Napisano 6 Czerwiec 201114 l Wprowadzam swoje zast臋py potworas贸w. Do wgl膮du, oceny i krytyki. Tutaj obrazki z weekendu, narysowane o艂贸wkiem, kolorowane cyfrowo. 聽 -- Linki pad艂y, zapraszam na kamilmurzynarts.pl -- Edytowane 8 Maj 20178 l przez Sayja
Napisano 7 Czerwiec 201114 l przeuroczy zwierzyniec -nr 2 m贸j faworyt-mo偶e jako艣 go/to rozwiniesz (scena jaka艣 or somethin')
Napisano 30 Kwiecie艅 201213 l Autor Od艣wie偶am teczk臋 seri膮 rysunk贸w. [x] 聽 [x] 聽 [x] 聽 [x] 聽 [x] 聽 聽 聽 聽 Edytowane 11 Luty 20169 l przez Sayja
Napisano 2 Maj 201213 l Te pokolorowane lepsze ni偶 czysty o艂贸wek. Oczywi艣cie najlepsza jest ta pierwsza praca z "nosoro偶cem". Podoba mi si臋 te偶 przedostatni szkic o艂贸wkowy. Og贸lnie dajesz rade, ciekawe to dosy膰 :)
Napisano 5 Maj 201213 l dla mnie tak jak dla cukerassa najlepszy rysunek nr 2 z pierwszego posta. no i wg mnie o艂贸wkowe prace te偶 s膮 艣wietnie. nie藕le Ci idzie. ta ostatnia naprawd臋 dobra, mimo 偶e nie lubi臋 tej techniki rysowania o艂贸wkiem.. tego 艣miesznego kreskowania.. ale akurat ta praca przypad艂a mi do gustu :) dobry kontrast i wgl :) oby tak dalej
Napisano 14 Marzec 201312 l Autor Jako i偶 ostatnio znowu co艣 maluj臋 to aktualizuj臋 teczk臋. Pozdrowienia
Napisano 18 Marzec 201312 l Autor Ostatnio krasnale mi chodz膮 po g艂owie, wi臋c taki kilkuminutowy odczyszczony szkic
Napisano 18 Marzec 201312 l Ten ko艅 jest 艣wietny. Mimo 偶e ma jakie艣 tam b艂臋dy, to ca艂o艣ciowo 艣wietnie si臋 broni. Jak go zobaczy艂am, to przypomnia艂a mi si臋 taka bajka z dzieci艅swtwa, kt贸r膮 bardzo lubi艂am a o kt贸rej istnieniu totalnie zapomnia艂am :) 艢wietnie ugryziony temat cartoonow, mo偶liwe 偶e to mo偶e by膰 Twoja silna strona.
Napisano 8 Kwiecie艅 201312 l Ch臋tnie wybra艂bym si臋 z t膮 ekipa na wycieczk臋, Tylko nie wiem czy w膮troba by wytrzyma艂a te ilo艣ci psylocybk贸w, dlatego najpierw siemi臋 lniane przede wszystkim. :) Zaje klimatyczny obrazek.
Napisano 8 Kwiecie艅 201312 l bardzo fajny ten ostatni! z czepialstwa to kolor jeszcze 'przybrudzony' miejscami przez to 偶e nak艂ada艂e艣 na b&w, przyda艂oby si臋 te偶 troch臋 perspektywy powietrznej 偶eby pokaza膰 odleg艂o艣膰 mi臋dzy postaciami. 聽 pozdrawiam
Napisano 16 Kwiecie艅 201312 l Super ci koledzy na wycieczce :D Czu膰 fabu艂臋 kt贸ra gdzie艣 si臋 tam kryje :)) pobudza wyobra藕ni臋, bardzo lubi臋 takie prace
Napisano 18 Czerwiec 201312 l Autor Pakiet ostatnich malunk贸w, lepszych i gorszych [x] [x] [x] Edytowane 11 Luty 20169 l przez Sayja
Napisano 18 Czerwiec 201312 l koz艂y czy jak to si臋 tam profesjonalnie nazywa D呕ENIALNE miszczu D呕ENIALNE!:]
Napisano 20 Grudzie艅 201311 l Klawy design, wpadaj膮 w oko te Twoje maluny. Pozdrawiam i czekam na wi臋cej. ;)
Napisano 20 Grudzie艅 201311 l bardzo fajny masz styl, naprawd臋 wpada w oko, r贸wnie偶 kreska na tych o艂贸wkach bardzo fajna, pozdro
Napisano 20 Stycze艅 201411 l Rysunkowo bardzo fajna ta ostatnia wrzuta, zwlaszcza wzgledem poprzednich, czuc progres, pierwsze dwie postaci bardzo zgrabnie machniete (dziewczyna juz mniej, bez charakteru niestety).
Napisano 28 Stycze艅 201411 l Dla mnie ten ostatni wyko艅czony najlepszy. Podoba mi si臋, 偶e nie ma w nim tego "o艂贸wkowego" szkicu na wierzchu... Robi si臋 przestrzenny
Napisano 17 Kwiecie艅 201411 l Autor Odkopi臋 sw贸j w膮tek nieco. Tutaj gar艣膰 prac z ostatniego sezonu, g艂贸wnie pr贸bowanie nowych styli, 膰wiczenia i 膰wiczenia 聽 聽 聽 (odzyskane linki) Edytowane 6 Kwiecie艅 20178 l przez Sayja
Napisano 18 Kwiecie艅 201411 l fajne rzeczy! 聽 najbardziej podoba mi si臋 trzeci od g贸ry, 艣wietny klimat 聽 dawaj wi臋cej :)
Napisano 19 Kwiecie艅 201411 l Bardzo fajny gladki render :) Ten ptak w wodzie wygl膮da fenomenalnie :)
Napisano 27 Kwiecie艅 201411 l Autor A to jeszcze jedna wrzutka zanim oddam si臋 maj贸wkowym relaksom 聽 Edytowane 6 Kwiecie艅 20178 l przez Sayja
Napisano 27 Kwiecie艅 201411 l Sima Kamilu, drimaginowcu heh;)? Fajny 3wymiar powsta艂. 艢wietne 艣wiat艂o. Prosto i czysto. Mo偶e troche te "kitki" na g艂owie troch臋 mnie wkurzaj膮. Faktycznie kojarzy mi si臋 z kitkami. Cholera wie jaki da膰 tam zamiennik. 聽 Pozdrawiam
Napisano 28 Kwiecie艅 201411 l Autor Siema Tomku, w drimagine mi podzi臋kowali, bo mia艂em nieobecno艣ci :) 聽 dzi臋ki, skomentuj臋 to tak, 偶e natura nie dba o feszyn :) a tak serio to powiem, 偶e najwi臋cej czasu szkicuj膮c po艣wi臋ci艂em na r贸偶ne fryzury i pr贸bowa艂em nawet hardkorowych pi贸ropuszy, troch臋 wersji by艂o. A potem spr贸bowa艂em czego艣 l偶ejszego, dziwniejszego i takie w艂a艣nie kitki bardzo spasowa艂y mi do charakteru kriczura. 聽 Pozdr.
Napisano 28 Kwiecie艅 201411 l Nieobecno艣ci? Moja szko艂a:D. heh O, nawet ma imi臋. Ma sympatyczny wyraz pyska. Delikatne d艂onie bez pazur贸w daj膮 dodatkowo wyraz 艂agodno艣ci postaci. Wyglada jakby chcia艂 pom贸c temu nie wiem, rajskiemu ptakowi. Mo偶e si臋 myl臋 ale nie wyglada na 艂owce. Mog艂e艣 co艣 wi臋cej o nim napisa膰, jakie mia艂e艣 za艂o偶enia itd. Wiesz, mo偶e niekt贸rych to nie interesuje i chc膮 jedynie dobra ilustracje. Ja lubie opisy. Poza tym skoro si臋 napracowa艂e艣 to warto moim zdaniem napisac wi臋cej o swoim dziele. 聽 聽 Pozdrawiam
Napisano 28 Kwiecie艅 201411 l Autor Co racja to racja, nie mam du偶o wrzut, m贸g艂bym czasem doda膰 opis. Siak czy owak, dobrze Ci si臋 tutaj wydaje - nazwa艂em go sobie avicularius, z 艂ac. "bird keeper", czyli stworzenie opiekuj膮ce si臋 ptakami.
Napisano 30 Kwiecie艅 201411 l Ten ostatni cos mi przypomina,hmm, nie pamietam, p贸zniej sobie przypomne. Dobry render. Zauwazy艂em ze te py艂ki fajnie dzia艂aj膮 te偶:)
Napisano 10 Lipiec 201411 l Autor Teczka strasznie zakurzona. Wrzucam par臋 nowych kriczur贸w. 聽 聽 Edytowane 6 Kwiecie艅 20178 l przez Sayja
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto