KLICEK Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 http://forums.cgsociety.org/showthread.php?s=&threadid=893026&utm_medium=plugblock&utm_source=cgtalk szit gratulacje dla polaczkow! :D 3ch rodakow zajelo po pierwszym miejscu:) szkoda tylko ze pracka mayka nic nie wywalczyla :| troche zdziwiony jestem musze przyznac gratulacje raz jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 no i super!! Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaoC Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 To się dopiero nazywa konkurs:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 BLOOOODDD MIINNNEEESSSS!!! F*#k yeah :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 gratulacje! mega jazda :) blood miness przykozaczył! co do 2D to wiadomo było że będzie mocno :) jak zwykle ostatnio :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 Polaky rządzą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoozco Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 gratulacje! niezłe nagrody :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 (edytowane) Gratulacje! Kolejny raz Polska pokazała się z bardzo dobrej strony. Cieszy mnie to. Nie wiem tylko o co chodzi z Szymonem, że widnieje przy nim "Francja". Ale może o czymś nie wiem. Edytowane 17 Czerwiec 2010 przez Adek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loopik Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 Rewelacja! Zawsze jakoś polskie sukcesy za granicą mnie bardzo cieszą. Gratuluję zwycięzcom! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 17 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2010 gdybysmy mieli tak silna reprezentacje w pilce :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 Nooo, panowie, mage szacun! Wow! Wow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturro Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 rewelacja, pocieszne i motywujące info! gratuluje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 Gratulacje. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rallyman Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 gratki panowie, a nagrody zacne, no panowie administratorzy pora brać przykład :P:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 W sumie jak zobaczyłem kto wygral konkretnie to wcale się nie zdziwiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 gratulacje :) poziom prac nieźle wysoki ,a temat świetny ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiakS Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 wow, nieźle zamietli! gratz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 Gratulacje panowie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 GRATULUJE!!! oby tak dalej... ;) Made in Poland ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 Rewelacja! Świetne prace. Pozamiatane! Gratulacje dla wszystkich :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 Dzięki dzięki :) i gratulacje dla zacnych kolegów zwycięzców. A z tą Francją to pomyłka. Poprzednio byłem z USA ich zdaniem, także tym razem byli bliżej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 Gratulacje, świetne prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 Gratulacje, bardzo fajne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROPA Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 wypas !! rozwala mnie ze te kurczaki robilo 9 osob :) nie jest im troche wstyd ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 No prosze rewelka i gratulacje :) POLSKA!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 No! polskie orły w akcji... Super prace, na światowym poziomie. :) Pozdrawiam i jeszcze raz gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 Gratulacje. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 Kongratuleszyns! Świetna robota. Żal tylko, że hymnu nie można na stronie odsłuchać ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroopson Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 woooow good job :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 Barawo Brawo.. gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 Gratuluję wszystkim i jednocześnie trochę zazdroszczę nagród ;) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iacu Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 za nie mówiłem :I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Lipka Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 Swietny news, tak mi sie wydawalo wlasnie, ze te polskie prace sa na szalonym poziomie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LISEK Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 Powinni zrobic oddzielna nagrode dla kraju, ktory zgarnal najwiecej nagrod :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_fgdf Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 Ale hit:D Gratuluje !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 Jaaaa Cię kręcę! Super :D Gratki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 a Lis? Gratulacje Szymon! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 Gratulacje, kawał dobrej roboty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLoDY47 Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 Pieknie pocisneliscie!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michax56 Napisano 19 Czerwiec 2010 Share Napisano 19 Czerwiec 2010 Gratulacje ! :) Inspirujące ! Yeeah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 19 Czerwiec 2010 Share Napisano 19 Czerwiec 2010 Ta Polska to zdolna kraj. Gratulacje! Chociaz mi jeszcze myaka brakuje wsrod laureatow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi