Napisano 14 Lipiec 201014 l yo! modelując kolejna komórkę postanowiłem zabić marazm i wymyśliłem żart ;) mam nadzieje, że nie broda. Wynik spontanicznej rozmowy z kolegą Rafałem (jw2305). Uprzedzam! Żart jest w stylu "ha ha". Cytat ~ Co było pierwsze, kura czy jajko? - yyy... ~ box No, chętny (o ile nie powieliłem tematu) do podzielenia się swoimi bądź też czyimiś rozweselaczami zapraszam do postowania ;)
Napisano 14 Lipiec 201014 l heh, wystarczy w żartach informatyków zamiast "informatyk" wstawić "grafik" xP - Panowie , może zmieńmy temat? - Świetna myśl! - Odpowiedzieli pozostali Cisza zapadła aż po kilku minutach odezwał się jeden z grafików: - Wiem! Pogadamy o dupach... - Odpowiedział Znowu cisza aż nagle wyrywa się następny i gada: - Mój model jest do dupy...
Napisano 14 Lipiec 201014 l trzech pijanych grafików chowa się w workach przed patrolem policji. funkcjonariusz chcąc sprawdzić zawartość kopie kolejno każdy worek: -miau! -chau! -ziemniaki
Napisano 14 Lipiec 201014 l polka dot napisał: trzech pijanych grafików chowa się w workach przed patrolem policji. funkcjonariusz chcąc sprawdzić zawartość kopie kolejno każdy worek: -miau! -chau! -ziemniaki HA ! dobre !
Napisano 14 Lipiec 201014 l Kiedy dwóch grafików 3D zgadza się ze sobą? Jak jadą po pracy tego trzeciego.
Napisano 14 Lipiec 201014 l Kiedys jeden z wykladowcow do kolegi ktory nie bardzo łapał o co chodzi: - Kumasz Bryłe? ...nc
Napisano 14 Lipiec 201014 l Gdzie dwóch się modeluje, tam trzeci renderuje. Edytowane 14 Lipiec 201014 l przez Camel
Napisano 14 Lipiec 201014 l Dunuś - świetne:), ja też mam - rozmawia dwóch grafików i jeden mówi do drugiego: "ja siedzę 15 lat w branży" , drugi "taaak...ja siedzę 30 lat" - a łyżka na to: niemożliwe:O
Napisano 14 Lipiec 201014 l Graficy umawiaja sie na impreze. - A beda dziewczyny? - Hm. Tak. Cale 40GB
Napisano 14 Lipiec 201014 l tjviking napisał: Graficy umawiaja sie na impreze. - A beda dziewczyny? - Hm. Tak. Cale 40GB nie kumam co w tym śmiesznego.
Napisano 15 Lipiec 201014 l bartolomeo napisał: nie kumam co w tym śmiesznego. nigdy nie widziales 40 gigabajtow dziewczyn? :P sciemniasz...
Napisano 15 Lipiec 201014 l tjviking napisał: Graficy umawiaja sie na impreze. - A beda dziewczyny? - Hm. Tak. Cale 40GB Ten dowcip pokazuje że nie każdy dowcip o informatykach będzie zabawny po zamianie słowa "informatycy" na "graficy" :)
Napisano 15 Lipiec 201014 l bartolomeo napisał: Kiedy dwóch grafików 3D zgadza się ze sobą? Jak jadą po pracy tego trzeciego. LOL, świetne :D
Napisano 15 Lipiec 201014 l tjviking napisał: nigdy nie widziales 40 gigabajtow dziewczyn? :P sciemniasz... oj tam oj tam... Dla jednych żart dla innych rzeczywistość ;)
Napisano 15 Lipiec 201014 l Ponoć wczesna wersja maxwella była ulubionym silnikiem Rydzyka. Takie ziarno, że "tylko siać, siać, siać..."
Napisano 19 Lipiec 201014 l To ja moze tez, tylko nie wiem czy to nie jest taki z broda cos jak w stylu ida dwa pomidory przez ulice:] no to jedziemy: Przychodzi wektor do lekarza, a lekarz sie pyta: - Czy pan jest normalny ? Koniec :]
Napisano 20 Lipiec 201014 l Przychodzi mesh do lekarza, a lekarz sie pyta: - Czy pan ma normalki skierowane w stronę otoczenia? Bo widzę że nie. - Właśnie nie, może pan doktor mi coś doradzi? - Wypiszę Panu receptę na syrop Normal Flipper, kupi Pan ją przy ulicy Editable Poly w aptece Select All Faces. Edytowane 21 Lipiec 201014 l przez Camel
Napisano 20 Lipiec 201014 l Donuś: przez ciebie omalo co nie wyplulem kawy na klawiature.. nastepnym razem ostrzegaj ze moze sie skonczyc niekontrolowanym wybuchem smiechu.. ;)
Napisano 24 Lipiec 201014 l Wyczytane na funiastych ;) Avatara 3D w białoruskich kinach pokazują w dwóch odcinkach. Pierwszy dla lewego oka, drugi dla prawego.
Napisano 24 Lipiec 201014 l aduko napisał: Wyczytane na funiastych ;) Avatara 3D w białoruskich kinach pokazują w dwóch odcinkach. Pierwszy dla lewego oka, drugi dla prawego. DOBRE!! wakakakak... ( Sorry za spam ;) )
Napisano 24 Lipiec 201014 l patrzac na poziom branzowych zartow, nie bedzie nigdy sitcomu o grafikach.
Napisano 24 Lipiec 201014 l Autor ola-f napisał: patrzac na poziom branzowych zartow, nie bedzie nigdy sitcomu o grafikach. lol :D :)
Napisano 24 Lipiec 201014 l z tym że Technicy Magicy bywają śmieszni Przypomniało mi się: Spotyka się dwóch kumpli, grafików. Jeden z nich pcha wózek, drugi patrzy i zachwycony się pyta: -Ja nie moge, to twoje dziecko? Stary nic nie mówiłeś. Po czym przygląda się chwilę i dodaje: -Ale wiesz jak ci powiem że zrobiłby to troche inaczej.
Napisano 24 Lipiec 201014 l Dunuś napisał: Przychodzi mesh do lekarza, a lekarz sie pyta: - Czy pan ma normalki skierowane w stronę otoczenia? Bo widzę że nie. - Właśnie nie, może pan doktor mi coś doradzi? - Wypiszę Panu receptę na syrop Normal Flipper, kupi Pan ją przy ulicy Editable Poly w aptece Select All Faces. Pojęcie suchar nabiera nowego znaczenia.
Napisano 26 Lipiec 201014 l JohnZi napisał: Dunus sam wymyslasz te zarty?:) Dunuś napisał: Przyznaję się że tak :P Ujmę to bardzo, bardzo, bardzo delikatnie..: Satyrykiem nie będziesz..
Napisano 26 Lipiec 201014 l Nie wiem co jest bardziej żenujące - żart Duny, czy to, że komuś się spodobał :p
Napisano 26 Lipiec 201014 l Korbol napisał: Ujmę to bardzo, bardzo, bardzo delikatnie..: Satyrykiem nie będziesz.. Nie będę ;)
Napisano 26 Lipiec 201014 l kengi napisał: http://www.youtube.com/watch?v=-EpcI6u_KVE#t=19 o widze ze zborze zasiane :) to ja jeszcze dodam od siebie kombosa :
Napisano 25 Październik 201014 l w grzebarce linkow z boku filmiku WoC'a: http://www.youtube.com/watch?v=lywpu7c-gB4&feature=related zanim ktos wklei cykady warto zaciagnac sie wiedzą. szczegolnie spodobala mi sie aplikacjka 'what the fuck' idealny temat do rozmów jak juz trafi nam sie nieszczescie rozmawiania z profesjonalnym dizajnerem. Ale do tej pory nie wiem czy koles robil to a powaznie czy dla jaj.