KLICEK Napisano 7 Październik 2015 Share Napisano 7 Październik 2015 hej mglak: Werewolf: Witch: troll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 7 Październik 2015 Share Napisano 7 Październik 2015 Pokaz siatke!!!!111oneoen! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 7 Październik 2015 Share Napisano 7 Październik 2015 Widzialem na Facie :)... Miazga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujek_kane Napisano 7 Październik 2015 Share Napisano 7 Październik 2015 Kuchta rulz, ale wszystko miazga! FROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2013 Napisano 7 Październik 2015 Share Napisano 7 Październik 2015 Nie grałem jeszcze, ale z pewnością to zrobię, może już w te święta :) Jest na czym oko zawiesić, modele mają wiele smaczków! W grze powinna być animowana galeria 3D, po zabiciu stwora powinien on zostać zidentyfikowany aby gracz mógł w każdej chwili wejść sobie do takiej galerii i przeglądać bazę modeli. Podczas grania, gdy wszystko jest w ruchu ciężko jest się dokładnie przyjrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGavish Napisano 7 Październik 2015 Share Napisano 7 Październik 2015 Genialne prace! Widze, że trolle dalej chodzą bez butów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek Jutrzenka Napisano 7 Październik 2015 Share Napisano 7 Październik 2015 na jakich textach gra chodzi? w sensie te modele.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reynevan Napisano 7 Październik 2015 Share Napisano 7 Październik 2015 Kozackie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheCapo Napisano 7 Październik 2015 Share Napisano 7 Październik 2015 Super modele. Detal dopracowany w najmniejszych zakamarkach. Oczywiście front za to! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 7 Październik 2015 Autor Share Napisano 7 Październik 2015 na jakich textach gra chodzi? w sensie te modele..roznie :) na potwora jest 2k czasem jezeli glowy sa wymienne to 2k na cialo i 1k na twarz. Wiadomo ze pozniej jest to skalowalne jeszczek zbroja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 7 Październik 2015 Share Napisano 7 Październik 2015 Swietne fanarty. Powinienes pokazac je w Red, moze beda mieli jakas posade juniora wolna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 7 Październik 2015 Share Napisano 7 Październik 2015 BADASS ile średnio czasu zajął Ci jeden model i który najdłużej? P.S wrzuć też na Zbrushcentral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoseConseco Napisano 7 Październik 2015 Share Napisano 7 Październik 2015 Grubo. Też jestem ciekaw ile czasu schodzi na model. I jak przenieśliście włosy ze futra pancerza, do gry? Jako plejny z alpha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolitic Napisano 8 Październik 2015 Share Napisano 8 Październik 2015 No i co tu komentowac? Miszcz i tyle. W obecnej grze rpg nad ktora pracuje jest 6 stopni przedmiotow inventory: 1. POOR 2. COMMON 3. UNCOMMON 4. RARE 5. EPIC 6. LEGENDARY Twoje modele to gdzies miedzy EPIC a LEGENDARY. Chociaz nie wiem czy cos w nich mozna lepiej... Cheers:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian_dis Napisano 8 Październik 2015 Share Napisano 8 Październik 2015 Czy jest bestiarusz Wiedźmina w formie książki albo albumu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 8 Październik 2015 Share Napisano 8 Październik 2015 Fantastyczne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domi Napisano 8 Październik 2015 Share Napisano 8 Październik 2015 No mega robota Ile średnio czasu na jeden hp ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 11 Październik 2015 Autor Share Napisano 11 Październik 2015 BADASS ile średnio czasu zajął Ci jeden model i który najdłużej? roznie :) na hp mamy 7 dni roboczych I jak przenieśliście włosy ze futra pancerza, do gry? Jako plejny z alpha? plany z alpha Czy jest bestiarusz Wiedźmina w formie książki albo albumu? nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujek_kane Napisano 12 Październik 2015 Share Napisano 12 Październik 2015 Niesamowity detal - szczególnie ogar miażdży ostrymi krawędziami. Faktycznie w grze tego nie widać, bo za szybko się morduje :P Animowany model w bestiariuszu (najlepiej z możliwością obracania) byłby genialny! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 12 Październik 2015 Share Napisano 12 Październik 2015 nie ma A to? Chyba mialo kupe artu i kazdego potwora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 12 Październik 2015 Autor Share Napisano 12 Październik 2015 no wlasnie, to jest ta ksiazka sprzedawana osobno ktorej nie mam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 12 Październik 2015 Share Napisano 12 Październik 2015 A nie bylo jej w kolekcjonerce? edit: nie, byla inna. I to moze o niej wlasnie mowilem. Anyway, jakis album istnieje;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmass Napisano 12 Październik 2015 Share Napisano 12 Październik 2015 Widziałem foto relacje ze szczecińskiego TechFusion, w którym było zapewne co nieco o tych potworkach. Szkoda że nie mogłem przyjechać na to wydarzenie, a szkoda, bo mnie ominęło sporo fajnych prezentacji... Mógłbyś co nieco opowiedzieć o materiale przedstawionym na w/w imprezie? Bo jestem ciekaw :) PZDR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 12 Październik 2015 Share Napisano 12 Październik 2015 Lol a miesiac temu sprawdzalem czy wreszcie sie odbedzie i przeoczylem. Mogliscie wyslac newsa z poprz listy obecnosci :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 12 Październik 2015 Share Napisano 12 Październik 2015 Organizacyjnie daliśmy d... tzn. spotkanie mogło nie dojść do skutku do niemal ostatniej chwili (kwestie miejscówki trochę nas zaskoczyły, jakby ktoś chciał coś robić w starej rzeźni to zapraszam na priv po parę tipów), stąd tak wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 12 Październik 2015 Share Napisano 12 Październik 2015 No szkoda. W szczecinie otworzyli kierunek gier komp. I daje korepetycje jednej osobie, wiec jakbym dal jej znac to by sie zleciala masa dzieciakow naprawde zafascynowana klickiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmass Napisano 12 Październik 2015 Share Napisano 12 Październik 2015 @kengi - szkoda że mało informacji na temat samego spotkania było, raptem raz widziałem zapowiedź jednego z prelegentów. Gdyby było głośniej, choćby o tym że będą ludzie od Wiedźmina, byłby tabun ludzi, sam bym chorobowe wziął i przyjechał ;) Aż taki przypał z lokalem był? Ostatnio byłem na TF w szczecińskim Inkubatorze i było całkiem całkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 13 Październik 2015 Autor Share Napisano 13 Październik 2015 Mógłbyś co nieco opowiedzieć o materiale przedstawionym na w/w imprezie? Bo jestem ciekaw :) bylo o roznicach przy modelowaniu postaci a potworow, pod wzgledem ilosci zmian i poprawek. Troche tez bylo o technicznych sprawach takich jak nvidia fur itp. To tak z grubsza. Marek opowiadal o koncept arcie hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 13 Październik 2015 Share Napisano 13 Październik 2015 Super robota! Front. Oglądam z dużym zainteresowaniem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 15 Październik 2015 Autor Share Napisano 15 Październik 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 16 Październik 2015 Share Napisano 16 Październik 2015 Lubisz trzymac ludzi w napieciu tak paczuszkami wrzucasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszm Napisano 22 Październik 2015 Share Napisano 22 Październik 2015 Siedem dni roboczych na jeden model? are you kiddin' me? masakra... normalnie... prace jak zwykle zacne, top row jak dla mnie, ciekawe jak coś takiego wygląda po retopo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 22 Październik 2015 Share Napisano 22 Październik 2015 7 dni chyba to sam sculpt potem pewnie dochadza 3-4 tygodnie na retopo textury i inne takie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolitic Napisano 22 Październik 2015 Share Napisano 22 Październik 2015 Grzywa wyskulptowana? Pytam powaznie, gdyz wyglada bardzo zacnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 22 Październik 2015 Share Napisano 22 Październik 2015 ciekawe kto był odpowiedzialny za caretaker'a z hearts of stone, jedna z najciekawszych postaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszm Napisano 22 Październik 2015 Share Napisano 22 Październik 2015 A nie Marek Madej przypadkiem? strzelam, bo on z tego co wiem sporo tam robił https://www.artstation.com/artist/banditpencil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Październik 2015 Autor Share Napisano 22 Październik 2015 Siedem dni roboczych na jeden model? are you kiddin' me? masakra... normalnie... prace jak zwykle zacne, top row jak dla mnie, ciekawe jak coś takiego wygląda po retopo tylko sculpt na model mamy wiecej czasu. Kazdy robi model od poczatku do konca, hi, low,textury, skin, shading itp Grzywa wyskulptowana? Pytam powaznie, gdyz wyglada bardzo zacnie. nie, grzywa to fiber mesh poczatkowo byla przepalona na mesha, ale kiepsko to sie sprawdzilo. Finalnie wlosy sa zrobione na plejnach, klasycznie + nvidia fur ciekawe kto był odpowiedzialny za caretaker'a z hearts of stone, jedna z najciekawszych postaci O ile sie nie myle Grzesiu Chojnacki robil caretakera ;) Marek u nas robi koncepty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszm Napisano 22 Październik 2015 Share Napisano 22 Październik 2015 Anyway, super Klicek że dzielisz się tym na forum, baaardzo inspirujące prace na najwyższym poziomie, tym bardziej że wszystkie te sculpty były zapewne klepane ręcznie od zera, więc należy się ogromny respect :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 23 Październik 2015 Share Napisano 23 Październik 2015 (edytowane) Jestem po przejściu gry(Hearts of Stone) i chciałbym tylko dodać że jestem w szoku że fabuła gry może być tak genialna a postacie tak charakterystyczne, szczerze to fabuła zrobiła na mnie znacznie większe wrażenie w tym dodatku niż w podstawowej grze Taki mały offtop żeby Klicek tylko wiedział ;] Edytowane 23 Październik 2015 przez tr3buh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Październik 2015 Autor Share Napisano 23 Październik 2015 tez uwazam ze dodatek lepszy niz podstawka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 23 Październik 2015 Share Napisano 23 Październik 2015 Świetne modele. Tylko w gryfie coś nie gra z anatomią albo proporcjami kończyn, taki trochę niewyważony. Czarownica najlepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Październik 2015 Autor Share Napisano 23 Październik 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujek_kane Napisano 23 Październik 2015 Share Napisano 23 Październik 2015 Ładna jaszczurka - nie dalej jak wczoraj jedną ubiłem i to królewską :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gnacik Napisano 24 Październik 2015 Share Napisano 24 Październik 2015 tez uwazam ze dodatek lepszy niz podstawka :) ...a ja ciągle nie przeszedłem nawet podstawki, nie to co moja kobita, która teraz ciągle mi ględzi, że się nudzi i mam kupić dodatek :-) A tak poza tym to propsy ogromne, kawał roboty, serce się kraje, że to ostatnia część, ale ciągle wierzę, że za kilka lat jednak będzie ta 4-ka :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 25 Październik 2015 Share Napisano 25 Październik 2015 ...a ja ciągle nie przeszedłem nawet podstawki, nie to co moja kobita, która teraz ciągle mi ględzi, że się nudzi i mam kupić dodatek :-) A tak poza tym to propsy ogromne, kawał roboty, serce się kraje, że to ostatnia część, ale ciągle wierzę, że za kilka lat jednak będzie ta 4-ka :-) Jeszcze będzie jeden ostatni dodatek w następnym roku, wtedy będzie się serce krajało A na temat prac nie wiadomo co pisać krytycznego wszystkie są mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszm Napisano 25 Październik 2015 Share Napisano 25 Październik 2015 Tu nie ma co krytykować, tu trzeba się zachwycać :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 25 Październik 2015 Share Napisano 25 Październik 2015 Miazga totalna ...Pozazdrościć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Listopad 2015 Autor Share Napisano 2 Listopad 2015 dzieki dziewczyny i chlopaki :) Frog z dodatku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olafpozoga Napisano 2 Listopad 2015 Share Napisano 2 Listopad 2015 Jest CIOS !!! Czad prace !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujek_kane Napisano 2 Listopad 2015 Share Napisano 2 Listopad 2015 Księciunio ropuch śliczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi