Tomasz_87 Napisano 22 Lipiec 2012 Napisano 22 Lipiec 2012 Właśnie pojawił się teaser trailer do Superman Man of Steel http://www.filmweb.pl/video/teaser/nr+1+%28Russell+Crowe%29-28515
Miłosz3ds Napisano 22 Lipiec 2012 Napisano 22 Lipiec 2012 No ale z lataniem (1:06) to według mnie szału absolutnie nie ma.
Zbychowaty Napisano 22 Lipiec 2012 Napisano 22 Lipiec 2012 Po kiego diabła odgrzewa się po raz kolejny tego kotleta? 1
Orcher Napisano 22 Lipiec 2012 Napisano 22 Lipiec 2012 niech odgrzewają, tylko żeby przyprawili tak jak Nolan Batmana, i będzie git
Lis Napisano 22 Lipiec 2012 Napisano 22 Lipiec 2012 Ta moda na realistycznych superbohaterów zaczyna być już nudna. Czekam na nowe styluffki :) 1
tr3buh Napisano 22 Lipiec 2012 Napisano 22 Lipiec 2012 jest sporo dobrych ekranizacji komiksow ciekawe kiedy zaczna im wychodzic dobre ekranizacje gier
deshu Napisano 22 Lipiec 2012 Napisano 22 Lipiec 2012 Po ostatniej spalonej twarzy, nie mam ochoty na kolejną.
dziadek3D Napisano 22 Lipiec 2012 Napisano 22 Lipiec 2012 przeżyłem ruskich bohaterów z pałatkami, przeżyje amerykańskich w pelerynkach z parad geyowskich... komiksy i gry to przeżytek... poproszę o coś świeżego i natchnionego (ale nie ilością zabitych na premierze)... młodzi wizjonerzy....:)))... czas na coś waszego, a nie odgrzewane ziemniaczki na kolację....od Wuja Sama....:)))
comander_barnik Napisano 22 Lipiec 2012 Napisano 22 Lipiec 2012 Ah, więc to taki trend teraz będziemy odświeżać stare filmy o superbohaterach bo stare są za stare - zróbcie kinówkę Justice League i macie wszystko w jednym :D
mookie Napisano 22 Lipiec 2012 Napisano 22 Lipiec 2012 Choćby nie wiem jak realistyczny (naturalistyczny) starałby się być film, to nie sposób traktować na serio bohatera w obcisłym kombinezonie i czerwonej pelerynce. Batmanowi moim zdaniem się to udało, ale tutaj po prostu nie jestem w stanie tego kupić. Już sam fakt pozostawienia w powietrzu przez Supermana dwóch pasm a'la odrzutowiec jest dla mnie komiczny. Nie mówię, że film będzie zły, ale żeby opowiadać to tak serio... come on!
G-B Napisano 22 Lipiec 2012 Napisano 22 Lipiec 2012 ...mi szczena opadła - dla mnie super i dobrze że nie jest to tylko bajeczka i efekty a raczej przekaz który ma duszę. Pieprzyć grafę
pikok Napisano 22 Lipiec 2012 Napisano 22 Lipiec 2012 Fanstastyczny zwiastun. Latanie mam nadzieje poprawią. Klimatyczne zdjęcia takie uczłowieczone:) Postanowione, w moim filmie będą tylko zdjęcia z łapy:D
imprecis Napisano 22 Lipiec 2012 Napisano 22 Lipiec 2012 Postać Spidermana uwielbiam, Batman jest ok. Natomiast nigdy, ale to nigdy nie lubiłem supermana. Ta postać zawsze dla mnie była zbyt idealna i miała za mało słabości. Do "czarnej listy" dodałbym jeszcze "Kapitana Amerykę", który może się podobać chyba tylko Amerykanom. Jeśli ten film spodoba mi się to będę w ciężkim szoku, bo sama postać jest u mnie od razu na starcie skreślona.
Papa Pio Napisano 23 Lipiec 2012 Napisano 23 Lipiec 2012 Ciekawe czy będzie stosował ten niesamowity kamuflaż... ubieram okulary = Klark, zdejmuje okulary = Superman...
Zbychowaty Napisano 23 Lipiec 2012 Napisano 23 Lipiec 2012 w dobie dzisiejszych czasów, kultury prężnie rozwijanej przez mma , "rap" oraz hipokryzję lepszy byłby Lobo a nie Superczłek - nie sądzicie? ;)
OMAM Napisano 23 Lipiec 2012 Napisano 23 Lipiec 2012 w dobie dzisiejszych czasów, kultury prężnie rozwijanej przez mma , "rap" oraz hipokryzję lepszy byłby Lobo a nie Superczłek - nie sądzicie? ;) http://www.filmweb.pl/film/Lobo-2013-493358/dates o ile to prawda.
CzAk1 Napisano 23 Lipiec 2012 Napisano 23 Lipiec 2012 Na Waszym miejscu nie podniecałbym się myślą o Lobo, bo możecie się mocno rozczarować, serio. Myślę, że Superman może pozytywnie zaskoczyć. @Dziadek:
dziadek3D Napisano 23 Lipiec 2012 Napisano 23 Lipiec 2012 komiks się skończył... i jeszcze został rozstrzelany.... poproszę o inne wartości najlepiej z przeciwległego bieguna....:)))
OMAM Napisano 23 Lipiec 2012 Napisano 23 Lipiec 2012 komiks się skończył... i jeszcze został rozstrzelany.... poproszę o inne wartości najlepiej z przeciwległego bieguna....:))) Na całe szczęście tylko w umysłach co niektórych jednostek
tr3buh Napisano 23 Lipiec 2012 Napisano 23 Lipiec 2012 nie jesteście na bieżąco, Lobo powstaje ma go zagrać Dwayne Johnson, reżyseruje koleś od kina familijnego dla dzieci i uwaga, najlepsze... film będzie miał kategorię PG 13 Chcieliscie ekranizacje prosto z Hollywood to macie .;P
Mkaszpir Napisano 23 Lipiec 2012 Napisano 23 Lipiec 2012 Szykuje się ambitna opowieść o poławiaczu krabów.
CzAk1 Napisano 23 Lipiec 2012 Napisano 23 Lipiec 2012 Od kiedy sami hejterzy tutaj? Ja dla odmiany napiszę, że podoba mi się projekt kostiumów, kadry w trailerze są fajne i dobrze wróży ta zimna kolorystyka. Osobiście też uważam, że 'S' w logo też jest dość interesujące: płynne, mniej czytelne, bardziej jak symbol niż litera.
n-pigeon Napisano 23 Lipiec 2012 Napisano 23 Lipiec 2012 Superman zawsze był patetyczny i nudziarski, więc film w takim stylu może mu wyjść na dobre, poprzednie ekranizacje wyglądały głupawo... Kibicuje i mam nadzieje, że mnie pozytywnie zaskoczy, nawet jeśli nie przepadam za tym herosem.
bartolomeo Napisano 23 Lipiec 2012 Napisano 23 Lipiec 2012 bardzo mi się skojarzyło z Tree of life... http://www.youtube.com/watch?v=WXRYA1dxP_0 i jest to dziwne, bo bardzo mi się trailer MoS spodobał, chociaż film Tree of Life wybitnie mi się nie podobał. Ale zdjęcia i montaż w ToL były genialne :)
Razer Napisano 23 Lipiec 2012 Napisano 23 Lipiec 2012 Superman to dla mnie jeden z infantylniejszych superherosów, więc takie "realistyczne" przedstawienie może mu wyjść na dobre. Ja się jaram, chociaż te dwa "odrzutowe ślady" i noszenie majtek na spodniach nie ułatwia sprawy :)
Xaia Napisano 23 Lipiec 2012 Napisano 23 Lipiec 2012 No zobaczymy co z tego będzie. Za post pro odpowiada weta digital więc pokładam wielkie nadzieje na stronę wizualną.
tmdag Napisano 24 Lipiec 2012 Napisano 24 Lipiec 2012 nie stwarzaj presji ;] Nad tym filmem pracuje tez MPC, Scanline oraz Double Negative.
CzAk1 Napisano 24 Lipiec 2012 Napisano 24 Lipiec 2012 A tutaj taka ciekawostka jakie znaczenie ma muzyka w trailerze: Link: Link: http://www.youtube.com/watch?v=SGYvRHTvXP8&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=SGYvRHTvXP8&feature=player_embedded
Rekomendowane odpowiedzi