Weapon Of Choice Napisano 14 Lipiec 2010 Napisano 14 Lipiec 2010 yo! modelując kolejna komórkę postanowiłem zabić marazm i wymyśliłem żart ;) mam nadzieje, że nie broda. Wynik spontanicznej rozmowy z kolegą Rafałem (jw2305). Uprzedzam! Żart jest w stylu "ha ha". ~ Co było pierwsze, kura czy jajko? - yyy... ~ box No, chętny (o ile nie powieliłem tematu) do podzielenia się swoimi bądź też czyimiś rozweselaczami zapraszam do postowania ;)
max_1989 Napisano 14 Lipiec 2010 Napisano 14 Lipiec 2010 heh, wystarczy w żartach informatyków zamiast "informatyk" wstawić "grafik" xP - Panowie , może zmieńmy temat? - Świetna myśl! - Odpowiedzieli pozostali Cisza zapadła aż po kilku minutach odezwał się jeden z grafików: - Wiem! Pogadamy o dupach... - Odpowiedział Znowu cisza aż nagle wyrywa się następny i gada: - Mój model jest do dupy...
polka dot Napisano 14 Lipiec 2010 Napisano 14 Lipiec 2010 trzech pijanych grafików chowa się w workach przed patrolem policji. funkcjonariusz chcąc sprawdzić zawartość kopie kolejno każdy worek: -miau! -chau! -ziemniaki
hcpiter Napisano 14 Lipiec 2010 Napisano 14 Lipiec 2010 trzech pijanych grafików chowa się w workach przed patrolem policji. funkcjonariusz chcąc sprawdzić zawartość kopie kolejno każdy worek: -miau! -chau! -ziemniaki HA ! dobre !
bartolomeo Napisano 14 Lipiec 2010 Napisano 14 Lipiec 2010 Kiedy dwóch grafików 3D zgadza się ze sobą? Jak jadą po pracy tego trzeciego.
Bruneq Napisano 14 Lipiec 2010 Napisano 14 Lipiec 2010 Kiedys jeden z wykladowcow do kolegi ktory nie bardzo łapał o co chodzi: - Kumasz Bryłe? ...nc
Camel Napisano 14 Lipiec 2010 Napisano 14 Lipiec 2010 (edytowane) Gdzie dwóch się modeluje, tam trzeci renderuje. Edytowane 14 Lipiec 2010 przez Camel
bbandi Napisano 14 Lipiec 2010 Napisano 14 Lipiec 2010 Dunuś - świetne:), ja też mam - rozmawia dwóch grafików i jeden mówi do drugiego: "ja siedzę 15 lat w branży" , drugi "taaak...ja siedzę 30 lat" - a łyżka na to: niemożliwe:O
Gość Gosc Napisano 14 Lipiec 2010 Napisano 14 Lipiec 2010 Graficy umawiaja sie na impreze. - A beda dziewczyny? - Hm. Tak. Cale 40GB
bartolomeo Napisano 14 Lipiec 2010 Napisano 14 Lipiec 2010 Graficy umawiaja sie na impreze. - A beda dziewczyny? - Hm. Tak. Cale 40GB nie kumam co w tym śmiesznego.
Gość Gosc Napisano 15 Lipiec 2010 Napisano 15 Lipiec 2010 nie kumam co w tym śmiesznego. nigdy nie widziales 40 gigabajtow dziewczyn? :P sciemniasz...
Kroopson Napisano 15 Lipiec 2010 Napisano 15 Lipiec 2010 Graficy umawiaja sie na impreze. - A beda dziewczyny? - Hm. Tak. Cale 40GB Ten dowcip pokazuje że nie każdy dowcip o informatykach będzie zabawny po zamianie słowa "informatycy" na "graficy" :)
_michal Napisano 15 Lipiec 2010 Napisano 15 Lipiec 2010 Kiedy dwóch grafików 3D zgadza się ze sobą? Jak jadą po pracy tego trzeciego. LOL, świetne :D
bartolomeo Napisano 15 Lipiec 2010 Napisano 15 Lipiec 2010 nigdy nie widziales 40 gigabajtow dziewczyn? :P sciemniasz... oj tam oj tam... Dla jednych żart dla innych rzeczywistość ;)
Rozpustelnik Napisano 15 Lipiec 2010 Napisano 15 Lipiec 2010 Ponoć wczesna wersja maxwella była ulubionym silnikiem Rydzyka. Takie ziarno, że "tylko siać, siać, siać..."
Pawelkos Napisano 19 Lipiec 2010 Napisano 19 Lipiec 2010 To ja moze tez, tylko nie wiem czy to nie jest taki z broda cos jak w stylu ida dwa pomidory przez ulice:] no to jedziemy: Przychodzi wektor do lekarza, a lekarz sie pyta: - Czy pan jest normalny ? Koniec :]
Camel Napisano 20 Lipiec 2010 Napisano 20 Lipiec 2010 (edytowane) Przychodzi mesh do lekarza, a lekarz sie pyta: - Czy pan ma normalki skierowane w stronę otoczenia? Bo widzę że nie. - Właśnie nie, może pan doktor mi coś doradzi? - Wypiszę Panu receptę na syrop Normal Flipper, kupi Pan ją przy ulicy Editable Poly w aptece Select All Faces. Edytowane 21 Lipiec 2010 przez Camel
tr3buh Napisano 20 Lipiec 2010 Napisano 20 Lipiec 2010 Donuś: przez ciebie omalo co nie wyplulem kawy na klawiature.. nastepnym razem ostrzegaj ze moze sie skonczyc niekontrolowanym wybuchem smiechu.. ;)
aduko Napisano 24 Lipiec 2010 Napisano 24 Lipiec 2010 Wyczytane na funiastych ;) Avatara 3D w białoruskich kinach pokazują w dwóch odcinkach. Pierwszy dla lewego oka, drugi dla prawego.
Camel Napisano 24 Lipiec 2010 Napisano 24 Lipiec 2010 Wyczytane na funiastych ;) Avatara 3D w białoruskich kinach pokazują w dwóch odcinkach. Pierwszy dla lewego oka, drugi dla prawego. DOBRE!! wakakakak... ( Sorry za spam ;) )
olaf Napisano 24 Lipiec 2010 Napisano 24 Lipiec 2010 patrzac na poziom branzowych zartow, nie bedzie nigdy sitcomu o grafikach.
Weapon Of Choice Napisano 24 Lipiec 2010 Autor Napisano 24 Lipiec 2010 patrzac na poziom branzowych zartow, nie bedzie nigdy sitcomu o grafikach. lol :D :)
Kroopson Napisano 24 Lipiec 2010 Napisano 24 Lipiec 2010 z tym że Technicy Magicy bywają śmieszni Przypomniało mi się: Spotyka się dwóch kumpli, grafików. Jeden z nich pcha wózek, drugi patrzy i zachwycony się pyta: -Ja nie moge, to twoje dziecko? Stary nic nie mówiłeś. Po czym przygląda się chwilę i dodaje: -Ale wiesz jak ci powiem że zrobiłby to troche inaczej.
FF Napisano 24 Lipiec 2010 Napisano 24 Lipiec 2010 Przychodzi mesh do lekarza, a lekarz sie pyta: - Czy pan ma normalki skierowane w stronę otoczenia? Bo widzę że nie. - Właśnie nie, może pan doktor mi coś doradzi? - Wypiszę Panu receptę na syrop Normal Flipper, kupi Pan ją przy ulicy Editable Poly w aptece Select All Faces. Pojęcie suchar nabiera nowego znaczenia.
Korbol Napisano 26 Lipiec 2010 Napisano 26 Lipiec 2010 Dunus sam wymyslasz te zarty?:) Przyznaję się że tak :P Ujmę to bardzo, bardzo, bardzo delikatnie..: Satyrykiem nie będziesz..
arev Napisano 26 Lipiec 2010 Napisano 26 Lipiec 2010 Nie wiem co jest bardziej żenujące - żart Duny, czy to, że komuś się spodobał :p
kengi Napisano 26 Lipiec 2010 Napisano 26 Lipiec 2010 http://www.youtube.com/watch?v=-EpcI6u_KVE#t=19
Camel Napisano 26 Lipiec 2010 Napisano 26 Lipiec 2010 Ujmę to bardzo, bardzo, bardzo delikatnie..: Satyrykiem nie będziesz.. Nie będę ;)
KLICEK Napisano 26 Lipiec 2010 Napisano 26 Lipiec 2010 http://www.youtube.com/watch?v=-EpcI6u_KVE#t=19 o widze ze zborze zasiane :) to ja jeszcze dodam od siebie kombosa :
Weapon Of Choice Napisano 25 Październik 2010 Autor Napisano 25 Październik 2010 Może to trochę brodate ale warto dodać do kolekcji.
olaf Napisano 25 Październik 2010 Napisano 25 Październik 2010 w grzebarce linkow z boku filmiku WoC'a: http://www.youtube.com/watch?v=lywpu7c-gB4&feature=related zanim ktos wklei cykady warto zaciagnac sie wiedzą. szczegolnie spodobala mi sie aplikacjka 'what the fuck' idealny temat do rozmów jak juz trafi nam sie nieszczescie rozmawiania z profesjonalnym dizajnerem. Ale do tej pory nie wiem czy koles robil to a powaznie czy dla jaj.
Rekomendowane odpowiedzi