bartasm Napisano 6 Marzec 2008 Napisano 6 Marzec 2008 taka stara wklejka, jedno z modulowych siedzisk dla PP:
t0m3k Napisano 6 Marzec 2008 Napisano 6 Marzec 2008 SWRSC wszystko fajnie oprocz lozka, takie kanciaste i nienaturalne + te poduszki dmuchane dziwnie wygladaja. jakas lampka by sie nad prysznicem przydala. bartasm kiepsko wkomponowane (porownaj cienie) nie jestem tez pewien co do perspektywy.
siwy Napisano 6 Marzec 2008 Napisano 6 Marzec 2008 bartasm, to krzesło nie wygląda na stabilne siedzisko. jak usiądziesz na nim to fiknie do tyłu. chyba że jest przykręcone albo zrobione z betonu/stali
chudy Napisano 6 Marzec 2008 Napisano 6 Marzec 2008 kozioo tak dziwnie ciekawie ;] mimo, że to klocek ;]
pressenter Napisano 6 Marzec 2008 Napisano 6 Marzec 2008 Ja tam się nie znam, ale nie jest troszkę przepalone? Chociaż Ty chyba robisz takie?
Destroyer Napisano 6 Marzec 2008 Napisano 6 Marzec 2008 bracia- to jest lwf czy w psie się bawicie ?:) stawiam na PS-a :)
pionix Napisano 6 Marzec 2008 Napisano 6 Marzec 2008 JunioR - super niebieska poświata na podłodze hcpiter - fajne światło takie bardzo "realistiko" :) kozioo - interesujący renderek
JunioR Napisano 6 Marzec 2008 Napisano 6 Marzec 2008 yo, dzieki chlopaki :) to nie jest LWF to tylko levele w photoshopie, fikol zgadl :D a hc piter to siusiak bo powiedzialem mu zeby dal syfiasta aberacje i uwierzyl ze to bedzie wygladalo spoko, a wyglada na pokoik w burdelu ;) elo!
hcpiter Napisano 6 Marzec 2008 Napisano 6 Marzec 2008 JoL ! dzieki chlopaki :) to nie jest LWF to tylko levele w photoshopie, fikol zgadl :D a junior to pindol bo umie tylko przepalac rendery i robic takie wneki nad schodami ze mozna glowe stracic wchodzodzac i schodzac i wogole render mi sie nie podoba, scena tez nie !!! ;D Elo ! [+] hehe wkoncu ktos go wysmial :D
Zbychowaty Napisano 6 Marzec 2008 Napisano 6 Marzec 2008 yo, dzieki chlopaki :) to nie jest LWF to tylko levele w photoshopie, fikol zgadl :D a hc piter to siusiak bo powiedzialem mu zeby dal syfiasta aberacje i uwierzyl ze to bedzie wygladalo spoko, a wyglada na pokoik w burdelu ;) elo! buehehehehehehehehe!!!!! :D
!Ewert Napisano 6 Marzec 2008 Napisano 6 Marzec 2008 HC- tylko podłoga mi nie pasuje na 100%, a tak to podciągasz poziom ;] PS. muszę zostawić tego wiedzmina i zabieram sie za wiz bo chłopaki mobilizują..;P
makbol Napisano 7 Marzec 2008 Napisano 7 Marzec 2008 Test wszystkiego #2 (#1). Poradźcie coś na zabarwione ściany.
Kub@ Napisano 7 Marzec 2008 Napisano 7 Marzec 2008 1.3 miliona trójkątów, starałem sie byc brdzo oszczedny:
makbol Napisano 7 Marzec 2008 Napisano 7 Marzec 2008 JohnyCa, ładnie tylko dodaj jakieś detale. Poduszka na fotelu siakaś kwadratowa. Kub@, O.o. Pięknie. Test DOFa.
hcpiter Napisano 7 Marzec 2008 Napisano 7 Marzec 2008 piekne czasy sopaki ! render marcin L foto rafal C wpomnienie piotrek L
polka dot Napisano 7 Marzec 2008 Napisano 7 Marzec 2008 trafiłem w monitor, my tam batmana widzieliśmy!
maczuga Napisano 8 Marzec 2008 Napisano 8 Marzec 2008 To już chyba podchodzi pod zaśmiecanie wątku, ale co mi tam :) Dla zabawy machnąłem sobie Weighted Companion Cube z Portala. Ktoś ma pomysł, jak zrobić lepszą rdzę? ta jakoś tak niekoniecznie dobrze wygląda...
Marcin_ps Napisano 8 Marzec 2008 Napisano 8 Marzec 2008 To już chyba podchodzi pod zaśmiecanie wątku, ale co mi tam :) Dla zabawy machnąłem sobie Weighted Companion Cube z Portala. Ktoś ma pomysł, jak zrobić lepszą rdzę? ta jakoś tak niekoniecznie dobrze wygląda... http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=2839
Mortom Napisano 8 Marzec 2008 Napisano 8 Marzec 2008 pionix nie uważasz że lampa jest zbyt blisko tych czerwonych szafek?? po za tym spoko :) Takie szybkie rendery z pracy :) tylko 1 projekt po części mój (ten pierwszy) a reszta już tylko moja wizualizacja :) Sufity są powleczone folią.. stąd gdzieniegdzie refleksy :) nie muszę chyba mówić, że piekielnie droga ta folia :) Dodam że miałem tylko dzień na każdą wizke (modeling + render) Pozdro :)
!Ewert Napisano 8 Marzec 2008 Napisano 8 Marzec 2008 Dzień do mało? Pionix, ta lampa i czerwień paskudna = ]
Mortom Napisano 8 Marzec 2008 Napisano 8 Marzec 2008 Dzień to mało? - pozwoliłem sobie zedytować :P no dużo to też nie jest :) No i jak ci architekt wnętrz zmienia 5 razy wersje finalną na dzień to też czas leci :) pochwalę się że kamuchy ręcznie modelowane :D co do kamyczka (no oczywiście multiplikowane) jakoś mi displase zawalał czas renderów :) (z dip dawało mi 13h a z modelowanymi kamyczkami... no trochę miej 8h :) dodam że mam do dyspozycji Semprona 3Gh + 1Gb RAMu :) resztę dopowiedzcie sobie sami... szczęście że kupuje nowy sprzęcik :) :* :) - oryginalna rozdziałka renderu to 1000x750 px P.S. źle sie wyraziłem te 2 ostatnie to w jeden dzień powstało :) ale what ever :P Pozdro :)
JackVasi Napisano 8 Marzec 2008 Napisano 8 Marzec 2008 a to ja sobie wymodelowałem na szybko. Jakieś 2h z przerwami. Studyjny mikrofon pojemnościowy (nieokreślony model) z uchwytem antywstrząsowym: [Kliknij obrazek aby powiększyć]
polka dot Napisano 9 Marzec 2008 Napisano 9 Marzec 2008 z takim stylem łatwo wpakować się w kłopoty. rosja czyha;)
Orangegraphics Napisano 9 Marzec 2008 Napisano 9 Marzec 2008 nieeeee... te szyby ładne to nie są. tapeta też nie. ale co tam. szyby wpierw zmienić:D
Destroyer Napisano 10 Marzec 2008 Napisano 10 Marzec 2008 jacekdrze niszczysz!! nauczaj mnie mistrzu! ;) dzasz linka do wątku na forum chaosu bo nie mogę znaleźć albo raczej nie chce mi się szukać :P
SoAd Napisano 10 Marzec 2008 Napisano 10 Marzec 2008 Mistrzostwo świata, teraz making of poprosimy :D
jacekdrze Napisano 10 Marzec 2008 Napisano 10 Marzec 2008 Heh, nie sadziłem ze sie az tak spodoba. Dzięki za komenty. Daje renderki z maxa, potem to juz suwaczkami w PSie pyk pyk :) Głównie żółte i niebieskie kanały w Color balance .Ale i tak mi sie wydaje ze przesadziłem. fikołek - scene dosc dawno sciagnałem a teraz nie umiałem znaleźć..
JunioR Napisano 11 Marzec 2008 Napisano 11 Marzec 2008 jacekdrze no coz, swietnie :D a ode mnie cos z domowego zacisza ;] LWF Vray Po PSie i lesne opowiesci: pozdrawiam.
makbol Napisano 11 Marzec 2008 Napisano 11 Marzec 2008 JunioR, mógłbyś powiedzieć pokrótce jak doszedłeś do takiego efektu w ps ? To już chyba ostatni test przed ostatecznym renderem. Piszcie do można by jeszcze poprawić.
Rekomendowane odpowiedzi