Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

arturprx2: displace w materiale nie dam bo się max sypie, jest za to na pniu i na gałęziach modyfikator (geometrii) displace, najwyżej pobawię się jeszcze z VRayDisplacment-em :)

patry: drzewo z to moja wariacja w Onyxie wydziubana więc mapowaie orginalne z Onyxa

Napisano (edytowane)

renderek ladny

wywal panne - wstaw samochod

przyroda ...laaadna (onyx'owa czy edit:xfrogowa ) ?

Edytowane przez palmer
Napisano (edytowane)

TWOJA STARA LICZY FOTONY!:p

render01vm8.jpg

n-ty render z nocnych testów futra:/ Mental, jakieś 10 minut liczenia..

Na szkle od brylek jakieś bambole:/

Edytowane przez Levus
  • Like 1
Napisano

Niestety fotke wzialem pierwsza lepsza i juz nie chcialem blurowac autka, zeby gralo ze zdjeciem 100%. Bardziej chodzilo mi tu o dopasowanie refleksow i swiatla, i jak to zauwazyl Master nie zgralo sie to idealnie, mimo ze hdrka byla robiona niemal z tego miejsca w ktorym stoi autko. Musze jeszcze nad tymi popracowac. Dzieki chlopaki za uwagi:)

Napisano

dokladnie to co Klicke powiedzial

tylko patrzec jak Poland w 3d zrobisz :]

normalnie sypiesz tymi vizkami a poziom to hehe brak slow Majestro

pozdrawiam

Napisano

gradient ramp w enviremencie i target direct jako slonce. Ogolnie render wyglada lipnie. troche mu sie poprawia po psie.

Napisano

Osterman - był genialny hosting -> był genialny render

Teraz jest szitowy hosting -> render gorszy :(

Mocno czuć lewitację, popraw shading :)

Napisano

haha. kogoś nie było stać na normalną podłogę to zostawili beton ;x żart. Mi się podoba, tylko poduszki po prawej jakieś takie dziwne i dywan wyrasta z podłogi. I pusto troszkę. Ale jest ładnie.

Napisano

Przedewszystim chodziło o MTL kanapy i betonu na ścianie. Reasumując jestem zadowolony z efektu. Dywan poprawie przy okazji montowania kolejnej sceny. Patri: masz racje troche lewituje, to przez złe ustwienie cieni światełek. Trzeba bedzie jeszcze nad tym popracować.

Napisano

a mi trawa pasuje, kamulec też ale ziemia ni diabła :) no ta w oddali jeszcze by preszła ale tej przy kamerze czegoś brakuje ;)

JohnyCa a weź dogódź wszytkim hę? ;)

Napisano

taki fotel zrobilem. troche sie pobawilem. efekt taki. Mam nadzieje ze sie podoba, a jak sie nie podoba to chce wiedziec czemu, ok?

fotel.jpg

Napisano
to nie blad vray'a

prawym na rpc i zaznacz receive/cast shadows

Mam zaznaczone. Ale i tak cienie nie są za dobre. Pewnie dlatego że RPC to tak czy inaczej tylko płaska mapa :(

Napisano (edytowane)

Małe mieszkanko. Nie wiem czy nie za dużo niebieskiego. Mój monitor coś szwankuje ostatnio .

9d37bebb8ddb2ff4.jpg

edit:

wersja 2. Która lepsiejsza:)

249a0b29fcb3b576.jpg

Edytowane przez pionix
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności