arturprx2 Napisano 22 Lipiec 2008 Share Napisano 22 Lipiec 2008 Marcin cudeńsko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 22 Lipiec 2008 Share Napisano 22 Lipiec 2008 Marcin super Ci to wyszło. A mógłbyś się podzielić mapką tej roślinki czarnej na szafkach i na ścianie? Bo super wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 22 Lipiec 2008 Share Napisano 22 Lipiec 2008 Wiem, że jest nie tak jak być powinno z oknem..choć ustawienia irr sa wysokie to takie coś jest;/ Wizka zrobiona żeby troche zapełnić strone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 22 Lipiec 2008 Share Napisano 22 Lipiec 2008 zakryj zasłonami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 22 Lipiec 2008 Share Napisano 22 Lipiec 2008 Tomek - czy mi się wydaje, czy w prawie każdej wizce masz taką samą podłogę? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiraa Napisano 22 Lipiec 2008 Share Napisano 22 Lipiec 2008 MArcin to wymiata! Wersja zdecydowanie lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubaswielgus Napisano 22 Lipiec 2008 Share Napisano 22 Lipiec 2008 Marcin tak ostry render to jak sie domyslam, otrzymuje sie przez skalowanie obrazka w PS? Czy moglbys opisac jak to sie robi? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
palmer Napisano 22 Lipiec 2008 Share Napisano 22 Lipiec 2008 Black Mamba na suficie masz przyklejone kasety VHS :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 22 Lipiec 2008 Share Napisano 22 Lipiec 2008 Tomuś ładnie wyszlo. podoba mi sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 22 Lipiec 2008 Share Napisano 22 Lipiec 2008 a czemu tak idealnie krzesla ustawiles?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 23 Lipiec 2008 Share Napisano 23 Lipiec 2008 to chyba test, ale nie jestem pewien czego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 23 Lipiec 2008 Share Napisano 23 Lipiec 2008 a czemu tak idealnie krzesla ustawiles?:D Same sie tak ustawiły :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demigod Napisano 23 Lipiec 2008 Share Napisano 23 Lipiec 2008 Black Mamba framuga okna jakies grzyby brak parpatu i podloga jakas tak nijaka no i to VHS :D popraw i bedzie spoko Marcin ooo w morde cisza cisza nic nie pokazujesz a Tu bummm piekne fajan gra swiatel ma klimat gratki :] pozdrawaim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 24 Lipiec 2008 Share Napisano 24 Lipiec 2008 coś szybkiego...juz na samym koncu nie mialem czasu szyb dorobic. Zaslonki odsloniete bo w ogole wg mnie projekt pod katem elektryki niedopracowany i ciemno by bylo tak czy siak niestety a i uklad tez rowkowato zaprojektowany...to biale cos za oknem to...sciana...nie wiem po co ale kazali zrobic :/ . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekdrze Napisano 24 Lipiec 2008 Share Napisano 24 Lipiec 2008 Zbychu ostatni najlepsiejszy :) kamień nie teges Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 24 Lipiec 2008 Share Napisano 24 Lipiec 2008 No kamien przyznaje, spieprzyłem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 24 Lipiec 2008 Share Napisano 24 Lipiec 2008 taaa, podróba jacobsena i bisazza za 30k:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 24 Lipiec 2008 Share Napisano 24 Lipiec 2008 ttaaddeekk, bardzo fajne! to jest czysty render bez postprocesu? (trochę Jonkajtysem zajeżdża tak btw;p) A ja dalej walczę z fastskinem, tym razem z texturkami +ao pass: Zrobiłem inny render dla ao , stąd widać np na brodzie jak się warstwy źle nałożyły:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 24 Lipiec 2008 Share Napisano 24 Lipiec 2008 Ostro sie spieszyłeś Zbych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cfaniak Napisano 25 Lipiec 2008 Share Napisano 25 Lipiec 2008 Pierwszy test LWF-a (chyba), scenka na szybko, co sądzicie o światełku? Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifatz Napisano 25 Lipiec 2008 Share Napisano 25 Lipiec 2008 (edytowane) kolejne zmagania z roslinkami i oswietleniem: dajcie znac co co tym sadzicie. edit: update - i po górce ;D dzieki za komenty! Edytowane 25 Lipiec 2008 przez Bonifatz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 25 Lipiec 2008 Share Napisano 25 Lipiec 2008 Boni - Sadzimy ze jest dobrze:D Robiłem testy z tym input output jako mowiles ale cos mi nie wychodzilo;) Wracajac dop exteriorka to rani mnie ostra linia trawy za domkiem. Walnij tam jakies chaszcze czy cos;) Kolega wcześniej - na pewno wyciagniesz z tego wiecej;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 25 Lipiec 2008 Share Napisano 25 Lipiec 2008 drzewka super, ale po prawej łączenie drzew i trawy jakoś tak dziwnie wygląda. tak jakby drzewa były zakopane z 2 metry w ziemi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sand Napisano 25 Lipiec 2008 Share Napisano 25 Lipiec 2008 chudy - górki nie widziałeś? Mi sie render podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 25 Lipiec 2008 Share Napisano 25 Lipiec 2008 chudy - górki nie widziałeś? Mi sie render podoba :) eheheheheh widocznie nie :) no dobra może się czepiam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 25 Lipiec 2008 Share Napisano 25 Lipiec 2008 tez odnioslem takie wrazenie z tymi drzewami ale renderek naprawde ladniutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 25 Lipiec 2008 Share Napisano 25 Lipiec 2008 pamparampam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 25 Lipiec 2008 Share Napisano 25 Lipiec 2008 Coś jakby proporcje nie te. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 25 Lipiec 2008 Share Napisano 25 Lipiec 2008 a mi tam proporcje leżą ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 26 Lipiec 2008 Share Napisano 26 Lipiec 2008 co z proporcjami nie tak ? mi podobnie jak świerszczowi się wydaje ze sa ok :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifatz Napisano 26 Lipiec 2008 Share Napisano 26 Lipiec 2008 (edytowane) to juz finalowa wersja : jak zwykle dajcie znac co o tym sadzicie. Pozdro Edytowane 26 Lipiec 2008 przez Bonifatz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_krecik Napisano 26 Lipiec 2008 Share Napisano 26 Lipiec 2008 Myślę, że z zieleni możesz być zadowolony, niezły efekt końcowy :] Jeśli chodzi o dom to dla mnie bez pomysłu :D Btw czy ja dobrze widzę, że po prawej stronie domu masz drzwi balkonowe a za nimi ... poręcz :D. A i drzwi mi się nie podobają ( jakies takie dziwne ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cfaniak Napisano 26 Lipiec 2008 Share Napisano 26 Lipiec 2008 Fajnie zielono, drzwi rzeczywiście jakieś takie fabryczne, a poręcz ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 27 Lipiec 2008 Share Napisano 27 Lipiec 2008 Stołki, może się komuś przyda. Do pobrania za symbolicznego repa. Mały podgląd Link1 i Link2 10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 27 Lipiec 2008 Share Napisano 27 Lipiec 2008 dzięki DraB rep 4u :) + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
etyr11 Napisano 27 Lipiec 2008 Share Napisano 27 Lipiec 2008 DraB ja tez dziekuje i repuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubaswielgus Napisano 27 Lipiec 2008 Share Napisano 27 Lipiec 2008 Test LWF ciag dalszy. Czy moglby mi ktos wytlumaczyc w jaki sposob mozna sterowac natezeniem cieni w IES-ach. Chcialbym, zeby cien jednego z IESow byl mocniejszy, a pozostale, IESy, doswietlaly scene i tylko w niewielkim stopniu rzucaly cienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viz.k Napisano 27 Lipiec 2008 Share Napisano 27 Lipiec 2008 DraB dziekuje, skorzystam dalsze proby exteriora, sam domek nie do konca dopracowany ale prosze o krytyke wizki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
etyr11 Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 polishai- kolor lisci drzew z tylu moim zdaniem jest zbyt niebieski. pobawilbym sie tez ogniskowa, zeby domek nie wygladal jak zabawka. ladna trawa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 i kamienie na ścianie się rozjechały chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubaswielgus Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 etyr11. A w jaki sposob ogniskowa kamery fizycznej moze wplynac na realistycznosc renderu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viz.k Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 etyr racja, troche to tak wyglada, ogniskowa to focal lenght czy film gate? myla mi sie te dwie rzeczy i jakos nie rozrozniam...czym sie powinno operowac? kuba na jakosc renderu nie wplynie, ale na samo ujecie jak najbardziej trosiek nie widze zeby sie kamienie rozjechaly dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La R Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 Test LWF ciag dalszy. Czy moglby mi ktos wytlumaczyc w jaki sposob mozna sterowac natezeniem cieni w IES-ach. Chcialbym, zeby cien jednego z IESow byl mocniejszy, a pozostale, IESy, doswietlaly scene i tylko w niewielkim stopniu rzucaly cienie. W zakładce Shadow Parameters masz Dens. (density ) i tam możesz ustawić "jasność" cienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 w sumie speed modeling, jednak mam rendering(przepraszam za AA). Lapalma- Laaka Designer: Karri Monni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daymon Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 Takie tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 Czesc ! Dzisiaj sobie troszke pomodelowalem... Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 @Junior: za teksturę powinieneś dostać łomot ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 JunioR, hcpiter - czysto i bardzo miło dla oka - fulprofeska - choć arev ma chyb trochę racji :) daymon - bardzo realistycznie to wygląda ale fale wywal ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 daymon --> zapomniałeś zgasić światła;) Przepalenie po lewej blee JunioR, hcpiter --> fajne mebelki, bystre renderingi;) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 o dzieki rzeczywiscie widac ochydny tilling, chyba mam cos nie tak z monitorem bo u mnie nie bylo go widac :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi