Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 29
  • Wyświetleń 3,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

niech odgrzewają, tylko żeby przyprawili tak jak Nolan Batmana, i będzie git

Napisano

Ta moda na realistycznych superbohaterów zaczyna być już nudna.

Czekam na nowe styluffki :)

Napisano

jest sporo dobrych ekranizacji komiksow ciekawe kiedy zaczna im wychodzic dobre ekranizacje gier

Napisano

przeżyłem ruskich bohaterów z pałatkami, przeżyje amerykańskich w pelerynkach z parad geyowskich... komiksy i gry to przeżytek... poproszę o coś świeżego i natchnionego (ale nie ilością zabitych na premierze)... młodzi wizjonerzy....:)))... czas na coś waszego, a nie odgrzewane ziemniaczki na kolację....od Wuja Sama....:)))

Napisano

Ah, więc to taki trend teraz będziemy odświeżać stare filmy o superbohaterach bo stare są za stare - zróbcie kinówkę Justice League i macie wszystko w jednym :D

Napisano

Choćby nie wiem jak realistyczny (naturalistyczny) starałby się być film, to nie sposób traktować na serio bohatera w obcisłym kombinezonie i czerwonej pelerynce. Batmanowi moim zdaniem się to udało, ale tutaj po prostu nie jestem w stanie tego kupić. Już sam fakt pozostawienia w powietrzu przez Supermana dwóch pasm a'la odrzutowiec jest dla mnie komiczny. Nie mówię, że film będzie zły, ale żeby opowiadać to tak serio... come on!

Napisano

...mi szczena opadła - dla mnie super i dobrze że nie jest to tylko bajeczka i efekty a raczej przekaz który ma duszę.

Pieprzyć grafę

Napisano

Fanstastyczny zwiastun. Latanie mam nadzieje poprawią. Klimatyczne zdjęcia takie uczłowieczone:) Postanowione, w moim filmie będą tylko zdjęcia z łapy:D

Napisano

Postać Spidermana uwielbiam, Batman jest ok. Natomiast nigdy, ale to nigdy nie lubiłem supermana. Ta postać zawsze dla mnie była zbyt idealna i miała za mało słabości. Do "czarnej listy" dodałbym jeszcze "Kapitana Amerykę", który może się podobać chyba tylko Amerykanom. Jeśli ten film spodoba mi się to będę w ciężkim szoku, bo sama postać jest u mnie od razu na starcie skreślona.

Napisano

Ciekawe czy będzie stosował ten niesamowity kamuflaż... ubieram okulary = Klark, zdejmuje okulary = Superman...

Napisano

w dobie dzisiejszych czasów, kultury prężnie rozwijanej przez mma , "rap" oraz hipokryzję lepszy byłby Lobo a nie Superczłek - nie sądzicie? ;)

Napisano

Na Waszym miejscu nie podniecałbym się myślą o Lobo, bo możecie się mocno rozczarować, serio.

Myślę, że Superman może pozytywnie zaskoczyć.

@Dziadek:

challenge-accepted.png

Napisano

komiks się skończył... i jeszcze został rozstrzelany.... poproszę o inne wartości najlepiej z przeciwległego bieguna....:)))

Napisano
komiks się skończył... i jeszcze został rozstrzelany.... poproszę o inne wartości najlepiej z przeciwległego bieguna....:)))

Na całe szczęście tylko w umysłach co niektórych jednostek

Napisano

nie jesteście na bieżąco, Lobo powstaje ma go zagrać Dwayne Johnson, reżyseruje koleś od kina familijnego dla dzieci i uwaga, najlepsze... film będzie miał kategorię PG 13

Chcieliscie ekranizacje prosto z Hollywood to macie .;P

Napisano

Od kiedy sami hejterzy tutaj?

Ja dla odmiany napiszę, że podoba mi się projekt kostiumów, kadry w trailerze są fajne i dobrze wróży ta zimna kolorystyka.

Osobiście też uważam, że 'S' w logo też jest dość interesujące: płynne, mniej czytelne, bardziej jak symbol niż litera.

Napisano

Superman zawsze był patetyczny i nudziarski, więc film w takim stylu może mu wyjść na dobre, poprzednie ekranizacje wyglądały głupawo...

Kibicuje i mam nadzieje, że mnie pozytywnie zaskoczy, nawet jeśli nie przepadam za tym herosem.

Napisano

Superman to dla mnie jeden z infantylniejszych superherosów, więc takie "realistyczne" przedstawienie może mu wyjść na dobre. Ja się jaram, chociaż te dwa "odrzutowe ślady" i noszenie majtek na spodniach nie ułatwia sprawy :)

Napisano

No zobaczymy co z tego będzie. Za post pro odpowiada weta digital więc pokładam wielkie nadzieje na stronę wizualną.

Napisano

nie stwarzaj presji ;]

Nad tym filmem pracuje tez MPC, Scanline oraz Double Negative.