba mi sie zakonczenie - piksel z ziemi nie powinien sie tak dziko obracac, nie pasuje to imo ani troszke.
Napisano 8 Kwiecień 201014 l ja dodam tylko ze lista plac jest mega krotka i nazwiska sie powtarzaja .Ciekawe ile im zajelo zrobienie tego filmiku?
Napisano 8 Kwiecień 201014 l po za zamianie na samym poczatku taxowek w pixele, dalej juz leci po rowni pochylej w dol. Natomiast pomysl rewelacyjny.Ja bym powiedział że raczej utrzymuje ten poziom do końca. Jednak fakt że mogłoby jeszcze pod koniec czymś mocniej walnąć. Jeden z najlepszych szortów jakie widziałem ostatnimi czasy.
Napisano 8 Kwiecień 201014 l Fajnie wkomponowane. Podoba mi się rozwalanie mostu. Trochę skacze obraz więc mocniejszy mblur by się przydał.
Napisano 8 Kwiecień 201014 l a zapytam o co chodzi z tym Grunwaldem bo spot widziałem. Gdyby nie napisali, że grunwald ...he he
Napisano 8 Kwiecień 201014 l Jak to końcówka słaba? Nie znacie Odysei kosmicznej? Albo nawiązania w komiksie Szninkiel Rosińskiego? Przecież to świetne jest! I trzyma poziom po całości.. no ale zadowolić polskiego widza graniczy z cudem więc dam sobie spokój obronę filmiku :)
Napisano 8 Kwiecień 201014 l mi tez na koniec z odyseja sie skojarzylo. swietny spot na reklamę gier mobilnych i mysle, ze ktos go niedlugo w tym celu kupi :)
Napisano 8 Kwiecień 201014 l No dobra obejrzałem jeszcze raz i trochę przesadziłem. Najlepsze co widziałem w tym roku!!
Napisano 8 Kwiecień 201014 l Postacie nie trzymają proporcji >:D Zauważyliście reklamy Commodore, OCEAN, Psygnosis nad wejściami do metra? Edytowane 8 Kwiecień 201014 l przez narwik
Napisano 8 Kwiecień 201014 l ... bardzo ładna rewelacja ...:)).. o tym jak głupota potrafi zrobić cofkę do samego początku.... rzeczywiście czuję się jak bym już zaczynał w tym uczestniczyć.... :))
Napisano 8 Kwiecień 201014 l huh obejrzalem to wkoncu w chacie na duzym ekranie :) czas cofnac to co napisalem, to jest naprawde w deche :)
Napisano 8 Kwiecień 201014 l "2012 - Historia Prawdziwa" Wam też po seansie zachciało się zagrać w którąś z przestawionych w "filmie" gierek? =d
Napisano 8 Kwiecień 201014 l Niby takie proste, a jakie genialne wrażenie robi ^_^ Super. No i nie trąci katedrą XD
Napisano 8 Kwiecień 201014 l Świetna muzyczka w creditsach, szkoda że podczas filmu nie leciało nic podobnego bo mam słabość do takich "dźwięków". Fajny pomysł, ale zbyt szybko popędzili zakończenie.
Napisano 8 Kwiecień 201014 l Po prostu niesamowitość. Za pierwszym razem nawet się uśmiechałem. Jednakże oglądając drugi i trzeci raz już za szybko przeleciał. Jedyne co mi się nie podoba, to ten most - przy waleniu się jest coś strasznie słabo szczegółowy. Może po prostu wybrzydzam? Świetne dzieło, gratuluję twórcom świetnej pozycji do ich portfolio.
Napisano 9 Kwiecień 201014 l a mi sie bardziej Logorama podoba :P ale tutaj raczej sentymentalnie z tymi starymi gierkami zagrali :D
Napisano 9 Kwiecień 201014 l E tam zaraz wypas :D Oni maja cala kupe wypasow.... http://www.onemoreproduction.com/ Szczerze polecam popatrzec jak Francuzi animuja :D Moze the Mill to jeszcze nie jest, ale zawsze jest na co popatrzec :D